Trať Kúty - Brno - Č.Třebová- Kolín - Praha - archív #4

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Stary
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
Flying Scotsman napsal:
Za volne jizdy.
Za volné jízdy by se to mohlo chovat trošku jinak....no zkus si postavit aktivitu a uvidíš, jestli tam jsou pořád ty nesmyslné návěstní znaky.....

Ve volné jízdě tohle dělají původní scripta. V aktivitách už to ale funguje dobře. U nových návěstidel, co teď Zbyněk osazuje jsem se snažil, aby k tomu nedocházelo.
JP

JP napsal:
Ve volné jízdě tohle dělají původní scripta. V aktivitách už to ale funguje dobře. U nových návěstidel, co teď Zbyněk osazuje jsem se snažil, aby k tomu nedocházelo.
JP

To nevadí Jirko, aj ja používam na ŽSR130 Tvoje nové návestidlá a sem-tam to spraví aj tu, ale len pri volnej jazde alebo v Route editore, ináč v pohode.

Dnes jsme se Sponkou úspěšně absolvovali cestu do Hohenau. Bude třeba doplnit některé objekty OBB.
Ke hranicím jsme přišli pěšky dle pěšinek v mé trati za cílem zjistit stykové místo napěťových soustav. Policajti byli rychlejší a doporučili nám, abychom už dál nechodili, tak jsem vyfotil největším zoomem od rybníku před hranicemi tohle:
stykep.jpg
Mám pocit, že žádná stahovačka, ale asi jen vypni proud nebo co znamenají ty dvě tečky. V německých cedulích se tato vyskytuje, nevíte někdo co návěstí?
Před návěstidly jsou tato upozorňovadla:
upozornovadla.jpg
Návěstidla vypadají takto:
navestidlo.jpg
Zelená svítí vpravo nahoře, červená vlevo dole a vpravo dole žlutá pro rychlost 40
Spodní tabule je předvěst, vedle sebe dvě žluté, šikmo dvě zelené. Návěstidlo je jak solo předvěst tak solo bez předvěsti (odjezdová návěstidla) a některá s 5 nahoře, kde se jezdí 50 bokem.
Rychlostníky mají asi takové:
odstavne.jpg
Ale někde jsou s černým potiskem, jinde červený potisk. Neznáte někdo rozdíl?
Další věc přejezdy. Kříže jsou z obou stran silnice, závora je samostatně
prejezd.jpg
Odjezdová návěstidla z Hohenau:
hohenau.jpg
A nádraží. Připadá mi jednotné, jak to sekal Císař pán i v Českých zemích, včetně domků kolem trati.
hohenaun.jpg
Kdyby někdo věděl o už existujících modelech, dejte vědět sem do diskuze, něco mám nafoceno i pro modeláře, tak se uvidí.

Naposled editoval moderátor:
Mám dojem, jestli ty červené rychlostníky nejsou předvěstníky. mrknu se na Semmering.
Jinak k těm závadám návěstidel, jak se tady psalo. Mě se zase děje to, že když je tam očekávejte 80 že to bliká nějak nepravidelně a né 54 krát za sekundu, jak to má být. Bylo to v aktivitě i ve volné jízdě.Poslední dobou a nevím, jestli vždy. Tak to sledujte a případně to sem napište.
( s očekávejte 100 si to nepletu! )

Karel napsal:
Mám dojem, jestli ty červené rychlostníky nejsou předvěstníky. mrknu se na Semmering.
Jinak k těm závadám návěstidel, jak se tady psalo. Mě se zase děje to, že když je tam očekávejte 80 že to bliká někaj nepravidelně a né 54 krát za sekundu, jak to má být. Bylo to v aktivitě i ve volné jízdě.Poslední dobou a nevím, jestli vždy. Tak to sledujte a případně to sem napište.
( s očekávejte 100 si to nepletu! )
Pleteš, ale s něčím úplně jiným ( zpomalenou zatíženou americkou distribuční sítí ).
Pro 80 - pomalu = 54/min , 100 - rychle = 108/min. :D

[quote="bob57_cz
Pleteš, ale s něčím úplně jiným ( zpomalenou zatíženou distribuční sítí ).
Pro 80 - pomalu = 54/min , 100 - rychle = 108/min. :D[/quote]

Jak mám rozumět tomuhle: "zpomalenou zatíženou distribuční sítí" ???

Karel napsal:
bob57_cz napsal:
Pleteš, ale s něčím úplně jiným ( zpomalenou zatíženou distribuční sítí ).
Pro 80 - pomalu = 54/min , 100 - rychle = 108/min. :D
Jak mám rozumět tomuhle: "zpomalenou zatíženou distribuční sítí" ???
Recht - vypadlo tam slovíčko "americkou" - hned opravím.

Vranovice -

Zdravím Vás pane Šemora neuvažujete taky o stavbě této trati případnězrušené lokálky Hrušovany u Brna -Židlochovice nebo vlečky z Hrušovan Do panelárny nebo Prefy jestli to ještě existuje?Díky.latich

Re: Vranovice -

latich napsal:
Zdravím Vás pane Šemora neuvažujete taky o stavbě této trati případnězrušené lokálky Hrušovany u Brna -Židlochovice nebo vlečky z Hrušovan Do panelárny nebo Prefy jestli to ještě existuje?Díky.latich
Pokud je mi známo Hrušovany - Židlochovice je už dávno postaveno, někdy loni když se prováděla rekonstrukce Opatov - Brno - Bratislava.
Okolí dodělám, až se tam dostanu na kole. Veslici ani motorový člun nemám.

Dnes jsem mel poprve od Vanoc trochu volneho casu, tak jsem se chtel projet po teto trati. Stahnul vsechny aktualizace, nainstaloval. Stahnul vsechny aktualizovane lokomotivy a vozy, aktualizoval trainset. Smazal puvodni consisty a aktivity. Nainstaloval nove aktivity.exe. Jeste pro jistotu projel Conbuilderem. K memu prekvapeni mi vyplivnul 2539 chybejicich souboru v consistech :eek: Vse mam dle Semora-systemu, zadnou jinou trat neprovozuji, cizi vozidla neinstaluji. Aktualizace instaluji sice jednou za cas hromadne, ale vsechny a poporade tak, jak jsou vydavany. A ted babo rad, kde je chyba :?

Nick napsal:
Dnes jsem mel poprve od Vanoc trochu volneho casu, tak jsem se chtel projet po teto trati. Stahnul vsechny aktualizace, nainstaloval. Stahnul vsechny aktualizovane lokomotivy a vozy, aktualizoval trainset. Smazal puvodni consisty a aktivity. Nainstaloval nove aktivity.exe. Jeste pro jistotu projel Conbuilderem. K memu prekvapeni mi vyplivnul 2539 chybejicich souboru v consistech :eek: Vse mam dle Semora-systemu, zadnou jinou trat neprovozuji, cizi vozidla neinstaluji. Aktualizace instaluji sice jednou za cas hromadne, ale vsechny a poporade tak, jak jsou vydavany. A ted babo rad, kde je chyba :?
Zkus si jenom otevřít jeden z consistů, jestli Ti opravdu chybí vozidlo, nebo to je tím, že novější verze Conbuilderu začala striktně kontrolovat i syntaxi .con souboru...pak by to nemělo ničemu vadit, pokud Ti nevadí těch 2539 chyb.....

Nick napsal:
Jsou dvě možnosti. Buď si dle aktivit doplnit vozidla (pochybuji, že by chybělo tolik vozidel, spíše v tom bude nějaká kabina nebo zvuky). Nebo aktivity nestahovat, ale vytvořit si vlastní.

Ono se přes tu jednu dřevěnou výhybku ve Vranovicách opravdu jezdí 160? (200). To z toho ti červotoči musí být na nervy... Ale četl jsem, že když v roce 1988 zaváděli na části tratě Břeclav-Brno 140 km/h někde praskaly pražce. Myslíte, že to prožrané dřevo těch 200 vyděržá? :D

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře