Aktivity Zdeněk Itterheim

Zdeněk Itterheim napsal:
Po chvilkách stále špekuluju okolo act. s DNT 184. Pověsil jsem za ní cca 2600 tun. Můžu říct, že s tím má co dělat. Možná by neškodilo poladit .eng. Neví někdo kolik tahaji z dolů? Oni to budou asi ty ucelené soupravy na 2500 t.
Z Prahy do Pardubic a Opatovic jsem tuhle zátěž Wap vezl bez problémů s 363. V Opatovicích jsme to spojili s druhým vlakem 2100t a fíra na 122 to stáhnul do elektrárny celé sám.

Díky všem co se perou a budou prát se Saxonií.
To: Jeffer - to víš já jsem tím pověstný že moc nehledím na skladbu vlaku a to že sem tam po cestě potkáš něco co bys v r. 1992 nečekal, alespoň to máš pestré. A to jsem tam zapoměl dát Kyklopa a Turbínku. . Jinak aktivitu poupravil Zbyněk, pač v Úvalech jedna 471 dělala neplechu. Ono jak kdy a jak komu se povedlo projet. Když jsem čuměl z okna sem tam tak to padlo, ale když jsem se moc nevrtěl tak jsem projel. Jinak před Úvaly jsem pro sychr dával hlášku SAVE. Díky za recenzi.

Naposled editoval moderátor:
Presiel uz prosim niekto Zdenkovu aktivitu??? Ja som to teraz hral a zhruba po dvadsiatich minutach jazdy, kde bola povolena 40km/h a ja som isiel asi tak rychlostou 35km/h sa mi z ničoho nič kamera hodila na externy pohlad, vlak zacal nudzovo brzdit a ked zastal, tak sa mi objavila hlaska ze vlak vykolajil (a to mam moznost vykolajenia vypnutu).

A kde to bylo ? 40 je za nástupištěm v Kolíně, a pak další 40 je přes odbočky v Oseku. No jestli jsi jel předtím moc pomalu tak jsi asi potkal trafic co tě bude předjíždět v Oseku. Jinak nevim.

No,já sem dojel do Oseka,tam mě předjel nějakej jeden trafic a i gdyž sem nikde nečuměl,byl sem v kabině,tak koukám,že z ničeho nic telefonuji k billovi............ :?

Zdeněk Itterheim napsal:
A kde to bylo ? 40 je za nástupištěm v Kolíně, a pak další 40 je přes odbočky v Oseku. No jestli jsi jel předtím moc pomalu tak jsi asi potkal trafic co tě bude předjíždět v Oseku. Jinak nevim.

Bolo to v Oseku. Podla mna som nesiel az tak pomaly. A aj keby, tak to podla mna nie je dovod na vykolajenie. Mozno to nie je chyba aktivity. Skusim prejist ten usek volnou jazdou a uvidime, co to da.

Aktivita

Já mám tu samou zkušenost.Jedu si klidně v rámci možností a přijíždím na vjezd do Oseka.Tam mi svítí výstraha+40 a hned za návěstidlem dojde k vykolejení resp.vyhodí mne to z kabiny a vlak je mimo.Pokoušel jsem se projet kritické místo dvakrát a pokaždé se stejným výsledkem.Jinak ve volné jízdě to místo projedu bez problémů....

Re: Aktivita

T napsal:
Jedu si klidně v rámci možností a přijíždím na vjezd do Oseka.Tam mi svítí výstraha+40 a hned za návěstidlem dojde k vykolejení resp.vyhodí mne to z kabiny a vlak je mimo.

Presne tak, toto iste aj u mna. Mozem vediet aky MSTS bin pouzivas?

Aktivita

I když mám nainstalovanou verzi bp73 při přejíždění mostu za Kolínem nelze načístDirt Road2Lstr50m.sAle to bude asi chyba u mne.Nemůžu tento soubor nikde najít.Msts se ukončí po odkliknutí.

Jo chlapci já používám v ostrém režimu BIN pouze 1.5.7 SDi :) . 1.6 mám na jiné instalaci. Tzn. že act. je pro BIN 1.5.7 na 1.6 jsem to nezkoušel. A to místo v Oseku jsem jsem přejel min. 5x a v poho. Jinak tam před sebe pouštíte R s 363, a os. žabotlamu. Divný já to znovu zkouknu.

Zdeněk Itterheim napsal:
Jo chlapci já používám v ostrém režimu BIN pouze 1.5.7 SDi :) . 1.6 mám na jiné instalaci. Tzn. že act. je pro BIN 1.5.7 na 1.6 jsem to nezkoušel. A to místo v Oseku jsem jsem přejel min. 5x a v poho. Jinak tam před sebe pouštíte R s 363, a os. žabotlamu. Divný já to znovu zkouknu.
Aktivitu jsem projel bez problému. Jen v Kolíně a za Kolínem mi už MSTS nechtěl načítat, tak po zamrznutí jsem musel loadnout znovu. Žádné vykolejení, žádné loudání 40, v Oseku mě předjely jmenované vlaky. Jen jsem měl starosti, jestli se na tu kolej celý vejdu. Ale Zdeněk to měl dobře spočítané.
Ale hláška ve finále. Kopáči nestávkují, ale jsou na dovolené, zatímco šéfové shánějí podklady k další pokládce kolejí. Do Lysé by to už myslím i šlo, ale na Čelákovice a Vysočany bych potřeboval video. Poříčany - Nymburk už mám od dnešního dne také téměř vše potřebné. Video kdysi dodal Karel z Kolína. Jen ten Nymburk bude noční můra. Odbočka Babín a nákladní koleje, z těchto míst nemám vůbec nic.

Jo Bin 1.6. je sice hezkej,ale zatím nevyladěnej.Já osobně stále tvořím na 1.5.7. jako Zdeněk.Už můj poslední Os na 1.6. nefungoval.Problém je v nekorektním chování srv2.Jednomu testerovi v Újezdu stále blblo návěstidlo,jednou volno za chviličku zase stůj a takhle pořád dokola.

poison napsal:
Jo Bin 1.6. je sice hezkej,ale zatím nevyladěnej.Já osobně stále tvořím na 1.5.7. jako Zdeněk.Už můj poslední Os na 1.6. nefungoval.Problém je v nekorektním chování srv2.Jednomu testerovi v Újezdu stále blblo návěstidlo,jednou volno za chviličku zase stůj a takhle pořád dokola.

Tím testerem jsem byl já.Docela dobrá podívaná a bral jsem sázky jestli to projedu na volno nebo než minu návěstidlo padne na stůj :D .

Servis 2 jezdí pouze rychleji -> servis odjel -> zelená -> servis naskočil -> červená a tak stále dokola... stačí dát servisu waiting point a je to... pouze ne krátkých úsecích výhybka - návěstidlo se musí zkoušet a zkoušet, protože servis2 na krátké trase často ignoruje wp. Co hovoří pro MSTS Bin 1.6 je vyšší stabilita aktivit...

Pod Binem 1.6 to sice projedeš, ale díky rychlejším servisům si nevychutnáš předjíždění jinými vlaky apod.

Back
Nahoře