Aktivity Zdeněk Itterheim

Chtěl bych požádat o dobrozdání ty co se trápily poslední act. s nexem do KH. Hlavně to co bylo špatné, ať to tam příště není. Díky.

Boby napsal:
Pokud vím, tak uvedená loko není součástí trainsetu BK.
Kabina na ní nebyla nikdy vytvořena. Pouze vznikl jakýsi nereálný paskvil poskládaný z několika kabin. Docela by mě zajímalo odkud tu kabinu máš.

Chtěl bych upozornit, že se o žádný paskvil nejedná :!:
U modelu, který vytvořil Dejv je v archivu přibalená originální animovaná kabina z reálné DNT184 :!:

Jaroslav Skůra napsal:
Boby napsal:
Pokud vím, tak uvedená loko není součástí trainsetu BK.
Kabina na ní nebyla nikdy vytvořena. Pouze vznikl jakýsi nereálný paskvil poskládaný z několika kabin. Docela by mě zajímalo odkud tu kabinu máš.

Chtěl bych upozornit, že se o žádný paskvil nejedná :!:
U modelu, který vytvořil Dejv je v archivu přibalená originální animovaná kabina z reálné DNT184 :!:
Tak tak toto je originál cab na DNT184 od Dejva...ale ta animace obsahuje jenom budíky a LVZ

To co bylo poskládáno byl tuším od Arwyho cab na cd169 Asynchron

Ale pánové já se přeci nehádám. Model mám stažený už hodně dlouho a z jiného linku a v té době žádná jiná kabina nebyla. Takže jsem pouze napsal, že by mne zajímalo odkud tu kabinu dotyčný má. Link byl uveden a tím je vše vyřešeno.

Boby napsal:
Ale pánové já se přeci nehádám. Model mám stažený už hodně dlouho a z jiného linku a v té době žádná jiná kabina nebyla. Takže jsem pouze napsal, že by mne zajímalo odkud tu kabinu dotyčný má. Link byl uveden a tím je vše vyřešeno.
Nechci tady prudit,ale na Dejvových stránkách jakožto autora modelu už od samého začátku je vše pohromadě,tj.model,zvuky,kabina a archiv má přes 14MB.Je to od začátku srpna 2003.

Petr Novák napsal:
Boby napsal:
Nechci tady prudit,ale na Dejvových stránkách jakožto autora modelu už od samého začátku je vše pohromadě,tj.model,zvuky,kabina a archiv má přes 14MB.Je to od začátku srpna 2003.

Tím chceš říct, že neumím číst? Nebo jaký to má smysl?

Boby napsal:

Boby nech to, požádal jsem Dejva o uveřejnění aktualizace modelu pokud nějakou má. Neseděly mi tam některé zvuky a něco v engu. Opět by to celé mělo být na jeho stránce, odkud jsem to tahal i já minulý rok. A máš alespoň obrázek toho starého cabu, abychom to uvedli na správnou míru? Pokud nee neva, necháme to být. OK ? :D

Zdeněk Itterheim napsal:
Boby napsal:

Boby nech to, požádal jsem Dejva o uveřejnění aktualizace modelu pokud nějakou má. Neseděly mi tam některé zvuky a něco v engu. Opět by to celé mělo být na jeho stránce, odkud jsem to tahal i já minulý rok. A máš alespoň obrázek toho starého cabu, abychom to uvedli na správnou míru? Pokud nee neva, necháme to být. OK ? :D

OK.

Zdeněk Itterheim napsal:
Teď trochu mimo:

že jí to sluší
184503

jinak na act. se po chvílích pracuje.

Jo jo, tenhle lak už mají všechny stroje DNT (SD) nějakou dobu, snad až na 114-tky, které jsou jen zapůjčené. Ještě jsem se do Prunéřova nedostal, abych nafotil novinky :D

Hm jsem se snažil opravit ten první NEX a AE přestal dělat to co by měl a pak těch chybných path je tam pytel. To je tak na namalování úplně nové act. snad se s tím nějak poperu.

Aktivitu s DNT 184 jsem uložil k ledu. Snad to někdy dodělám a Dejv vydá aktualizaci modelu. Pro změnu jsem ze šuplíku vytáhl starou act. Saxonii a to ve směru Pha - KH, kterou jsem skrze problémy při posunu v Holešovicích, nechal spát. A teď se ptám, chcete act. ve dne nebo v noci? Pač Saxonia odjžděla v 0:19 z Holešovic. :?: :?: :?: :idea:

Noční aktivity mají taky něco do sebe, když můžu mluvit za sebe, tak je mi to jedno, vím, že bude výborná (jako ostatní) a to mi stačí.

Tak já bych teda rád noční.Je to hezký jak se jede v noci,i když jsem ještě sloužil tak jsem noční moc nemiloval.

Matýsek napsal:
Tak já bych teda rád noční.Je to hezký jak se jede v noci,i když jsem ještě sloužil tak jsem noční moc nemiloval.
Jo noční a v zimě....to je zase moje oblíbená kombinace

Pro mě za mě klidně to v noci a zimě udělám, ale tenkrát co jsem to jel to bylo léto asi 92 nejsem si jist, to byl myslím asi jen sezonní Ex. To léto bastardi jezdily až do Pardubic.

Back
Nahoře