Trať Kúty - Brno - Č.Třebová- Kolín - Praha - archív #4

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Stary
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
Tak jsem zkušebně zabalil přípravu na další aktualizaci, zajímalo mě, jak veliká je ke dnešnímu datu. Trochu mne to vyrazilo dech, ale na druhou stranu je to ještě málo. 1 mega musím někde splašit.
Přece aktualizace 64 nemůže mít "pouze" 63MB, když už tolik, ať to alespoň číselně sedí.
Čekal jsem méně, ale když si uvědomím, že je postaveno znovu od píky asi 60km starších tratí, na dalších 100km jsou rekonstrukce zhlaví, nový úsek Kúty - Malacky a Hodonín Rohatec, další zásahy po celé trati, nové mosty, nové objekty, tak to zase tak veliké není. Ikdyž na trati makám i přesčas, stále je tam práce a práce. Nemá to konce. Ale před vánoci to vypustím, vlastně na to mám asi tak týden. Ale už to jsou jen takové dodělávky vyžadující čas a trpělivost.

Zbyňku nestraš,

dovedeš si představit jak veliký bude update BP 1024? :lol: :lol:

Kdo to má furt tahat.... :lol: :lol:

Miran napsal:
Zbyňku nestraš,

dovedeš si představit jak veliký bude update BP 1024? :lol: :lol:

Kdo to má furt tahat.... :lol: :lol:
To už nebude BP, ale VP. (Vladivostok - Praha) :lol: A v tom čase už nebude problém stahovat ani takový soubor. Stejným tempem by tato aktualizace byla za 48 let. Že bych ještě ve 100letech pokládal koleje... :lol:

Už slintám,jdu se modlit a zároveň chladit šampáňo aby to dopadlo.

Naposled editoval moderátor:
Zbyňku: Prosím tě ,bude aktualizace zasahovat na trasu Letohrad-Praha ?? .. Chtěl bych vydat hotovou aktivitu.. Díky za info..

ocelot24 napsal:
Zbyňku: Prosím tě ,bude aktualizace zasahovat na trasu Letohrad-Praha ?? .. Chtěl bych vydat hotovou aktivitu.. Díky za info..
Změny jsou od odbočky Zádulka včetně a vše komplet na jih. Takže vše z Prahy do Lukavic na Moravě je bezezměn.

Petriik napsal:
Po nainstalování akualizace ze stránek http://www.cbox.cz/semora/MSTS/msts_aktualizace.htm mi nejde roběhnout MsTS. Vždy jen k tomu prvnímu načítání (u normálního MsTS jsou koleje, já tam mám parní loko.) pak přestane odpovídat. Co s tím? Už jsem zkoušel i přeinstalování celého simulátoru.
To už se tu řešilo, nic nepřeinstaluj, ale po spuštšní MSTS si postav na kafe a až se uvaří, mezi tím se trať načte. Nebo přesuň většinu aktivit nebo spouštěj přes Trainstore.

Petriik napsal:
Po nainstalování akualizace ze stránek http://www.cbox.cz/semora/MSTS/msts_aktualizace.htm mi nejde roběhnout MsTS. Vždy jen k tomu prvnímu načítání (u normálního MsTS jsou koleje, já tam mám parní loko.) pak přestane odpovídat. Co s tím? Už jsem zkoušel i přeinstalování celého simulátoru.

...přesně jak píše Zbyňek Šemora.. Někdy to může trvat i 10 minut..

Stáhni si MSTS Activity Mover od Martense a před spuštěním přesuň většinu aktivit do archivu..
Nechej si tam tak 2 aktuální ,které budeš jezdit.. Načítání bude o poznání rychlejší !! ..

odkaz na download: http://mlasevic.wz.cz/admin/detail.php?id=15 (609.0Kb)

Dále je dobré ,vložit trať Břeclav-Praha do složky ROUTES samostatně..

Z i S pozdravem ,ocelot24

Stav prací: Dal jsem trochu dohromady Břeclav - Hodonín - Rohatec. Jelikož tam začínají lesy, tak jsem přidal ještě 5km k předvěsti do Bzenec - Přívoz. Ještě tam je dost dodělávek, ale příští týdem bych rád dal dohromady i krajinu z Kútů do Malacek. Ať to zvládnu jakkoli, v pondělí za týden bude aktualizace a až v ten den budu rozesílat už aktualizované DVD s tratí. Je to silně náročné, ale myslím si, že to bude stát za to. Nejraději bych vánoce o nějaký týden posunul, abych to postavil až do Bratislavy, ale jaksi bohužel, lehce se plánuje, ale těžce realizuje. A to ještě bude potřeba opravit některé aktivity.

Re: Trainset

Beatlesák napsal:
Mám dotaz jak mám stáhnout komplet trainset BP abych nemusel každý model stahovat zvlášť ???
Udělej to třeba následovně......ručně si naházej jednotlivé odkazy do nějakého download managera, omez počet stahovaných souborů na max.1 současně ( tohle bylo tuším omezení nastavené Marianem Šimom), než půjdeš spát to pusť a ráno uvidíš......

Funguje to pak stejně, jako kdybys seděl celou tu dobu u prohlížeče a ručně loudoval jeden model za druhým......tím je snad vyhověno podmínce Mariana.

Beatlesák napsal:
Mám dotaz jak mám stáhnout komplet trainset BP abych nemusel každý model stahovat zvlášť ???

Pokud se nemýlím, je to záměrně uděláno tak aby to najednou nešlo, právě jako ochrana před stahovači všeho. Jinak by to asi poslalo Marianův server do kytek, což se již v minulosti podle mého stalo. A jestli chceš kompletní trainset, objednej si u Zbyňka DVD, tam je přibalenej.

Miran napsal:
Beatlesák napsal:

Pokud se nemýlím, je to záměrně uděláno tak aby to najednou nešlo, právě jako ochrana před stahovači všeho. Jinak by to asi poslalo Marianův server do kytek, což se již v minulosti podle mého stalo. A jestli chceš kompletní trainset, objednej si u Zbyňka DVD, tam je přibalenej.

DVD mám ale nemám DVD-Rom :eek:

Beatlesák napsal:
Miran napsal:
Beatlesák napsal:

Koupě DVD mechaniky je levnější než stahovat z webu několik giga dat.

Beatlesák napsal:
Miran napsal:
Beatlesák napsal:

Tak dobrá rada.Nech si to nagrabovat na CD.Jinak se už blíží BP64 a čas běží.

Tak mi to nedalo, opět jsem rozdělal všechny Slovenské dokumentace a v tuto dobu je kolejový paprsek natažen až do Bratislavy Lamač. Na hlavní už zbývá pouhých 6km Do aktualizace ať jsou alespoň koleje. Pokračování zítra a pak bude možné si projet například Slovenskou strelu v celé trase z Bratislavy do Prahy. Ale než to bude komplet vypadat k světu, to bude ještě hoooodně práce. Zatím je podstatné, že sedí kilometrické polohy stanic a oblouků.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře