Za volné jízdy by se to mohlo chovat trošku jinak....no zkus si postavit aktivitu a uvidíš, jestli tam jsou pořád ty nesmyslné návěstní znaky.....Flying Scotsman napsal:Za volne jizdy.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Za volné jízdy by se to mohlo chovat trošku jinak....no zkus si postavit aktivitu a uvidíš, jestli tam jsou pořád ty nesmyslné návěstní znaky.....Flying Scotsman napsal:Za volne jizdy.
V aktivite to chodi bez problemu.Martens napsal:..no zkus si postavit aktivitu a uvidíš, jestli tam jsou pořád ty nesmyslné návěstní znaky.....Flying Scotsman napsal:Za volne jizdy.
JP napsal:Ve volné jízdě tohle dělají původní scripta. V aktivitách už to ale funguje dobře. U nových návěstidel, co teď Zbyněk osazuje jsem se snažil, aby k tomu nedocházelo.
JP
Pleteš, ale s něčím úplně jiným ( zpomalenou zatíženou americkou distribuční sítí ).Karel napsal:Mám dojem, jestli ty červené rychlostníky nejsou předvěstníky. mrknu se na Semmering.
Jinak k těm závadám návěstidel, jak se tady psalo. Mě se zase děje to, že když je tam očekávejte 80 že to bliká někaj nepravidelně a né 54 krát za sekundu, jak to má být. Bylo to v aktivitě i ve volné jízdě.Poslední dobou a nevím, jestli vždy. Tak to sledujte a případně to sem napište.
( s očekávejte 100 si to nepletu! )
bez www : http://danone39.sweb.czPetr Šimral napsal:Pro všechny, které zajímají některé předpisy ČD: najdete skoro vše zcela volně na http://www.danone39.sweb.cz
Petr Šimral
Recht - vypadlo tam slovíčko "americkou" - hned opravím.Karel napsal:Jak mám rozumět tomuhle: "zpomalenou zatíženou distribuční sítí" ???bob57_cz napsal:Pleteš, ale s něčím úplně jiným ( zpomalenou zatíženou distribuční sítí ).
Pro 80 - pomalu = 54/min , 100 - rychle = 108/min.![]()
Pokud je mi známo Hrušovany - Židlochovice je už dávno postaveno, někdy loni když se prováděla rekonstrukce Opatov - Brno - Bratislava.latich napsal:Zdravím Vás pane Šemora neuvažujete taky o stavbě této trati případnězrušené lokálky Hrušovany u Brna -Židlochovice nebo vlečky z Hrušovan Do panelárny nebo Prefy jestli to ještě existuje?Díky.latich
Zkus si jenom otevřít jeden z consistů, jestli Ti opravdu chybí vozidlo, nebo to je tím, že novější verze Conbuilderu začala striktně kontrolovat i syntaxi .con souboru...pak by to nemělo ničemu vadit, pokud Ti nevadí těch 2539 chyb.....Nick napsal:Dnes jsem mel poprve od Vanoc trochu volneho casu, tak jsem se chtel projet po teto trati. Stahnul vsechny aktualizace, nainstaloval. Stahnul vsechny aktualizovane lokomotivy a vozy, aktualizoval trainset. Smazal puvodni consisty a aktivity. Nainstaloval nove aktivity.exe. Jeste pro jistotu projel Conbuilderem. K memu prekvapeni mi vyplivnul 2539 chybejicich souboru v consistechVse mam dle Semora-systemu, zadnou jinou trat neprovozuji, cizi vozidla neinstaluji. Aktualizace instaluji sice jednou za cas hromadne, ale vsechny a poporade tak, jak jsou vydavany. A ted babo rad, kde je chyba :?
Jsou dvě možnosti. Buď si dle aktivit doplnit vozidla (pochybuji, že by chybělo tolik vozidel, spíše v tom bude nějaká kabina nebo zvuky). Nebo aktivity nestahovat, ale vytvořit si vlastní.Nick napsal:Dnes jsem mel poprve od Vanoc trochu volneho casu, tak jsem se chtel projet po teto trati. Stahnul vsechny aktualizace, nainstaloval. Stahnul vsechny aktualizovane lokomotivy a vozy, aktualizoval trainset. Smazal puvodni consisty a aktivity. Nainstaloval nove aktivity.exe. Jeste pro jistotu projel Conbuilderem. K memu prekvapeni mi vyplivnul 2539 chybejicich souboru v consistechVse mam dle Semora-systemu, zadnou jinou trat neprovozuji, cizi vozidla neinstaluji. Aktualizace instaluji sice jednou za cas hromadne, ale vsechny a poporade tak, jak jsou vydavany. A ted babo rad, kde je chyba :?