No chudáci nováčci, Filipovi stránky byli první a jediný, odkud jsem si ze začátku stahoval modely a dozvídal se o existujících slavný, slavnějších i méně slavných či povedených, tratí (v četně té nejznámější zbyňkovi, který mi dřív nic neříkala), modelech a všech informací, návodech......kdybych na tyto stránky i s návody nenašel, tak bych vživotě se nazabýval MSTS tak do hlouby, nemluvě o tom, že ačkoli jsem věděl že jakési MSTS fórum existuje, tak jsem sem nějak ani nechtěl prahnout (jako na všech fórech jistá komunita lidí, nemusejí mě přijmout, a informace tam budou stejně zahrabané někde uprostřed 90 stránkového toppicu jako na jiných phpBB fórech)....no a tak povzdychuju za všechny nové příznivce msts....
(jinak k MSTS mě zpět dostala fiktivka Bystřice-Hustopeče, pak jse udělal svojí první aktivitu + první české modely, byl jsem z toho na větvi, a pak jsem ještě stáhl novou 471čku od Dejva, můj nejoblíbenější vlak a já ho mohl řídit...z toho jsem byl ještě na vyšší větvi) a tak dnes jsem kde jsem a píšu o zániku asi nejinformativnějšího webu!
(jinak k MSTS mě zpět dostala fiktivka Bystřice-Hustopeče, pak jse udělal svojí první aktivitu + první české modely, byl jsem z toho na větvi, a pak jsem ještě stáhl novou 471čku od Dejva, můj nejoblíbenější vlak a já ho mohl řídit...z toho jsem byl ještě na vyšší větvi) a tak dnes jsem kde jsem a píšu o zániku asi nejinformativnějšího webu!