Databáze strojvůdců MSTS

Pajavlaky napsal:
Vozidla už jsou vylazená, aktivity jsou taky. Už nám nic nebrání :). Nebudu slibovat přesný termín, ale chtěl bych vyjet do konce listopadu.

Pajovlaky promiň, ale když jsem tady včera panu Jiřímu vynadal za češtinu, musím být spravedlivý a vynadat i tobě. Co je to za tvar slova "vylazená" snad by mělo být napsáno "vyladěná"? Pokud si nastavíš rádio na nějakou stanici tak taky neřekneš, že jsi se "nalazil na stanici", ale řekneš že jsi se naladil na stanici.

Hoši, vám to možná připadá malicherné, ale pište a vyjadřujte se česky. Moc a moc vás o to prosím..........

Všichni, co mají zájem se zúčastnit, nechť mi na e-mail pajavlaky@seznam.cz pošlou tyto údaje:
MSTS VLASTNÍ: př. 2 roky
OBLÍBENÁ TRAKCE:
OBLÍBENÉ HNACÍ VOZIDLO:
OBLÍBENÁ KATEGORIE VLAKŮ:
FUNKCE: strojvedouci I. kategorie/strojvedouci II. kategorie ( náhradník )/výběrčí aktivit/II. strojmistr/III. strojmistr
Tyto jim pak zapíšu do osobní karty. Počet lidí není nijak omezen, přihlášky bych uzavřel asi příští neděli v 18:00.
Kolik lidí se přihlásí, tolik aktivit bude potřeba a vzhledem k tomu, že pro MSTS Bin 1.6 jich moc není ( jestli 10 ) se možná bude muset vyčkat než bude k dispozici dostatečný počet aktivit. Já osobně se samozřejmě také pokusím co nejvíce svých aktivit zprovoznit.

Naposled editoval moderátor:
Pajavlaky napsal:
Všichni, co mají zájem se zúčastnit, nechť mi na e-mail pajavlaky@seznam.cz pošlou tyto údaje:
MSTS VLASTNÍ: př. 2 roky
OBLÍBENÁ TRAKCE:
OBLÍBENÉ HNACÍ VOZIDLO:
OBLÍBENÁ KATEGORIE VLAKŮ:
FUNKCE: strojvedouci I. kategorie/strojvedouci II. kategorie ( náhradník )/výběrčí aktivit/II. strojmistr/III. strojmistr
Tyto jim pak zapíšu do osobní karty. Počet lidí není nijak omezen, přihlášky bych uzavřel asi příští neděli v 18:00.
Kolik lidí se přihlásí, tolik aktivit bude potřeba a vzhledem k tomu, že pro MSTS Bin 1.6 jich moc není ( jestli 10 ) se možná bude muset vyčkat než bude k dispozici dostatečný počet aktivit. Já osobně se samozřejmě také pokusím co nejvíce svých aktivit zprovoznit.
už jsem se přihlásil existují i internetové stránky?

Naposled editoval moderátor:
Anonymní: Stránky by měly být provizorní jen jako odkazy na xls. a doc. soubory. Vše bude pracovat na programech word a excel, neboť je to pro mě nejsnažší a nejrychlejší možnost.

Pajavlaky napsal:
Anonymní: Stránky budou provizorní jen jako odkazy na xls. a doc. soubory, momentálně je dokončuji. Vše bude pracovat na programech word a excel, neboť je to pro mě nejsnažší a nejrychlejší možnost.
aha,a kdy to chceš rozjet?už jsem natěšenej na první výplatu:D

klimi: Podle počtu přihlášených fírů stanovím nutný počet aktivit. Vyjedeme, jakmile je seženu. Samozřejmě také nutné si uvědomit, že aktivity typu "dojeď tam pro porouchaný vlak" atd. jsou nevhodné. Nebo je lze použít, ale jen ojediněle. Rozhodně není moc reálné aby se každý den na stejném místě porouchával vlak.

A co kdyby se ještě k těm aktivitám a k celé databázi navrhl jízdní řád a jezdilo by se podle něj.
Např. Že by třeba někdo jezdil aktivity s nějakým Sp, Os, R atd., jezdil by převážně se svou lokomotivou svou trasu a tak jako v reálu. Dojel by do konečné, otočil by lokomotivu a jel by zase trasu jakou má. Že by měl svoji mašinu, příp. někdy nějaký záskok v nějaké jiné.
V praxi (příklad): Někdo jezdí trasu Česká Třebová - Přerov Os vlakem. Jel by z České Třebové do Přerova, otočil by lokomotivu a jel by podle jízdního řádu do České Třebové. Stále tuto trasu. Jako v reálu.
Aby to bylo co nejvíce podle skutečnosti. Ať si to uděláme jako ve skutečnosti.

Pánové strojvůdci. A co takhle se domluvit v rámci sleziny? Mohli bychom se všichni podílet nějakou přípravnou činností, aby MSTSD vyjely co nejdříve, a nebylo to jen na Pajavlaky. Kdo z budoucích strojvůdců MSTSD se účastní sleziny? Nastolíme debatu u kulatého stolu, vyjasníme si systém fungování a po slezině to rozjedeme. Co vy na to?

PŠ:
To byly doby. Do teď mám schovaná všechna hlášení. :wink:

Vyzerá to tak, že ruskí kolegovia na trainsim.ru rozbiehajú obdobný projekt, alebo že by sa im podarilo naprogramovať multiplayer ? Ktovie ...

Back
Nahoře