Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
To už nebude BP, ale VP. (Vladivostok - Praha)Miran napsal:Zbyňku nestraš,
dovedeš si představit jak veliký bude update BP 1024?![]()
Kdo to má furt tahat....![]()
![]()
Změny jsou od odbočky Zádulka včetně a vše komplet na jih. Takže vše z Prahy do Lukavic na Moravě je bezezměn.ocelot24 napsal:Zbyňku: Prosím tě ,bude aktualizace zasahovat na trasu Letohrad-Praha ?? .. Chtěl bych vydat hotovou aktivitu.. Díky za info..
To už se tu řešilo, nic nepřeinstaluj, ale po spuštšní MSTS si postav na kafe a až se uvaří, mezi tím se trať načte. Nebo přesuň většinu aktivit nebo spouštěj přes Trainstore.Petriik napsal:Po nainstalování akualizace ze stránek http://www.cbox.cz/semora/MSTS/msts_aktualizace.htm mi nejde roběhnout MsTS. Vždy jen k tomu prvnímu načítání (u normálního MsTS jsou koleje, já tam mám parní loko.) pak přestane odpovídat. Co s tím? Už jsem zkoušel i přeinstalování celého simulátoru.
Petriik napsal:Po nainstalování akualizace ze stránek http://www.cbox.cz/semora/MSTS/msts_aktualizace.htm mi nejde roběhnout MsTS. Vždy jen k tomu prvnímu načítání (u normálního MsTS jsou koleje, já tam mám parní loko.) pak přestane odpovídat. Co s tím? Už jsem zkoušel i přeinstalování celého simulátoru.
Udělej to třeba následovně......ručně si naházej jednotlivé odkazy do nějakého download managera, omez počet stahovaných souborů na max.1 současně ( tohle bylo tuším omezení nastavené Marianem Šimom), než půjdeš spát to pusť a ráno uvidíš......Beatlesák napsal:Mám dotaz jak mám stáhnout komplet trainset BP abych nemusel každý model stahovat zvlášť ???
Beatlesák napsal:Mám dotaz jak mám stáhnout komplet trainset BP abych nemusel každý model stahovat zvlášť ???
Miran napsal:Beatlesák napsal:Mám dotaz jak mám stáhnout komplet trainset BP abych nemusel každý model stahovat zvlášť ???
Pokud se nemýlím, je to záměrně uděláno tak aby to najednou nešlo, právě jako ochrana před stahovači všeho. Jinak by to asi poslalo Marianův server do kytek, což se již v minulosti podle mého stalo. A jestli chceš kompletní trainset, objednej si u Zbyňka DVD, tam je přibalenej.
Koupě DVD mechaniky je levnější než stahovat z webu několik giga dat.Beatlesák napsal:Miran napsal:Beatlesák napsal:Mám dotaz jak mám stáhnout komplet trainset BP abych nemusel každý model stahovat zvlášť ???
Pokud se nemýlím, je to záměrně uděláno tak aby to najednou nešlo, právě jako ochrana před stahovači všeho. Jinak by to asi poslalo Marianův server do kytek, což se již v minulosti podle mého stalo. A jestli chceš kompletní trainset, objednej si u Zbyňka DVD, tam je přibalenej.
DVD mám ale nemám DVD-Rom![]()
Tak dobrá rada.Nech si to nagrabovat na CD.Jinak se už blíží BP64 a čas běží.Beatlesák napsal:Miran napsal:Beatlesák napsal:Mám dotaz jak mám stáhnout komplet trainset BP abych nemusel každý model stahovat zvlášť ???
DVD mám ale nemám DVD-Rom![]()