Ještě chci poděkovat Romanovi za nádherný model portálů tunelů v Bratislavě i s přilehlou zdí a svahem. (Ze směru od Lamače) Po zveřejnění odkazů od Taxe o těchto tunelech, jsem zjistil, že mi tam pár desítek metrů chybí a vzdálanost k peronům mám také kratší. Už to mám nahrubo opraveno. Také bych chtěl dostavět Bratislavské nádraží včetně nejbližšího uzlu.
Mám plánek Bratislavy hl včetně kilometrů. Mirovi děkuji za jeho model uzlu Bratislava v MSTS, kterým se budu inspirovat a jako strojvedoucí to má určitě dobře. Důvěřuj, ale prověřuj. Plánky jiných bratislavských stanic mám, ale ještě jsem nekontroloval, co mi chybí. Ale potřeboval bych dodatky, kilometrické polohy návěstidel, rychlostníků, přejezdů, sklonové poměry a videa buď z posledního vozu nebo z lokomotivy. Jen uzel, kam jezdí vlaky od Kútů. Od Nebuluse mám nějaké fotky a ortofotomapu.
Bratislava hl.st. v MSTS, zde počítejte v budoucích aktivitách se změnami. Nádraží je dost těžké, protože je v esíčku. Paths do Bratislavy se před další aktualizací bude muset ukončit před vyhýbkami do tunelu a po aktualizaci se opět prodlouží do upravené a kolejově dokončené stanice. Opačný směr se bude muset natrasovat znovu.