Král je mrtev – skončil provoz fhavel.zelpage.cz

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna mld
  • Datum začátku Datum začátku
Re: Katalog - nehotový - ale venku

Robo napsal:
super, ešte tak sfunkčniť downloady
Pito napsal:
Ak by mal niekto záujem,viem trošku pomôcť pri tvorbe tejto web stránky.Mám zálohovaný hodný počet modelov z bývalej stránky fhavel.zelpage.cz.

Tak, a týmto zas začne mdrdník a chaos. Modely by mali byť na domovských weboch autorov, prípadne na stránkach, ktoré určí autor. Jak budú niekde inde, nedajú sa vylúčiť chyby a divoké úpravy. Autor urobí zmenu, ale správca webu už nie a kolotoč začne odzova.
Kvitujem snahu o funkčný a ucelený katalóg, ale netreba tam pchať downloady. Úplne stačia linky na stránky autorov modelov, pravda za predpokladu, že sú funkčné a dostupné. Myslím, že by to malo ostať len u toho katalógu.

PS: Syrda ... Taký katalóg je veľmi dobrá vec, ale máš tam elementárne chyby a to veľmi vela - pletieš si vlastníkov, autorov aj názvy - pre ilustráciu vyberám len niektoré:
131.079/080 Starý http://www.msts.cz 5,5 MB ČD ... má byť ŽSR
S 499.1010 Tax http://xtrain.webpark.sk/ 5,3 MB ČD ... má byť ČSD
M 264.0 Pikku ... má byť Tax
451.031/032 Ppoollll http://www.train-sim.cz 5,35 MB ČD ... má byť Miran
475.101 Tax http://xtrain.webpark.sk 3,74 MB ... má byť Hummus

Naposled editoval moderátor:
Re: Katalog - nehotový - ale venku

syrda-1 napsal:
Tak jsem se rozhodl......
Neviem či máš problém s čítaním, ale na mojej stránke je pod každým repaintom uvedený autor. Stačí to len okopírovať. Napriek tomu je v zozname pri 162 003 uvedený ako autor skinu Dem, keď na stránke je Duuso. Ďalej pri 362 164 autor u teba Dem , ale na stránke je uvedený David Hájek. Chlape aspoň čítať by si mal vedieť.
Čo sa týka toho zoznamu tak celkom sa mi to páči, ale chyby oprav!!!! A to som ešte nepozeral celé.

katalog MSTS

Díky všem za připomínky, opravy jsou plánovány na příští víkend, všem dotčeným se omlouvám. Stránky byly nahrány v určitém zmatku (mém) a tak někde není a ni tečka nad tím "i" (os a nakl vozy, ...).
Downloady u mě určitě brzy nebudou. Spíš to má být přehled co všechno existuje. Heslo stránek: "internet je plný vozidel pro MSTS, jen je najít".

Ad Syrda:

Ten katalóg je dobrý nápad, len aj Tax má pravdu, nakoľko v rámci poriadku by nejaká dobrá /a hlavne trpezlivá/ duša musela všetky mašiny a vagóny zjednotiť do zaužívaného značenia. A to je podľa môjho názoru nadpozemský výkon. Ale základná myšlienka je dobrá, len pozor na autorov a drobnosti, držím palce.

P.S. : S 699 1001 VÚŽ som robil ja a Pikku, model je ruský /viď read me/.

pamätám si, že tu bol uverejnený skin 750 285 v novom nátere. Mohol by mi ho niekto prosím Vás zaslať ? Ďakujem

750 285

Robo napsal:
pamätám si, že tu bol uverejnený skin 750 285 v novom nátere. Mohol by mi ho niekto prosím Vás zaslať ? Ďakujem

Máš ji na mailu :wink:

Nazdar všetci, chcel by som poprosiť niekoho kto má zálohovaný obsah webu Filipa Havla či nie je možné zaslať mi formou emailu alebo úschovne nasledovné veci:

csd_M283-0
csd_M297-0
csd_M494-0
csd_T679-2
csd_T200-0

Viem že ide o dosť veľké súbory, ale v Syrdovom katalógu na tieto veci nefungujú odkazy, resp. nie sú tam.
Vopred vďaka.

Podívám se doma do archivu,teď jsem v práci a co budu mít,to pošlu.Od Havla jsem stahoval hodně věcí.

duuso napsal:
Vopred díky Petře.
Podívej se do pošty,máš tam odkaz na soubory,které jsi chtěl.Jde to pomalu,doufám,že do půlnoci se to do úschovny vše nahraje,je tam vše,co jsi chtěl,tak ať máš radost...

Mohli by ste mui prosím vás zaslať skin 740 751 ? Vopred díky.

Petr Novák napsal:
Robo napsal:
Kruci aj s prihlasovaním !!! Týmto sa hlásim k anonymnému príspevku.
Nejsi sám,mě to dělá v jednom kuse,už jsem si zvykl... :lol:
Co s tím děláte? Nemáte třeba zakázány cookies na počítači? Já jsem trvale přihlášený ze tří kompů a úplně v pohodě......

Martens napsal:
Petr Novák napsal:
Robo napsal:
Kruci aj s prihlasovaním !!! Týmto sa hlásim k anonymnému príspevku.
Nejsi sám,mě to dělá v jednom kuse,už jsem si zvykl... :lol:
Co s tím děláte? Nemáte třeba zakázány cookies na počítači? Já jsem trvale přihlášený ze tří kompů a úplně v pohodě......
Cookies povoleny mám,asi mi to dělá nastavení Windows,že po odhlášení z internetu mi to smaže dočasné soubory...

Back
Nahoře