Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
V letošním GVD už nejedí -viz příspěvek 21 tohoto vlákna (od 19.10.2010 je v Třebové), takže hyperrealisti mají smůlu.Čouda napsal:No radost by mě to teda udělalo, to jako zase jo. Jelikož jezdil snad ještě v letošním GVD, tak by to bylo použitelný vozidlo, no. Nemáš prosímtě náhledový fotky na front kabiny?
Martens napsal:Klíííd, nechte vařit ty, co už začali vařit na poslední slezině ....
HanzE499.112 napsal:... já jsem měl velkou chuť seznámit se s g-maxem ...
Již jsem tě kontaktoval, (18.8.), ale zatím je nějak ticho po pěšině. Alespoň laskavě napiš zda nabídka platí, nebo že nic nepošleš ať člověk ví na čem je.151 018-9 napsal:Zdar všichni já a můj kámoš jsme byli včera na modrém krakenu dohodly jsme se předem se strojmistrem a on nám modrého krakena odemknul čtyřhranem protože někdo zlomil klíče.A mám spoustu fotek stanoviště akorát je problémm v tom nejsou tam přepínáče a směrový přepínač a kámoš nafotil textury kdo bude potřebovat textury cabu a krakena at mi nápiše na email DancikCD@seznam.cz http://sklad.obrazku.cz/obr465337_P1100107.JPG"