Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Já to nějak opravím. V té době to bylo tak jak to mám značené. Od sleziny si slibuji, že tyto věci opravím a doplním.Honza napsal:Zbyňku, prosím, opravte u Tebe a na sinusu v kabinách archiv a odkaz ... v souvislosti s hledáním kabiny pro nové Vrbamovi 854 jsem zjistil, že na obou serverech je pod označením cab854 archiv s kabinou pro 820.
Ty větší úpravy (jenom pro info) :Zbyněk Šemora napsal:Děkuji Martensovi a J Polákovi za NO k 771. Se 110 a 111 je problém, tam je nějaká divočina a budou nutné větší úpravy, jak se Martens vyjádříl.
Zbyněk Šemora napsal:Ale co s nesymetrickými EC vozy PKP a DB? Vyřadit? To samé OBB_Pack.
Alespoň vidíte, jak je důležité nedávat pryč readme. Hodně by to pomohlo v identifikaci.Pikku napsal:Zbyněk Šemora napsal:Ale co s nesymetrickými EC vozy PKP a DB? Vyřadit? To samé OBB_Pack.
Já mám takový dojem, že tyto PKP vozy jsou jen přeskinované starší verse čs. vagonů od Jamara (?) Ale jist si tím nejsem. Vcelku slušné OBB vagony jsou někde na rakouských stránkách, EC rakouské vozy má u sebe snad Dem. Ale jak moc jsou kompatibilní s BP trainsetem netuším.
Do engů a wagů nikdo nemá právo vrtat. Pokud už se na to někdo cítí, tak umí každý soubor otevřít v poznámkovém bloku a poznámky v comment opravit, kde to ještě zůstalo na bez háčků a čárek.Jiří napsal:Nevím,kam to mám napsat,tak to napíši sem. Nainstaloval jsem updatetr161.exe,vše funguje jak má,kdo předělával engy a wagy na MSTS BIN 1.6,tak to dělal i s diakritikou háčky čárky a od tý doby já nemohu editovat tyto soubory programem EngMexx. Například když chci otevřit v EngMexxu vyladěné Pendolino,tak mi to totálně zamrzne počítač,že ho musím hrubou sílou restartovat. Pak jsem si všiml,že je tam použita diakritika,nebo něco navíc,protože se mi ještě nestalo,aby mi počítač zamrznul.![]()
Ppoollll napsal:Jiří
Na tebou popisované úpravy nepotřebuješ nějaký další externí program špatně fungující s naším jazykem. Na to ti stačí obyčejná součást oken jako je notepad. A tomu ta diakritika problém nedělá - stejně jako MSTS - pokud je v comentech.
Moment, ona už je nějaká EM475? Asi mi něco uniklo.Martens napsal:Pokud se nepletu, tak někde se fláká txt soubor od Ondry Janiše, kde jsou šablony všech možných typů brzdičů - kdysi jsem jej dostal od PPoolllla. Určitě by nebylo od věci jej zaktualizovat, doplnit Bobovým řešením trojcestného ventilu Knorr na přímočinné brzdě (poprvé aplikované na EM.475, okomentovat a dát to ven jako vzorník.
Pak není problém udělat Ctrl+C a V a přenést celou sekci do engu.Co vy na to?