Databáze strojvůdců MSTS

Zdravim. Ako to vyzera s tymto projektom??? Uz to je na cisto mrtve?????

Naposled editoval moderátor:
Na čisto mrtvé to určitě není :D . Dávám teď dohromdy pár aktivit, které by šly použít. Je jich potřeba vybrat alespoň 5 ( 5 jízd, 35 dní, 5 strojvedoucích ) , v případě většího zájmu 10 ( 10 jízd, 70 dní, 10 strojvedoucích ). Nastane akorát několik změn:
1. Aktivity se budou používat jen veřejné a s traffikem ( nebudou ke stažení na webu MSTS drah ).
2. Bude opět zavedeno hodnocení, ovšem veřejné budou jen známky ( jinak bych to sám nestíhal ).
3. Turnus pro strojvedoucí bude uveřejňován v podobě tabulky.
4. Odkazy na stránky s příslušnou aktivitou budou dispozici na webu.
5. Výrazné zjednodušení uveřejňování údajů ( aby opět nenastával chaos ).
6. Aktivity budou zatím společné pro tratě BP, 321, ZSSK 150.
7. Vytvoří se 2. skupina strojvedoucích - náhradníci.

Kdo by měl předběžný zájem, může se mi ozvat ne mejl.

Již je přihlášeno 5 strojvedoucích. Pokud mi už do zítřka večer nepřijde žádná přihláška, zavírám dveře :D . Fíry-náhradníky budeme brát stále, tuto roli budu kromě strojmistrování plnit i já. Při 5 strojvedoucích bude takovéto rozložení aktivit - 1 x ZSSK 150, 2 x BP, 2 x 321, při 10 pak 2x ZSSK 150, 4 x BP a 4 x 321.
Ještě jedna drobnost k pádům. Bude povoleno spustit úkol znovu po pádu, pokud však doba mezi uložením a pádem nepřesáhne 5 min. Lepší je ale provést preventivní opětovné spuštění úkolu. U mých aktivit pro 150 ta místa, kde je nutné toto provést většinou uvádím, ale každý počítač se stejně chová jinak.

Počítám se všemi, co mi poslali e-mail.
Peta: Beru to jako přihlášku :D

Díky....ale nic neslibuji...momentálně se trápím s vozy 843+943........Nechtěj se mi rozjet...zítra dám vědět

Peta: Nechtějí se rozjet? Doslova, anebo máš problém se směrováním kabiny a zvuků?

Takže nový web je skoro hotový, pokud vše půjde podle mých představ, vyjedou první vlaky v pátek. Jenom jedna drobnůstka. Přihlášených je zatím jen 5 strojvedoucích. To je počet, se kterým lze projekt opět spustit. Nicméně dávám ještě do STŘEDY 12:00, možnost přihlášení. Stále je 5 míst volných. Bohužel potřebuji počet rovných 10, takže pokud se nepřihlásí dostatek lidí, bude další možnost až za 35 dní ode dne spuštění.

No nejak som sa tam nastastie dostal. Vyzera to celkom dobre a prehladne... Uvidime ako sa to rozbehne... Drzim palce nech sa prihlasi dostatocny pocet ludi.

Back
Nahoře