Pikku
Pomocník strojvedoucího
Zbyněk Šemora napsal:Taxi, klídek. Já si nekompatibilitu nevymyslel jen tak.
Já jen reagoval na začátečníka, který si určitě neumí vyměnit textury tunelů a pokud typ který potřebuje není v BP, tak není ani v Xtracks.
Jinak jsem se rozhodl jak rozhodl jen proto, že přejít na koleje Xtracks nešlo bez toho, abych celé tři roky práce stavěl znovu. Na druhou stranu je v Xtracks mnoho zbytečností, které 99 procent stavitelů nevyužije. Pro začátečníka je opravdu přehlednější a vhodnější používat koleje BP. A pokud stavím lokálku, tak už vůbec není co řešit.
Pokud chceš dělat nějakou kompatibilitu, tak vždy se dělá podle něčeho, co je rozšířeno nejvíc. Když jsem, jak píšeš narušil kompatibilitu, tak ukaž co je většího, kterému jsem se měl tenkrát podřídit? Už při vzniku BP jsem napsal, že pokud máš v MSTS 800kmBP, tak Ti už MSTS ostatní tratě neutáhne. Kontrola všech Paths při startu by byla na půl dne.
Takže klídek.
Musím se přiznat, že mě osobně taky moc nevyhovuje, že mám dvě instalace MSTS a v jedné mám pouze trať BP a trať Čáslav - Třemošnice. Na druhou stranu, je to fakt s kterým se buď smíříme, nebo ne a podle toho se svezeme po BP nebo ne. A samotná BP je obr, kterému je lépe v adresáři samotnému