Zbyněk Šemora
Strojvedoucí
Re: BK64
Zásady: V routes nesmí být žádná jiná trať, kromě originálů a současně funguje bez problémů i s Luhačovicemi. S protrainy se trať nesnášela ani s původním kolejivem.
Problémy v Global, pokud šachujete s instalacemi mohou nastat i když global překopíruji starší verzí a znovu novou verzí. Nechápu proč, ale pak to už jen Billuje. Možná by záhadu objasnil Roman, jelikož tam dělal nějaká vylepšení. Ale pokud aktualizujete vzestupně, není žádný problém.
Musíš vynadat Romanovi, že poslal krásný most do Bratislavy a Matesovi za nádraží v Moravanech. Pak by to na 64 vyšlo. Ale naopak, patří jim ten největší dík. Jinak jsem rád, že aktualizace se líbí a vlastně je funkční. Výše jmenované problémy byly zřejmě jen mezi klávesnicí a židlí, do kterých jsem se zamotal včera dopoledne i já. A začalo mi být pěkné horko, to mi věřte.michawel napsal:Tak konečně, škoda že to nevyšlo na těch 64 MB, byl by to dobrý symbol.Díky za aktualizaci. Díky strašnýmu návalu práce jsem to sjel jenom běžně, ale i při nahodilém pohledu to má zas o třídu lepší vzhled. Prostě bomba. Microsoft by se asi divil, co se z jeho odmítnutého dítka dokáže vytřískat. AURAN může jen tiše závidět. Tohle Trainzáci nemají.
Zásady: V routes nesmí být žádná jiná trať, kromě originálů a současně funguje bez problémů i s Luhačovicemi. S protrainy se trať nesnášela ani s původním kolejivem.
Problémy v Global, pokud šachujete s instalacemi mohou nastat i když global překopíruji starší verzí a znovu novou verzí. Nechápu proč, ale pak to už jen Billuje. Možná by záhadu objasnil Roman, jelikož tam dělal nějaká vylepšení. Ale pokud aktualizujete vzestupně, není žádný problém.