Zdeněk Itterheim
Provozní technik
Chtěl bych požádat o dobrozdání ty co se trápily poslední act. s nexem do KH. Hlavně to co bylo špatné, ať to tam příště není. Díky.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Boby napsal:Pokud vím, tak uvedená loko není součástí trainsetu BK.
Kabina na ní nebyla nikdy vytvořena. Pouze vznikl jakýsi nereálný paskvil poskládaný z několika kabin. Docela by mě zajímalo odkud tu kabinu máš.
Boby napsal:Pokud vím, tak uvedená loko není součástí trainsetu BK.
Kabina na ní nebyla nikdy vytvořena. Pouze vznikl jakýsi nereálný paskvil poskládaný z několika kabin. Docela by mě zajímalo odkud tu kabinu máš.
Tak tak toto je originál cab na DNT184 od Dejva...ale ta animace obsahuje jenom budíky a LVZJaroslav Skůra napsal:Boby napsal:Pokud vím, tak uvedená loko není součástí trainsetu BK.
Chtěl bych upozornit, že se o žádný paskvil nejedná :!:
U modelu, který vytvořil Dejv je v archivu přibalená originální animovaná kabina z reálné DNT184 :!:
Nechci tady prudit,ale na Dejvových stránkách jakožto autora modelu už od samého začátku je vše pohromadě,tj.model,zvuky,kabina a archiv má přes 14MB.Je to od začátku srpna 2003.Boby napsal:Ale pánové já se přeci nehádám. Model mám stažený už hodně dlouho a z jiného linku a v té době žádná jiná kabina nebyla. Takže jsem pouze napsal, že by mne zajímalo odkud tu kabinu dotyčný má. Link byl uveden a tím je vše vyřešeno.
Petr Novák napsal:Nechci tady prudit,ale na Dejvových stránkách jakožto autora modelu už od samého začátku je vše pohromadě,tj.model,zvuky,kabina a archiv má přes 14MB.Je to od začátku srpna 2003.Boby napsal:Ale pánové já se přeci nehádám. Model mám stažený už hodně dlouho a z jiného linku a v té době žádná jiná kabina nebyla. Takže jsem pouze napsal, že by mne zajímalo odkud tu kabinu dotyčný má. Link byl uveden a tím je vše vyřešeno.
Boby napsal:Tím chceš říct, že neumím číst? Nebo jaký to má smysl?
Zdeněk Itterheim napsal:Boby napsal:Tím chceš říct, že neumím číst? Nebo jaký to má smysl?
Boby nech to, požádal jsem Dejva o uveřejnění aktualizace modelu pokud nějakou má. Neseděly mi tam některé zvuky a něco v engu. Opět by to celé mělo být na jeho stránce, odkud jsem to tahal i já minulý rok. A máš alespoň obrázek toho starého cabu, abychom to uvedli na správnou míru? Pokud nee neva, necháme to být. OK ?![]()
Zdeněk Itterheim napsal:
Ona odchádzala o 0:19 asi preto aby bola ráno v Bratislave a doobeda v Maďarsku.Zdeněk Itterheim napsal:Pač Saxonia odjžděla v 0:19 z Holešovic. :?: :?: :?: :idea:
Jo noční a v zimě....to je zase moje oblíbená kombinaceMatýsek napsal:Tak já bych teda rád noční.Je to hezký jak se jede v noci,i když jsem ještě sloužil tak jsem noční moc nemiloval.