Aktivity Zdeněk Itterheim

Už aby byla, těším se, Tvé aktivity jsou zárukou kvality. Saxonii ještě pamatuju, jak jezdila krásně barevná.

Mondeo napsal:
Už aby byla, těším se, Tvé aktivity jsou zárukou kvality. Saxonii ještě pamatuju, jak jezdila krásně barevná.

Nevíš náhodou co to jezdilo za vozy? Já to jel 1x s jednim mistrem, ale co bylo za námi to si nepamatuju. Akorát vim že jsme v Holešovicich vexlovaly se 2-ma B vozy, což v té act. taky je.

Zdeněk Itterheim napsal:
Mondeo napsal:

Nevíš náhodou co to jezdilo za vozy? Já to jel 1x s jednim mistrem, ale co bylo za námi to si nepamatuju. Akorát vim že jsme v Holešovicich vexlovaly se 2-ma B vozy, což v té act. taky je.

:P , hele, nebral to po vás náhodou z Holešovic Bob57_cz? Ten taky odmít jet s 22 kočáry....jak zde uvedl, že se 2 musely odpojit....:-D

djneon napsal:
Nechcete upravit i předešlé NExy do této verze? Moc rád bych si je zahrál všechny najednou... :D

Snažil jsem se opravit 1-ní NEXák, ale bylo to asi pro aktualizaci 68. A těch změn v kolejích na této trase bylo opravdu hafo. Hodně se zde používají servisy2 a ty kolikrát byly červeně vyhozeny někam do pole. Nejedná se o 2 či 3 .pat. Je jich asi 15-20 a kolikrát trasa vedla odbočkami nádražím. Možná by pomohla 2-há instalace s BP do 68 abych mohl vše s určitostí umístit. Uvidim.

Naposled editoval moderátor:
Martens napsal:
Zdeněk Itterheim napsal:
Mondeo napsal:

:P , hele, nebral to po vás náhodou z Holešovic Bob57_cz? Ten taky odmít jet s 22 kočáry....jak zde uvedl, že se 2 musely odpojit....:-D

Nee toto si přivezl fíra z DB a pokračoval s tím do KH, kde za necelou hodinu odvážel, druhou Sax. nazpět. Ale měla myslím těl 15-20 vozů nakonci byly ještě 2 nákladní pro auta. Já jich tam budu mít asi jen 13.

Zdeněk Itterheim napsal:
Mondeo napsal:

To si už vážně nepamatuju, je to už dost dlouho...

Mondeo napsal:
Zdeněk Itterheim napsal:
Mondeo napsal:

Jezdila na tom "salakvarda" německých lehátek posbíraná odevšad a na ocase dva dvoupatrové vozy naložené trabanty a varťasy. Dokud nebyly Holešovice zprovozněné a ústecká zadrátovaná, tak to vozili traktorem do Libně na přepřah z Děčína a my to vozili Bobinou nakrátko do K.H.

bob57_cz napsal:
Mondeo napsal:
Zdeněk Itterheim napsal:
Mondeo napsal:

Jezdila na tom "salakvarda" německých lehátek posbíraná odevšad a na ocase dva dvoupatrové vozy naložené trabanty a varťasy. Dokud nebyly Holešovice zprovozněné a ústecká zadrátovaná, tak to vozili traktorem do Libně na přepřah z Děčína a my to vozili Bobinou nakrátko do K.H.

Tady Bobe je řeč o r. 91-92 tak nějak, kdy to durch z DB do KH vozily nejprve DR 230 ( DB 180 ). A je pravda že to vocas za sebou měli pěkně dlouhej, jak jsem psal výše. Akorát ty nákladní dvoupatra jsem viděl pouze u tý Sax. nazpět. To asi proto, že jsem to jel jen 1x.

Zdendo, kdy bude Saxonia, logo máš nové, tak jsem myslel, že se změnou loga by mohla být :lol:

Zdeněk Itterheim napsal:
Mondeo napsal:
Zdendo, kdy bude Saxonia, logo máš nové, tak jsem myslel, že se změnou loga by mohla být :lol:
Už mi přijela do Kolína, ale čeká se na kopáče až zabuší koleje do Kutné Hory. :)
Díky za info, snad to bude brzy :roll: Zbyněk tam má určité problémy, ale pevně věřím, že je vyřeší

Mondeo napsal:
Zdeněk Itterheim napsal:
Mondeo napsal:
Už mi přijela do Kolína, ale čeká se na kopáče až zabuší koleje do Kutné Hory. :)
Díky za info, snad to bude brzy :roll: Zbyněk tam má určité problémy, ale pevně věřím, že je vyřeší
Už se to řeší. Zatím mám vyčištěný Kolín od kolejí, které se budou měnit a až bude vhodná chvilka, začnu dle havarované předlohy opisovat koleje, tak jak je to na screenech v mém vlákně. Na 4. pokus se to snad už podaří.

Naposled editoval moderátor:
Peta napsal:
Ona se už 090 distribuje?
Pokud vím tak ne,u Piika bylo svého času krátké demo z Ústí n/L. do Lovosic.Budeš se muset obrátit na Tyggyho,on je autorem trati.Já jsem tu poznámku napsal ohledně té turbínky,která se zkoušela v Lovosicích a existují fotky z Roudnice n/L.

Po chvilkách stále špekuluju okolo act. s DNT 184. Pověsil jsem za ní cca 2600 tun. Můžu říct, že s tím má co dělat. Možná by neškodilo poladit .eng. Neví někdo kolik tahaji z dolů? Oni to budou asi ty ucelené soupravy na 2500 t.

184 je nejvýkonnější loko u nás,má trvalý výkon 5220kW.Tomu odpovídá max.tažná síla 575kN a trvalá tažná síla 335kN.To už je skoro na hranici pevnosti šroubovky.Já se doma na ten eng mrknu,teď jsem v práci.Nezapomeň,že ten model je už skoro 2 roky starý,takže to nastavení engu tomu také odpovídá... :wink:

Back
Nahoře