Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Pajavlaky napsal:Bohužel však od mamky čelím větám:,,Počkej až ti nepůjde vůbec nic..." nebo ,,Stálo to tolik peněz, dostal si to vybavený, si z toho uděláš kraksnu..." nebo ,,Si normálně blbej...", takže si přestávám být jistý i v této základní věci. Kolik bych mohl umět věcí, kdyby nebylo těchto keců. Počítač pro mě byl v dětsví spíše trauma. Ani radši nebudu psát, co se dělo, když náhodou něco přestalo pracovat správně. Není nadto mít rodiče, co o PC všechno ví.
Šak já su na tom podobněPajavlaky napsal:To jsem rád. Projekt spustím jakmile dám dohromady nestabilní počítač. Chci říci, že odstraním časté pády, které se projevují nejen v MSTS a to podle mě lze jen kompletní reinstalací PC. Bohužel však od mamky čelím větám:,,Počkej až ti nepůjde vůbec nic..." nebo ,,Stálo to tolik peněz, dostal si to vybavený, si z toho uděláš kraksnu..." nebo ,,Si normálně blbej...", takže si přestávám být jistý i v této základní věci. Kolik bych mohl umět věcí, kdyby nebylo těchto keců. Počítač pro mě byl v dětsví spíše trauma. Ani radši nebudu psát, co se dělo, když náhodou něco přestalo pracovat správně. Není nadto mít rodiče, co o PC všechno ví.
Ovšem ani jako administrátor domácí sítě si ani neškrtneš, pokud kromě kompů doma nespravuješ i domácí pokladnuVasek napsal:Šak já su na tom podobněPajavlaky napsal:To jsem rád. Projekt spustím jakmile dám dohromady nestabilní počítač. Chci říci, že odstraním časté pády, které se projevují nejen v MSTS a to podle mě lze jen kompletní reinstalací PC. Bohužel však od mamky čelím větám:,,Počkej až ti nepůjde vůbec nic..." nebo ,,Stálo to tolik peněz, dostal si to vybavený, si z toho uděláš kraksnu..." nebo ,,Si normálně blbej...", takže si přestávám být jistý i v této základní věci. Kolik bych mohl umět věcí, kdyby nebylo těchto keců. Počítač pro mě byl v dětsví spíše trauma. Ani radši nebudu psát, co se dělo, když náhodou něco přestalo pracovat správně. Není nadto mít rodiče, co o PC všechno ví.
Ad: Ale naštěstí mam trošku navrch protože jsem doma správce sítě a kompů
![]()
Čeče bohužel nespravujuMartens napsal:Ovšem ani jako administrátor domácí sítě si ani neškrtneš, pokud kromě kompů doma nespravuješ i domácí pokladnuVasek napsal:Šak já su na tom podobněPajavlaky napsal:To jsem rád. Projekt spustím jakmile dám dohromady nestabilní počítač. Chci říci, že odstraním časté pády, které se projevují nejen v MSTS a to podle mě lze jen kompletní reinstalací PC. Bohužel však od mamky čelím větám:,,Počkej až ti nepůjde vůbec nic..." nebo ,,Stálo to tolik peněz, dostal si to vybavený, si z toho uděláš kraksnu..." nebo ,,Si normálně blbej...", takže si přestávám být jistý i v této základní věci. Kolik bych mohl umět věcí, kdyby nebylo těchto keců. Počítač pro mě byl v dětsví spíše trauma. Ani radši nebudu psát, co se dělo, když náhodou něco přestalo pracovat správně. Není nadto mít rodiče, co o PC všechno ví.
Ad: Ale naštěstí mam trošku navrch protože jsem doma správce sítě a kompů
![]()
.....
To instalace Linuxu je jiný kafeJOHNZ napsal:Pajavlaky: Kompov sa netreba báť. Akonáhle začneš k počítaču pristupovať s rešpektom až strachom, nič neurobíš ... počítač je len blbá vec, ktorú síce nenavrhli a nezlátali žiadni blbci, ale sám o sebe je tak blbý, že blbne ... a tak sa k tomu treba postaviť ... ide to = OK, nejde to = REINSTALL ... a reinstall WinXP je tak blbovzdorny ze tam chybu spravis iba z krajnej nepozornosti alebo extremnej vlastnej blbosti ...