Aktivity Zdeněk Itterheim

T napsal:
poison napsal:
Jo Bin 1.6. je sice hezkej,ale zatím nevyladěnej.Já osobně stále tvořím na 1.5.7. jako Zdeněk.Už můj poslední Os na 1.6. nefungoval.Problém je v nekorektním chování srv2.Jednomu testerovi v Újezdu stále blblo návěstidlo,jednou volno za chviličku zase stůj a takhle pořád dokola.

Tím testerem jsem byl já.Docela dobrá podívaná a bral jsem sázky jestli to projedu na volno nebo než minu návěstidlo padne na stůj :D .

Teda páni, aj ja sa snazim robit aktivitu a servis 2 sa sprava presne ako opisuje Poison. Uz sa s tym hram niekolko dni a stale bez uspechu. Ale toto uz patri do ineho vlakna. :roll:

Trochu odbočím. K tomu vykolejování - ne za vše musí být zodpovědný bin. Mám zkušenost z XTraktů u jiné české tratě že se staarší verzí projedu některá místa naprosto v pohodě a s nejnovější verzí v tomtéž místě vypadnu. Takže tohle může být zapříčiněno i něčím jiným než jen binem akorát že se to až teď projeví.

A ještě jedna věc. V hromadné soukromé korespondenci mezi ladiči padnul požadavek na rozlišování verze binu pro kterou je aktivita udělána. Tohle je ale při korektním chování binu zbytečné. Jediné čím bin zasahuje do aktivit je rozchození vyčkávacího bodu. O rychlosti servisu teď nepíšu neboť to považuji za chybičku binu. Takže pokuď mám aktivitu bez vyčkávacích bodů tak musí chodit jak pod bin až do v1.57 tak i pod základním MSTS. A u bin v1.6 by měly být použity vyčkávací body a tam je to pak nepřenosné na nižší verze.

Já jsem to projel s 1,6 -- křížení a všechno ostatní v pohodě. Mooc pěkná aktivita, ostatně jako všechny ostatní od Zdeňka, každá aktivita začínající itt_ je zárukou opravdu dobré práce a maximální zábavy, za to dám ruku do ohně :D

djneon napsal:
Já jsem to projel s 1,6 -- křížení a všechno ostatní v pohodě. Mooc pěkná aktivita, ostatně jako všechny ostatní od Zdeňka, každá aktivita začínající itt_ je zárukou opravdu dobré práce a maximální zábavy, za to dám ruku do ohně :D

Tak ti díky, zkus saxonii, byla součástí aktualizace, tedy. Trochu ji upravil Zbyněk. A nebo si táhni z burzy.

Ppoollll napsal:
Trochu odbočím. K tomu vykolejování - ne za vše musí být zodpovědný bin. Mám zkušenost z XTraktů u jiné české tratě že se staarší verzí projedu některá místa naprosto v pohodě a s nejnovější verzí v tomtéž místě vypadnu. Takže tohle může být zapříčiněno i něčím jiným než jen binem akorát že se to až teď projeví.

A ještě jedna věc. V hromadné soukromé korespondenci mezi ladiči padnul požadavek na rozlišování verze binu pro kterou je aktivita udělána. Tohle je ale při korektním chování binu zbytečné. Jediné čím bin zasahuje do aktivit je rozchození vyčkávacího bodu. O rychlosti servisu teď nepíšu neboť to považuji za chybičku binu. Takže pokuď mám aktivitu bez vyčkávacích bodů tak musí chodit jak pod bin až do v1.57 tak i pod základním MSTS. A u bin v1.6 by měly být použity vyčkávací body a tam je to pak nepřenosné na nižší verze.
Já si stažené aktivity rovnou přejmenovávám - kb_R 612.apk jako BP730_bin16_kb_R612.apk a hned vím, na čem jsem.
Už jsem to naťuknul hodně dávno a spousta aktivitářů nepochopila. Údajně udržují své aktivity stále v kompatibilním stavu s aktuálním updatem trati...

Po dlouhé době se hlásím s jednou oprášenou act. z několika zo mi leží v šuplíku. Určitě zde najdete nedostatky, tak mi pls. moc nepeskujte. Jako v6dy je to takov8 polofikce. Skoro jsem zapoměl ja kse co dělá. :) Nic tu je dílo. Příjemnou zábavu.

scr.
1.

Zdravím, chtěl jsem dneska projet Náklad, NEX - 1. část: NB - KH - NB, ale v Nymburku po prikazu, že mám potáhnout ke klacku pro papíry a povolaní k odjezdu, vždy po chvíli vyskočí hláška, že vlak vykolejil. Nevím co dělám blbě. :?: S pozdravem Dan.

