Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Mám traťovácké plány a taky nějaké fotky ze stanoviště (protože nemám videokameruKarlos napsal:Mikuldo, dle čeho jsi stavěl úsek z UL na Úpo a dál na Bílinu? Kdyby jsi měl nějaké plány, podělil by jsi se?
To bych Ti byl vděčen. Já mám pouze traťovácké na trať do Řetenic a ta spodní trať by se mi taky hodila, leč jsem si o ty plány nějak neřekl,když jsem získával ty do Řetenic. Fotky bych si udělal časem sám. Moooc díkymikulda napsal:Mám traťovácké plány a taky nějaké fotky ze stanoviště (protože nemám videokameruKarlos napsal:Mikuldo, dle čeho jsi stavěl úsek z UL na Úpo a dál na Bílinu? Kdyby jsi měl nějaké plány, podělil by jsi se?), fotky můžu poslat hned, plánky nejdřív za tejden (nemám je u sebe).
ja.mig(zavináč)centrum.cz
souhlasim já jako Tepličák jezdim každej tejden do ústí si fotit Mašinky sqelá trať ať už je hotová nebo když už bude tak kde?Mexicannos napsal:Výborně, jen tak dále, jezdím po této trati každý týden a to hned několikrát, takže budu tuto trať pilně sledovat.![]()
nevim jak to pude ale kdyžtak ti vyfotim naše TP nádražímikulda napsal:"Demíčko" bude k dispozici každému, kdo bude ochoten na tomto projektu spolupracovat.
Je potřeba:
- video z trati Louka u Litvínova - Moldava v Krušných horách
- objekty (mosty, staniční budovy)
- fotka mosteckého zhlaví v Obrnicích (tak, aby bylo vidět co nejvíce výhybek, ale bohatě stačí něco takového)
taky budu skákat sem z Teplic a tu trať potřebuju!!!Churchill napsal:Jestli ta ústecká trať bude v downloadu, tak budu skákat radostí metr vysoko.![]()
Narodil jsem se v Mostě, do škol jsem chodil do Teplic a na praxi do Ústí, a teď bydlím v Jirkově a zaměstnán jsem u MUS v Komořanech.
Tedy nemusím vysvětlovat, proč právě tato trať by mě velmi oslovila.
A tady by se krásně vyjímala spolupráce s herní konkurencí TRS, a myslím, že by to vůbec nikoho nebolelo.Mates napsal:Teplické nádraží je nafocené minimálně ode mne,strávil jsem tam přes dvě hodiny nežli jsem to oběhnul,tím tě nechci odrazovat,ale nestíhám stavět.