DJ LA DÉFENSE
Skladník
no to je ale práce donekonečna tohle a nesjem přesvědčený o její podstatnosti nobob57_cz napsal:Bude ještě hůř po vydání další verze "bin".
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
no to je ale práce donekonečna tohle a nesjem přesvědčený o její podstatnosti nobob57_cz napsal:Bude ještě hůř po vydání další verze "bin".
Zase jeden o voze a druhý o koze.Zbyněk Šemora napsal:Bob57, nevím co máš za počítač, ale pokud máš něco na úrovni Didaktik Gama, tak se nediv.
Každému extra...! Vše je v manuálu i na stránkách !Zbyněk Šemora napsal:Nic nechci na stříbrném ani zlatém podnose, stačí, když mi Džordž pošle instrukce co upravit, pokud jak píšeš to bude nutné.
bob57_cz napsal:Zase jeden o voze a druhý o koze.Zbyněk Šemora napsal:Bob57, nevím co máš za počítač, ale pokud máš něco na úrovni Didaktik Gama, tak se nediv.
Prostě je tvoje štreka na rychlé testování vlastností vozidel nevhodná a šmidra !
Např. Mirova Myjava - to je jiné kafe ... ( extrémní spády, oblouky, ...) .Každému extra...! Vše je v manuálu i na stránkách !Zbyněk Šemora napsal:Nic nechci na stříbrném ani zlatém podnose, stačí, když mi Džordž pošle instrukce co upravit, pokud jak píšeš to bude nutné.
Tato věta nebyla určena Bob57_cz a já se za tuto formulaci omlouvám.A jenom a okraj, proč ti leží v žaludku ZŠ a ne třeba Stavitelxxx, který také svoji trať posílá za poplatek?
Mirane, ty mne nesereš a nenasereš.Miran napsal:Krucinál, co ti brání postavit testovací trať na základě kolejiva BP? A na tomto testovat, vše co se tady v MSTS odehrává? Podle nme nic. A neříkej, že nelze na základě kolejiva BP postavit i "schody do nebe". Máš pravdu v tom. že BP je na rychlé testy nevhodná, a to jen proto, že je veliká.
Já taky.Miran napsal:... a před staviteli tratí smekám.
Jsem rád, že alespoň někdo pochopil, jak a co jsem tím vyřčeným myslel, když už to nepochopil správně ten, komu to bylo určeno.Miran napsal:Tato věta nebyla určena Bob57_cz a já se za tuto formulaci omlouvám.
S počtem objektů na čtverec máš nyní pravdu. Ale toto byl jen jeden z důvodů. Druhým, stále neřešitelným, problémem byly dynamické koleje.bob57_cz napsal:Koncepce odlehčení, kterou udělal Michal pro BP, byla v začátku vcelku revoluční, ale po vzniku "bin" již ztratila své opodstatnění ( počet objektů na čtverec ) a je spíše přítěží pro uživatele.
Dobrovolně se přiznávám a omlouvám, že jsem se na testování vykašlal. V té době jsem měl na práci něco jiného. Nějaký TrackReport či co. :?Zbyněk Šemora napsal:Jaksi jste odbočili od původního tématu.
Zadání bylo,
Co jste dělali všichni uživatelé, před zveřejněním balíku x6x, když jej ŽSR předběžně vydal na otestování?
Jenže člověk by nečekal, že zrovna v jednom z mnoha úplně stejných - klonovaných eng souborů bude překlep. Kdyby se měl testovat každý jeden soubor zvlášť, to by u takových brejlovců nestačila ani řádná dovolená.Zbyněk Šemora napsal:Jaksi jste odbočili od původního tématu.
Zadání bylo,
Co jste dělali všichni uživatelé, před zveřejněním balíku x6x, když jej ŽSR předběžně vydal na otestování?
A co ji takhle nabídnout i ostatním ?Zbyněk Šemora napsal:ale ŽSR si kdysi nechal postavit speciální testovací trať s pevně zadanými sklony.
A ty dynamické koleje jsou v TRACK_B ? Tuhle složku přece MSTS sám nezná a neprohledává. Jde do ní jen na základě odkazu.Michal napsal:S počtem objektů na čtverec máš nyní pravdu. Ale toto byl jen jeden z důvodů. Druhým, stále neřešitelným, problémem byly dynamické koleje.
To ne, ale s Track_B nemám nic společného. Neplést dohromady Track_B a moji úpravu kolejiva pro BP.bob57_cz napsal:A ty dynamické koleje jsou v TRACK_B ? Tuhle složku přece MSTS sám nezná a neprohledává. Jde do ní jen na základě odkazu.
Jenže právě o tom to je, že bez té složky štreka nefunguje.Michal napsal:To ne, ale s Track_B nemám nic společného. Neplést dohromady Track_B a moji úpravu kolejiva pro BP.bob57_cz napsal:A ty dynamické koleje jsou v TRACK_B ? Tuhle složku přece MSTS sám nezná a neprohledává. Jde do ní jen na základě odkazu.
A co s tím mám společného? Můžu za to? Teď tě nějak nechápu.bob57_cz napsal:Jenže právě o tom to je, že bez té složky štreka nefunguje.
U této mašinky je více ptákovin, jako např. plynulá regulace výkonu apod. Nezbývá než ji zanést do pořadníku vozidel čekajících na zpracování..... Anebo kontaktovat člověka, který ji ladil.Tommy66 napsal:U 731.006 je nastaven
IntakePoint ( -3.33 0 FuelDiesel )
IntakePoint ( 3.33 0 FuelDiesel )
Tím pádem se mašina nedá natankovat.Možná by bylo dobré to v další aktualizaci transetu upravit
Celé obě testovací trati, které mám (jedna na sklony a druhá na zábrzdné dráhy), mi jedou i pod Gl-BP......bob57_cz napsal:TestRoutes, které znám, jsou všechny na XTracks a nekompatibilní s Gl-BP, takže testování je i práce s přehazováním tratí navíc - a na to musí mít člověk náladu.