470-Kraken/Uršula

No radost by mě to teda udělalo, to jako zase jo. Jelikož jezdil snad ještě v letošním GVD, tak by to bylo použitelný vozidlo, no. Nemáš prosímtě náhledový fotky na front kabiny?

Čouda napsal:
No radost by mě to teda udělalo, to jako zase jo. Jelikož jezdil snad ještě v letošním GVD, tak by to bylo použitelný vozidlo, no. Nemáš prosímtě náhledový fotky na front kabiny?
V letošním GVD už nejedí -viz příspěvek 21 tohoto vlákna (od 19.10.2010 je v Třebové), takže hyperrealisti mají smůlu.

Front je v rozdělaném stavu vzhledem k tomu, že se nikdo neměl na model, tak to šlo do šuplíku.
Oprava - od 19.10.2009

Naposled editoval moderátor:
Nevíte teda někdo jak dlouho bude stavba krakena odložena ? Nebo jestli se na něm vůbec pracuje , třeba i po malých kouskách. A ještě jsem se chtěl zeptat , nemáte někdo fotku ze stanoviště zeleného krakena (470 001 , 002) ? Díky

Pokud myslíš HarkIVa, tak na dobu neurčitou. Má to přece napsáno i na svých webovkách.

Stanoviště zeleného krakena bylo už dlouho nepoužitelné pro jakýkoliv materiál - vyvrabčené a spousta bordelu. Z modrého něco určitě bude.....

A na krakenovi nepracuje ani Johnz ? Nemám na něj kontakt tak se ptám tady....
Já jsem se o něco pokusil v g-maxu (čelo docela dostává do podoby krakena :-D ) ...ale zatim jen sbírám zkušenosti ...poradil mi to jeden týpek ... ;-) říkal ať furt něco zkoušim a pak to půjde vše jak po másle tak teda uvidím no .. ;-)

Proč nikdo nekontaktuje HarkIVa? Model má, snad mu po domluvě nebude vadit, když se dokončí. Nejsem modelář, proto prosím nevymýšlejte zase bludy.

Martens napsal:
Klíííd, nechte vařit ty, co už začali vařit na poslední slezině ....

Díky :) Ale pokud se to ostatním nelíbí tak je mi to bohužel líto ... já jsem měl velkou chuť seznámit se s g-maxem tak se začínám seznamovat,pročítám všechno možný .. ;) a jak ostatní tvrdí , jestli se budu trvale učit tak pak v tom budu chodit ;-) začal jsem stavět normálně smyšlené budovy pak jednu reálnou a teď jsem se chtěl vrhnout na 470 no.
Mě taky štve že HarkIVův model už je fakt daleko dopracovanej ale když ho ne a ne nikdo dokončit tak to je mi taky líto :eek:

Však pokud chceš stavět, tak stavěj, v tom ti nic ničeho nebrání. Reakce byla jen na ty dohady tady.

HanzE499.112 napsal:
... já jsem měl velkou chuť seznámit se s g-maxem ...

Osobne si myslím, že Kraken je pre gmax veliké sústo. Mal by si to skúšať v 3ds max.
Na domčeky je gmax úplne dostačujúci.

Mimochodem , vím že se to netýká MSTS ale krakenů samotných v reálu se to týká . Podepište prosím tuto petici , zabere vám to jen chvíli ...po dosažení slušného počtu podpisů se tato petice odešle na GŘ ČD a.s. Díky moc ...zde je petice http://www.zmenpolitiku.cz/petice/90/proti-srotaci-el-jednotek-rady-470/

Zdar všichni já a můj kámoš jsme byli včera na modrém krakenu dohodly jsme se předem se strojmistrem a on nám modrého krakena odemknul čtyřhranem protože někdo zlomil klíče.A mám spoustu fotek stanoviště akorát je problémm v tom nejsou tam přepínáče a směrový přepínač a kámoš nafotil textury kdo bude potřebovat textury cabu a krakena at mi nápiše na email DancikCD@seznam.cz http://sklad.obrazku.cz/obr465337_P1100107.JPG"

To že tam nie sú riadiace páky, nie je až taký problém, aspoň netreba toľko retušovať;)

Zaujímavý pult, telka je čiernobiela alebo farebná ?:D
Škoda že tieto jednotky sa ďalej nevyrábali, škoda.

Byla černobílá jak je vidět v tomto videu které zná snad každý http://www.youtube.com/watch?v=lTscWKA5c4Y

Hezky ! :-) Až to někam dokopu , fotky na textury se budou hodně hodit ! ;-) :-D
Duuso : Škoda je to velká , krakeny jsou nádherný :-)
Duuso : Líbí se mi pokrok techniky ...ta obrazovka je veliký skok dopředu a hlavně tyhle jednotky už mají AVV :-) jo sice je to už 20 let zpět ale už to bylo vymakaný :-)

Zrovna dnes jsem měl možnost obdivovat tento unikátní stroj alespoň na papíře a na vystaveném modelu poloviny jednotky. Nezbývá mi než souhlasit s příspěvkem přede mnou, že jsou Krakeny opravdu nádherné a velmi specifické stroje.

151 018-9 napsal:
Zdar všichni já a můj kámoš jsme byli včera na modrém krakenu dohodly jsme se předem se strojmistrem a on nám modrého krakena odemknul čtyřhranem protože někdo zlomil klíče.A mám spoustu fotek stanoviště akorát je problémm v tom nejsou tam přepínáče a směrový přepínač a kámoš nafotil textury kdo bude potřebovat textury cabu a krakena at mi nápiše na email DancikCD@seznam.cz http://sklad.obrazku.cz/obr465337_P1100107.JPG"
Již jsem tě kontaktoval, (18.8.), ale zatím je nějak ticho po pěšině. Alespoň laskavě napiš zda nabídka platí, nebo že nic nepošleš ať člověk ví na čem je.

Back
Nahoře