Trať 130 Ústí nad Labem - Chomutov

tak na tyhle trate se tesim (130,134,135) jelikoz ji znam dobre
Mikulda budes delat i trat 135 ,teda chybejici usek Louka u Litvinova - Dubí - Moldava v Kus.h?
a jeste mne napada usek Chomutov - Jirkov (trat 133) jestli budes taky delat (jestli uz je hotova tak se omlouvam :) )

Zdravíčko, chci se zeptat, co už je na této trati hotovo a jestli bude třeba možné z této trati "přestoupit" na trať 090.

Hotovy jsou zatím pouze koleje. Viz AE v předchozích příspěvcích.
Dále je zkušebně udělaná krajina v úseku Jirkov zastávka - Kyjice.
1d9839dae0dede5197c63b2f1a62d219.jpg7070288bc50cce31db49d31e2ac5d28d.jpg
Proveďte kochání :-)

Naposled editoval moderátor:
mikulda napsal:
Hotovy jsou zatím pouze koleje. Viz AE v předchozích příspěvcích.
Dále je zkušebně udělaná krajina v úseku Jirkov zastávka - Kyjice.
1d9839dae0dede5197c63b2f1a62d219.jpg7070288bc50cce31db49d31e2ac5d28d.jpg
Proveďte kochání :-)

Jo kochání provedeno, dobrá práce jentak dál :D

Naposled editoval moderátor:
No tak tohle je nádhera...už se těším, až se po ní projedu......nebylo by orientační datum vydání (třeba aspoň "demíčka")??? :?: :?: :D :D :D

"Demíčko" bude k dispozici každému, kdo bude ochoten na tomto projektu spolupracovat.
Je potřeba:
- video z trati Louka u Litvínova - Moldava v Krušných horách
- objekty (mosty, staniční budovy)
- fotka mosteckého zhlaví v Obrnicích (tak, aby bylo vidět co nejvíce výhybek, ale bohatě stačí něco takového)

Dotaz na mikuldu

Mikuldo, dle čeho jsi stavěl úsek z UL na Úpo a dál na Bílinu? Kdyby jsi měl nějaké plány, podělil by jsi se?

Re: Dotaz na mikuldu

Karlos napsal:
Mikuldo, dle čeho jsi stavěl úsek z UL na Úpo a dál na Bílinu? Kdyby jsi měl nějaké plány, podělil by jsi se?
Mám traťovácké plány a taky nějaké fotky ze stanoviště (protože nemám videokameru :-) ), fotky můžu poslat hned, plánky nejdřív za tejden (nemám je u sebe).
ja.mig(zavináč)centrum.cz

Re: Dotaz na mikuldu

mikulda napsal:
Karlos napsal:
Mám traťovácké plány a taky nějaké fotky ze stanoviště (protože nemám videokameru :-) ), fotky můžu poslat hned, plánky nejdřív za tejden (nemám je u sebe).
ja.mig(zavináč)centrum.cz
To bych Ti byl vděčen. Já mám pouze traťovácké na trať do Řetenic a ta spodní trať by se mi taky hodila, leč jsem si o ty plány nějak neřekl,když jsem získával ty do Řetenic. Fotky bych si udělal časem sám. Moooc díky

Mexicannos napsal:
Výborně, jen tak dále, jezdím po této trati každý týden a to hned několikrát, takže budu tuto trať pilně sledovat. :wink:
souhlasim já jako Tepličák jezdim každej tejden do ústí si fotit Mašinky sqelá trať ať už je hotová nebo když už bude tak kde? :D

mikulda napsal:
"Demíčko" bude k dispozici každému, kdo bude ochoten na tomto projektu spolupracovat.
Je potřeba:
- video z trati Louka u Litvínova - Moldava v Krušných horách
- objekty (mosty, staniční budovy)
- fotka mosteckého zhlaví v Obrnicích (tak, aby bylo vidět co nejvíce výhybek, ale bohatě stačí něco takového)
nevim jak to pude ale kdyžtak ti vyfotim naše TP nádraží

Churchill napsal:
Jestli ta ústecká trať bude v downloadu, tak budu skákat radostí metr vysoko. :D
Narodil jsem se v Mostě, do škol jsem chodil do Teplic a na praxi do Ústí, a teď bydlím v Jirkově a zaměstnán jsem u MUS v Komořanech.
Tedy nemusím vysvětlovat, proč právě tato trať by mě velmi oslovila.
taky budu skákat sem z Teplic a tu trať potřebuju!!! :D :lol: :twisted:

Teplické nádraží je nafocené minimálně ode mne,strávil jsem tam přes dvě hodiny nežli jsem to oběhnul,tím tě nechci odrazovat,ale nestíhám stavět.

Mates napsal:
Teplické nádraží je nafocené minimálně ode mne,strávil jsem tam přes dvě hodiny nežli jsem to oběhnul,tím tě nechci odrazovat,ale nestíhám stavět.
A tady by se krásně vyjímala spolupráce s herní konkurencí TRS, a myslím, že by to vůbec nikoho nebolelo.
Teplické nádraží (komplet budova) je asi 1 měsíc v TRS2004. Takže existují již nafocené textury. O kopírování by snad ani nešlo - však ta budova je pro všechny stejná. Tedy lidé v MsTS i TRS ji vidí stejně.

O té budově v TRS vím,kontaktoval jsem autora,nepamatuji si přesnou odpověď,musel bych hledat a to se mi teď nechce,ale vzpomínka mi zůstala,že nebyl proti ,nabídl textury které jsou prý asi z 90 procent malovaný a doporučil radši postavit budovu znovu.Nic už ale nepřišlo a já nežli podruhý žádat si to radši postavím sám

Takže,takže dneska sem byl v ústí a ve 122jce sem ukořistil rychlosti v úsecích mezi stanicema pokuď někdo má zájem tady to je,ale byl to jenom do Mostu,myslim si že do Chomutva to už je pak stejná rychlost(pokud to někomu pomůže třeba pro stavbu trati budu rád)

http://i18.tinypic.com/6hhuaz9.jpg

aspon něco! :lol: :lol:
________________________________________________________________________________
Pozn. moderátora: Nezabudni sa za to potľapkať po pleci, jak si to dobre urobil, hlavne za tento tvoj posledý a totálne zbytočný príspevok. Tax

Chtěl bych se zeptat, jak to vypadá se stavbou. Už celkem dlouho tu nebyla nějaká hláška....

Back
Nahoře