Celé jsem to pozastavil kvůli přímačkám, protože jsem z toho měl docela nervy a popravdě neměl ani náladu spustit další turnus. Potom jsem si uvědomil, že aktivity bez trafficu nemají se simulací drážního provozu nic společného. Napadlo mě opět používat aktivity s trafficem. Pár dnů jsem strávil neustálými pokusy o odstranění pádů MSTS v některých aktivitách. Došel jsem k názoru, že pomalu všechny aktivity jsou dělány se zbytečně silným trafficem, a tak nemůžu jet s klidem, protože každých 90 s ukládám hru a bojím se, kdy to zase spadne. Jak jsem tady už někde psal, chci začít spolehlivé aktivity vytvářet, protože přesně takové by se do MSTSD hodily. Možná jsem naivní, ale myslím, že když se vyvaruju věci jako jsou více než 1 traffic ve stanici a loose consisty nebude problém. Zatím je bohužel takových aktivit velmi zřídka.
To, že jsem na stránkách dočasně smazal odkaz na MSTSD neznamená, že jsem vše vyhodil z okna. Na odkazu Aktivity budou uvěřejněny mnou již zhotovené jízdy, které budou rovněž v plánu MSTSD.
Sallynko a Ondro754: Představoval bych si to asi takhle. 30 dnů! 1 měsíc na to, abychom KAŽDÝ, vytvořili alespoň 3 solidní aktivity. To máme dohromady 9 vlaků. Takže do 1. měsíčního turnusu ( 1.7 - 31.7 ) přijmeme 9 lidí. Každý bude dokola jezdit 9 vlaků. Znovu se zavede hodnocení a tabulka. Dejme tomu, že tedy zatím budeme 3. Každý den ohodnotí každý z nás 3 jízdy. Systém uveřejňování známek z odjetých jízd bude podstatně zjednodušen, aby byl čas na aktivity. Na další měsíční turnus otevřeme opět 9 míst. Zase každý 3 spolehlivé aktivity. Pokud se místa nenaplní, budeme mít volněji, neboť žádné starší aktivity nebudou vyřazovány. Na to jsou příliš pracné.
2. skupina strojvedoucích by byli náhradníci. Za normálních okolností by byli bez práce, avšak pohotovi ze dne na den něco odjet.
Takto bych si to tedy nějak dál představoval. Napiště, co si o tom myslíte. Ohledně tratě 321. Jsou 2 možnosti. Buď projekt rozdvojit ( př. MSTSD_BP, MSTSD_321 ), nebo zařazovat smíšené aktivity. V tomto případě by však byli strojvedoucí povinni vlastnit obě 2 tratě.
Pája