Po projetí R a po postavení návěsti si zkus švihout, než jsem to distribuoval dělal jsem test a OK. Tam za tím nákladem co ho táhne 131 jede os. Z nějakých příčin se ten náklad zpomalí a ze zadu do něj najede os.

Zdeněk Itterheim napsal:
Po projetí R a po postavení návěsti si zkus švihout, než jsem to distribuoval dělal jsem test a OK. Tam za tím nákladem co ho táhne 131 jede os. Z nějakých příčin se ten náklad zpomalí a ze zadu do něj najede os.
Tady je nějaký vakl v enginu hry? Pokud já s vlakem hráče nesmím do obsazeného oddílu, proč si tohle dovolí vlak trf ? Copak nerespektuje obsazené úseky ? Pokud respektuje úsek obsazený servisem, měl by respektovat i úsek obsazený vlakem hráče.
Není náhodou ten trf vlak nasazen příliš blízko a nestačí ubrzdit ?

je nasazen ve stejném úseku, a mě to vychází tak když přijíždím na odjezd z NB, tak náklad je za vjezdem a k vjezdu akorát přijíždí os. Je to podmíněno včasným odjezdem z od klacku z nádraží k odjezdu.

Jenže to bych nedocílil toho, abych ukázal to co je v reálu, defakto normální. Tedy buď posunout čas 2 trf. a nebo udělat test na jinem PC, pač mě se to chovalo korektně.

Zdravím, takže zakopaný pes je hlavně v tom, že já jsem v Nymburku na os. u navěsti čekal na volno a nejel jsem hned za rychlíkem proti stůj. Po hlášce o tom, ať si dám kafe mě to nenapadlo. Když jsem vyjel hned tak vše v pohodě. Takže by v té hlášce mělo být "hned po projetí r. jízda proti stůj povolena". S pozdravem Dan :D

Tak není to v poho, teď do mě před nějakou stanicí vrazil ze zadu rychlík v čele s loko Pštovní sp. (takže nehoda jak blázen, zase toho budou plný zprávy :D ). Já tu aktivitu snad nedohraju.

Naposled editoval moderátor:
Tak jsem si to opět a znovu a zas projel. Jmenované inkriminované úseky jsem vyfotil prtscr. Ty také uveřejním, je tu zádrhel na mém serveru, z nějakých příčin nejde ftp. U problému se spořkou, je to asi tak to: pokud se brzdí na falešné návěstidlo na 40 za Libicí tak se to nestihne, ta 40 a výstraha platí až na vjezdu v Oseku.

Tak jsem si aktivitu zajel taky a opět jsem se pobavil. Po Pražácích to tentokrát odneslo Pendolino. Zdeňku, koho/co máš ještě na "černé listině"? Kromě zavádějící hlášky s kafem v Nymburku jsem ještě dostal za uši po odjezdu z KH, že se u nás jezdí jen 80, i když jsem v rozkaze měl Vmax 100. Někde se nedeaktivovala 80 pro Lv. Co jsem udělal špatně?

Michal napsal:
Tak jsem si aktivitu zajel taky a opět jsem se pobavil. Po Pražácích to tentokrát odneslo Pendolino. Zdeňku, koho/co máš ještě na "černé listině"? Kromě zavádějící hlášky s kafem v Nymburku jsem ještě dostal za uši po odjezdu z KH, že se u nás jezdí jen 80, i když jsem v rozkaze měl Vmax 100. Někde se nedeaktivovala 80 pro Lv. Co jsem udělal špatně?

O té zapomenuté hlášce vím, jak jsi řekl zapomenutá deaktivace. Díky za recenzi.

Dobrý den, NEX - 1. část: NB - KH - NB jsem dohrál. je to fajn aktivita, akorát místy jde fakt do tuhého. stačí nabrat chvilku zpoždění a už má v zádech jiný vlak. nebo se srazí vlaky jinde. :D S pozdravem Dan.

Dan J. napsal:
Dobrý den, NEX - 1. část: NB - KH - NB jsem dohrál. je to fajn aktivita, akorát místy jde fakt do tuhého. stačí nabrat chvilku zpoždění a už má v zádech jiný vlak. nebo se srazí vlaky jinde. :D S pozdravem Dan.

Diky za recenzi, tato act. byla asi 2x upravovaná a vznikala v době kdy byl právě dokončen Nymburk na nějaké testovací verzi. Tedy je možné, že někde se dostaví tlačenka. Dokončení bude dofám mnohem pohodovější i když zase trochu fiktivní.

Back
Nahoře