1
163 260-3
Host
Zdavým,rad bych pomohl nějak se stavbou tratě,no mam tam už na stanovišti něco naježdíno tak mužu poskytnou foto a nějake info :!:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
163 260-3 napsal:Zdavým,rad bych pomohl nějak se stavbou tratě,no mam tam už na stanovišti něco naježdíno tak mužu poskytnou foto a nějake info :!:
Kadr - meteleskum bleskumKadr napsal:163 260-3 napsal:Zdavým,rad bych pomohl nějak se stavbou tratě,no mam tam už na stanovišti něco naježdíno tak mužu poskytnou foto a nějake info :!:
Ale to já jenom jestli pepík neměl zase nějaký jeho sen...Martens napsal:Kadr - meteleskum bleskumKadr napsal:163 260-3 napsal:Zdavým,rad bych pomohl nějak se stavbou tratě,no mam tam už na stanovišti něco naježdíno tak mužu poskytnou foto a nějake info :!:
Já tam mám na stanovišti taky něco naježdíno163 260-3 napsal:Zdavým,rad bych pomohl nějak se stavbou tratě,no mam tam už na stanovišti něco naježdíno tak mužu poskytnou foto a nějake info :!:
fíííííra napsal:mikulda: teda ten Kyjickej most je úžasnej, ještě vodu doplnit a je to jak živý