Databáze strojvůdců MSTS

Petriik: Bude všechno bude. Jen co vyřeším problémy se svým PC. Samozřejmě, mi skončily prázdniny, takže času je méně, ale určitě se to dřív nebo později rozběhne.

Sice vzhledem k mé trpělivosti že nemám dost času, tak se nemůžu k vám přidat, ale chci to sledovat, vypadá to opravdu hezky. Držím palce. Kdyby jste potřebovali s něčím pomoci, tak se ozvěte (na mail) a já se pokusím pomoct.

Ahoj, jsem novým uživatelem tohoto diskuzního fóra, letmo jsem prolétl tyto příspěvky a po zjištění, že vůbec existují ke hře i české tratě jsem tomuto propadl. Po zakoupení tratě Břeclav - Praha sedím skoro pořád u hry, je to fakt návykový a tenhle nápad tady je super. Proto hned jak všechno pročtu, rozhodně se přihlásím jako další strojvedoucí :wink:

To jsem rád. Projekt spustím jakmile dám dohromady nestabilní počítač. Chci říci, že odstraním časté pády, které se projevují nejen v MSTS a to podle mě lze jen kompletní reinstalací PC. Bohužel však od mamky čelím větám:,,Počkej až ti nepůjde vůbec nic..." nebo ,,Stálo to tolik peněz, dostal si to vybavený, si z toho uděláš kraksnu..." nebo ,,Si normálně blbej...", takže si přestávám být jistý i v této základní věci. Kolik bych mohl umět věcí, kdyby nebylo těchto keců :( . Počítač pro mě byl v dětsví spíše trauma. Ani radši nebudu psát, co se dělo, když náhodou něco přestalo pracovat správně. Není nadto mít rodiče, co o PC všechno ví.

Pajavlaky napsal:
Bohužel však od mamky čelím větám:,,Počkej až ti nepůjde vůbec nic..." nebo ,,Stálo to tolik peněz, dostal si to vybavený, si z toho uděláš kraksnu..." nebo ,,Si normálně blbej...", takže si přestávám být jistý i v této základní věci. Kolik bych mohl umět věcí, kdyby nebylo těchto keců :( . Počítač pro mě byl v dětsví spíše trauma. Ani radši nebudu psát, co se dělo, když náhodou něco přestalo pracovat správně. Není nadto mít rodiče, co o PC všechno ví.

U nás je to opačně, když něco nejde tak to je Míro dej to prosímtě dohromady nejde mi tohle. nebo jak udělám tohle a proč mi nejde tohle. no hrůza. Jinak počítač jsem už přeinstalovával, ale bylo to dost ošemetný. měl jsem problém potom s připojením k netu. nefungovalo mi to tak jak mělo. po svěření do rukou odborníkovy to bylo ok. Jinak už se těším až se rozjede Datábáze strojvůdců. bude sranda, zvlášť jestli to dopadne jako dneska na den železnice kde se ožralo celý depo :roll: to byste nevěřili co parta ožralých nádražáků dokáže

Naposled editoval moderátor:
Pajavlaky napsal:
To jsem rád. Projekt spustím jakmile dám dohromady nestabilní počítač. Chci říci, že odstraním časté pády, které se projevují nejen v MSTS a to podle mě lze jen kompletní reinstalací PC. Bohužel však od mamky čelím větám:,,Počkej až ti nepůjde vůbec nic..." nebo ,,Stálo to tolik peněz, dostal si to vybavený, si z toho uděláš kraksnu..." nebo ,,Si normálně blbej...", takže si přestávám být jistý i v této základní věci. Kolik bych mohl umět věcí, kdyby nebylo těchto keců :( . Počítač pro mě byl v dětsví spíše trauma. Ani radši nebudu psát, co se dělo, když náhodou něco přestalo pracovat správně. Není nadto mít rodiče, co o PC všechno ví.
Šak já su na tom podobně :mad: Ad: Ale naštěstí mam trošku navrch protože jsem doma správce sítě a kompů :D

Vasek napsal:
Pajavlaky napsal:
Šak já su na tom podobně :mad: Ad: Ale naštěstí mam trošku navrch protože jsem doma správce sítě a kompů :D
Ovšem ani jako administrátor domácí sítě si ani neškrtneš, pokud kromě kompů doma nespravuješ i domácí pokladnu :-D .....

Martens napsal:
Vasek napsal:
Pajavlaky napsal:
Ovšem ani jako administrátor domácí sítě si ani neškrtneš, pokud kromě kompů doma nespravuješ i domácí pokladnu :-D .....
Čeče bohužel nespravuju

Pajavlaky: Kompov sa netreba báť. Akonáhle začneš k počítaču pristupovať s rešpektom až strachom, nič neurobíš ... počítač je len blbá vec, ktorú síce nenavrhli a nezlátali žiadni blbci, ale sám o sebe je tak blbý, že blbne ... a tak sa k tomu treba postaviť ... ide to = OK, nejde to = REINSTALL ... a reinstall WinXP je tak blbovzdorny ze tam chybu spravis iba z krajnej nepozornosti alebo extremnej vlastnej blbosti ...

JOHNZ napsal:
Pajavlaky: Kompov sa netreba báť. Akonáhle začneš k počítaču pristupovať s rešpektom až strachom, nič neurobíš ... počítač je len blbá vec, ktorú síce nenavrhli a nezlátali žiadni blbci, ale sám o sebe je tak blbý, že blbne ... a tak sa k tomu treba postaviť ... ide to = OK, nejde to = REINSTALL ... a reinstall WinXP je tak blbovzdorny ze tam chybu spravis iba z krajnej nepozornosti alebo extremnej vlastnej blbosti ...
To instalace Linuxu je jiný kafe :lol:

Vzhledem k tomu, že nový MSTS Bin vyřešil problémy s pády MSTS začínám pracovat na spuštění projektu, protože teprve teď to začíná mít cenu :D.

Beatlesák: Jasně... Ale zatím bych to viděl jen na provoz mých aktivit z jednoho prostého důvodu - upravím je pro kompatibilitu s MSTS Binem 1.6., což mi umožní i vybudování reálného prostředí ČD, které zatím v žádné aktivitě není. Doufám, že už pak bude jedno, jestli mám verzi 1.6. nebo třeba 2.3. Já mám tedy celkem 6 aktivit ( 2 pro BP, 2 pro 150, 1 pro 321 a 1 pro 310 ). Nevím, jestli zařadím tu pro 310, protože chování ( především brždění ) motorového vozu 810 je v současnosti nereálné.
Pokud bude čas, zbývajících 5 aktivit jsem schopen otestovat a rozšířit zhruba do 2 měsíců.
Vyjedeme zhruba začátkem ledna.
Ovšem pozor... Od začátku prosince se budou strojvedoucí podrobovat jakémusi školení a zkoušení, po kterém obdrží licenci k řízení hnacích vozidel.
Jinak jsem rád za jakékoliv rady, náměty, nápady, kritiky atd.

Hlásím se též do služby, jen nevím jestli jsou už na to nějaké www stránky, nebo se teprve tvoří. Z fóra, jak jsem ho pročítal mám dojem, že se teprve tvoří. Kdyby bylo třeba, můžete se mnou počítat, rád vypomůžu se stránkami.

Vozidla už jsou vylazená, aktivity jsou taky. Už nám nic nebrání :). Nebudu slibovat přesný termín, ale chtěl bych vyjet do konce listopadu.

Back
Nahoře