Zbyněk Šemora
Strojvedoucí
Bob57 má svým způsobem pravdu. Za práci pro MSTS jak se říká 24hodin denně, 7 dní v týdnu (samozřejmě ne úplně doslovně, ale náhodnému pozorovateli to tak připadá), člověk od Těch kteří čekají jen se založenýma rukama dostane za každou aktualizaci dršťkovou, že vše nepřipravil na pozlaceném podnose. Ani stříbrný podnos se tentokrát nekonal, protože momentálně mám na webu plno. Také jsem chtěl zkusit jak si uživatelé poradí se stahováním z originálních webů, ale jak je vidět, u mnohých je to problém. Ale pokud originál weby, budou ochotní aktualizovat své vystavené věci dle posledních ladění, tak by to snad mohlo fungovat. Ale asi by to chtělo ladění od modelu mít odděleně, jak to měl Ppoollll. Ulehčí to aktualizacím.
Jen tak z útržků se dozvídám, že existuje nějaký MSTS portál? Já nic konkrétního nevím. Původně jsem si chtěl připlatit několik giga prostoru navíc, ale proč? MSTS mi užírá 50% života, tak sponzorování přenechám jiným. Je věčná škoda Karla. Ten uměl s lidmi jednat. Chtěl přispět nám uživatelům MSTS. Ten nic nesliboval, obratem jednal
Jen tak z útržků se dozvídám, že existuje nějaký MSTS portál? Já nic konkrétního nevím. Původně jsem si chtěl připlatit několik giga prostoru navíc, ale proč? MSTS mi užírá 50% života, tak sponzorování přenechám jiným. Je věčná škoda Karla. Ten uměl s lidmi jednat. Chtěl přispět nám uživatelům MSTS. Ten nic nesliboval, obratem jednal
Čest jeho památce.Zbyňku, posílám slíbený přístup na mé stránky ama-cb.cz přes FTP. Nastavení
prosím viz obrázek.......