Jelikož se blíží aktualizace trati (konec měsíce) v symbioze žije i Trainset, který také musí být updatován (kvůli aktivitám). Pokud ještě někdo máte nějaké novinky, dodělávky, tak prosím pošlete.
Kromě mnoha updatů ladění od ŽSR ještě sjednocuji zbývající základní nastavení. V monitorech ruším zbývající penalizace (příklad domluvy/nedomluvy), všechny sběrače, kte to není nastavuji pantograf dole (el jednotky, 240, 371,...) Jednotná nastavení brzdičů (ikdyž se jedná v MSTS o kompromis) Ale zde jen kontrola u přidaných vozidel. Opravím RV kabinu u 731, samozřejmě výška stanoviště u x6x. Pokusím se dohledet, tam kde chybí, readme. Updatnu zvuky od Jacka (zatím beze změn značení - obsah cílové X do sndX, protože měnit řetězec by bylo velmi časově náročné a na to není čas ani chuť, necháme to do sleziny)
Čouda mi asi před měsícem poslal nějaké doplňky jeho repaintů. Koukal jsem na obsah, ale bohužel ve složkách má nastavení něco na 30cm, něco na 80 a jelikož chybí jakékoli readme, tak nevím, jestli brejlovci jsou na Starého nebo Ondruj model. Ale na přepočítávání a kontroly každého typu také není čas, tak tohle nechávám na příště. Doplňuji jen Skůrovy Barči a Hybrid.
Co bych uvítal, tak světla pro 151, 150 a 350, protože LC mi svítí červeně, což je jako pěst na oko (při posunu) U 350 jsem zpomalil plnění vlakové brzdy do normálu dle příručky o brzdách a zapracování od ŽSR.
Trať jako takovou už mám do nějakého stavu pro aktualizaci připravenu. Ještě doplním nějaké drobnosti a finální kontrola chybějících a nadbytečných souborů.