Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ale já si myslím, že na eventuelní chyby v Trainsetu by mě měl upozornit autor aktivity před jejím vydání. Engy mají nějaké odlišnosti (jak je napsali opsali) původní autoři, ale obě mají tlaky 73 PSI, které jsem opravoval. Podle mě může být chyba v i v použitých vozech. Nevím, já tuto aktivitu nehrál. Na tohle musí odpovědět jen autor, kterému vše zřejmě fungovalo jak má. Ale jestli má engy jinak naladěny, než v BP, tak už Trainset je s BP nekompatibilní a aktivita nemůže fungovat jak autor zamýšlel.Kebarko napsal:Pokiaľ budú v engoch žehličiek rozdielne hodnoty takov tak to bude spôsobovať takéto problémy. Najjednoduchšie (aj najrýchlejšie resp. kým nedôjde k úprave uvedených engov) je dať si obe žehličky rovnaké.
Nějaké normy ladění pro BIN snad žádné nejsou, podmínkou je, že musí být nastavena spřáhla a aby bylo možné soupravu odbrzdit, musí být srovnány tlaky, což jsem se snažil všude provést. Je možné, že mi něco uniklo.Kebarko napsal:Pokiaľ sú ENGY kompatibilné s Bin 1.6.1, tak také základné veci ako presadanie medzi lokomotvívami resp. prechádzanie zo stanovišťa na stanovišťe musia fungovať.
Když dáš brzdič do polohy provozního brzdění, tak tam nebude strašit noční můra s nápisem "závěr" v bublině u BSE a když se povede, tak BS2 bude mít 16zoubků jako v reálu ( jestli si ten počet nepamatuji špatně, zavčasu mne radši opravte).Zbyněk Šemora napsal:Bobe, ohledně bublin, šlo mi jen o to, aby někdo v překladu srovnal názvy co nejblíže k realitě a kde to nejde, dát jim kompromisní označení. Původní překlad byl přece jen víc laický než odborný.
Počet zoubků závisí i na počtu nafocených animací. Ideální by bylo, kdyby do všech kabin by šel dosadit stejný ace soubor. Pak by to bylo jednoduché. Ale v reálu je také například BS2 nebo BSE také všude ten samý. Maximálně je natřený jinou barvou.bob57_cz napsal:Když dáš brzdič do polohy provozního brzdění, tak tam nebude strašit noční můra s nápisem "závěr" v bublině u BSE a když se povede, tak BS2 bude mít 16zoubků jako v reálu ( jestli si ten počet nepamatuji špatně, zavčasu mne radši opravte).Zbyněk Šemora napsal:Bobe, ohledně bublin, šlo mi jen o to, aby někdo v překladu srovnal názvy co nejblíže k realitě a kde to nejde, dát jim kompromisní označení. Původní překlad byl přece jen víc laický než odborný.
Jednak je tam ta bublina jen chvilku a druhak můžeš mít ten brzdič ve stejné poloze jako v reálu mezi brzdící a odbrzďovací, takže na jedno klepnutí.Zbyněk Šemora napsal:Ohledně popisek mi velmi vadí u BSE "jízda". Nutí to hráče tuto odbrzdovací polohu mít jako opravdu jízdní a pak brzdím přes dvě polohy.
Knihovnu DLL předělávat nebudu, srovná se to u jednoho a rozhází u druhého.Zbyněk Šemora napsal:Proto jsem chtěl polohu "nastaveno" přejmenovat na "Jízda" a současou "jízda" přejmenovat tak, aby nový název nevadil u BS2. Proto jsem navrhoval "Odbrzděno".
Však když se v tom nyní hrabeš, tak to porovnej, které polohy si nikde nevadí a může se jim dát nový správný odborný název rovnou. A přepošli to Džordžovi.
Zbyněk Šemora napsal:Počet zoubků závisí i na počtu nafocených animací. Ideální by bylo, kdyby do všech kabin by šel dosadit stejný ace soubor. Pak by to bylo jednoduché. Ale v reálu je také například BS2 nebo BSE také všude ten samý. Maximálně je natřený jinou barvou.bob57_cz napsal:Když dáš brzdič do polohy provozního brzdění, tak tam nebude strašit noční můra s nápisem "závěr" v bublině u BSE a když se povede, tak BS2 bude mít 16zoubků jako v reálu ( jestli si ten počet nepamatuji špatně, zavčasu mne radši opravte).Zbyněk Šemora napsal:Bobe, ohledně bublin, šlo mi jen o to, aby někdo v překladu srovnal názvy co nejblíže k realitě a kde to nejde, dát jim kompromisní označení. Původní překlad byl přece jen víc laický než odborný.![]()
Ohledně popisek mi velmi vadí u BSE "jízda". Nutí to hráče tuto odbrzdovací polohu mít jako opravdu jízdní a pak brzdím přes dvě polohy.
Proto jsem chtěl polohu "nastaveno" přejmenovat na "Jízda" a současou "jízda" přejmenovat tak, aby nový název nevadil u BS2. Proto jsem navrhoval "Odbrzděno".
Však když se v tom nyní hrabeš, tak to porovnej, které polohy si nikde nevadí a může se jim dát nový správný odborný název rovnou. A přepošli to Džordžovi.
nebulus napsal:Neviem či mi niečo uniklo ale aj na iných mašinách prestalo fungovať ovládanie rýchlobrzdy klávesou BACKSPACE.
Jenže já u sebe ve zvukách tento sms soubor nemám.Jacek napsal:klimi:
Proč by tam nemělo být? T je pro verzi s tlumičem.
Tak si stáhni z mých stránek aktuální verziklimi napsal:Jenže já u sebe ve zvukách tento sms soubor nemám.Jacek napsal:klimi:
Proč by tam nemělo být? T je pro verzi s tlumičem.