Zvlášní skiny a tipy na skinování

To neni žiadny šrot :mad::mad::mad:, keď dnešné loko s CAT-mi prepchaté elektronikou vydržia toľko, čo vydržali tieto loko tak bude dobre.A skin bude.

Naposled editoval moderátor:
duuso napsal:
To neni žiadny šrot :mad::mad::mad:, keď dnešné loko s CAT-mi prepchaté elektronikou vydržia toľko, čo vydržali tieto loko tak bude dobre.A skin bude.
Najvydarenejšie loko sú od Škody 240 a od ČKD 770/771. Keby týchto dvoch rád nebolo tak dnes už majú železnice dávno problémy. Tú najťažšiu robotu odrobili práve tieto rady rušňov.

Co několikrát přežilo svou smrt jsou jednotky 451/2. Co ty musely odjezdit, to si nikdo neumí představit. Desítky let než přišly E4992 se vše tahalo Bobinami. Nákladní doprava šestikoláky a E469. Na střídavkách to byly zase 230 a u Slováků 240. Revoluce pak byly 350. Na zálohách to byly hlavně hektory, které později nahradily 742. Čmeláky zase tolik vidět nebylo, ale jak kde. Na nelelektrických tratích zase vévodily zamračené a brejlovci. Vedlejší tratě karkulky a pilštyky. Motorové vozy M240, M262, M286 a M296.
Myslím že jen s řadou 240 a 770 by dráhy toho moc neodvozily. Čmelák se hodil jen pro těžké posuny, vynikal nízkou trvalou rychlostí a to pod 10km/h. Přesné číslo si už nepamatuji, jen vím, že tato řada tímto vynikala.

Hovorím o naj vydarenejšej rade. Najmenej poruchové stroje. Za Škodu 240/230 za ČKD 770/771. Kvantum posunu bez ktorého by neboli zostavené ani vlaky aspoň u nás má na svedomí práve 770/771. No a potom to kolegyňa 240 ka odviezla. A hlavne dnes ako ZSSK tak ZSCS by bez 240 boli v háji.

Za čmeliaky sa tiež hlásim, akurát mi 240 trochu vadí ... Nemôžem si pomôcť, ale myslím si, že životná tepna Karga leží na severnom ťahu so strojmi 183 a 131. :)

Co to je za blbost, co má Robo v podpise bodu 2. Já mám hodně přátel a ne vždy se všemi jejich názory souhlasím. I s Taxem máme mnohdy na věc jiný názor, ale nejsme ani nepřátelé a už vůbec ne třídní. To je velmi špatná vizitka a myslím, že ani samotný Tax z toho není nadšený. To zavání víte čím.

Zbyněk Šemora: Ak odvolá hlúposť, ktorá vďaka jeho osobe visí pod mojím nickom, obidva body zruším. Nedal mi na výber, je to jediná možnosť, ako sa brániť.

Robo napsal:
Zbyněk Šemora: Ak odvolá hlúposť, ktorá vďaka jeho osobe visí pod mojím nickom, obidva body zruším. Nedal mi na výber, je to jediná možnosť, ako sa brániť.
Ahoj Robo. No já osobně si nemyslím, že by jsi byl notorickej rejpal.:D Ale tím bodem 1 sis rejpnul do nás všech pžíznivců ČSD ty sám. :twisted: Ono je to totiž jedno jestli ČD nebo ČSD, dle mého názoru je toto fórum k simulátoru vlaků MSTS. Takže všech příznivců "železného oře" nehledě na období a vlakového simulátoru MSTS.

No a ještě jedna připomínka k věco co jsem tu někde četl a malinko to souvisí, ale to si zde napsal ty, někde jsem tu na fóru četl, že simulátor musí být dle skutečnosti k dnešnímu stavu tratí atd., taky názor, ale každý musí uznat, že simulátor může být z jakěhkoliv období, třeba i traktoru z 50.let minulého století se kterým budu orat pole a určitě se nebudu rozčilovat že je rok 2009. Konkrétně MSTS má v defultních tratích hned 2 parní, takže kde je psáno, že se musí člověk zajímat a tvořit simulaci kdejakého EC, SC a bůhví co ještě.:D
S pozdravem Dan.:cool:

Nazdar Dane, proti dobe ČSD nemám nič. V trainsete mám nemálo vozidiel z tejto epochy. Reálnosť by som teraz nechal tak, nech sa zmysel celej debaty neobráti inde. Skôr som si všimol a nielen ja, že v poslednej dobe sú "in" stroje z obdobia ČSD a na tvorcov modelov, či skinov zo súčasnej doby sa nejak zabúda.

Robo a co Ti na tom vadí, že začaly být "in" stroje z doby ČSD? Když jsou k dispozici tak nádherné tratě z dané epochy? .... to je jenom život .... kdy milovníci historie neměli s kde jezdit ..... je to to samé, jako určitá skupina preferuje současné skiny a zatracuje modely unikátních starých strojů .... takže bych se nad tím nepozastavoval a už vůbec bych to neřešil ......

V poriadku, budem opäť o niečo konkrétnejší. Istý moderátor preferuje dobu ČSD natoľko, že s kľudom porušuje pravidlá správania sa, ktoré sa tu stanovili. Ukážkovo to predviedol asi 2 týždne dozadu. V jednom vlákne sa chválil súčasný stroj, v druhom vozeň z obdobia ČSD. Proti chvále nemám nič, však je to spôsob, ako dávať autorovi najavo, že to, čo robí, robí dobre a jeho práca za niečo stojí. Samozrejme, podľa uváženia moderátora chvála vo vlákne o súčasnom stroji bola považovaná ako spamovanie. V poriadku, ja som na to poukázal aj vo vlákne, kde sa predstavoval vozeň z obdobia ČSD. Ak chce moderátor zavádzať poriadok, prosím, ale bez rozdielu. Rozdiel sa tu predsa len našiel. V celej veci bol ten háčik, že autor modelu vozňa a moderátor sú tá jedna istá osoba. Ja blázon som si dovolil ho na celú vec upozorniť. Vyšiel som z toho ako notorickej rejpal. Ďakujem, nemám čo k veci dodať.

Robo napsal:
Istý moderátor preferuje dobu ČSD natoľko, že s kľudom porušuje pravidlá správania sa, ktoré sa tu stanovili....nemám čo k veci dodať.
Istý člen fóra si toľko bude obtierať hubu o istého moderátora, až toho moderátora prejde trpezlivosť.
Keby ten člen fóra vedel, čo vie celé fórum, tak by vedel okrem obtierania si huby aj to, že istý bývalý nemenovaný moderátor pravidlá zrušil, pretože ich kdejakí hyperaktívni mladí i poniektorí starší členovia fóra napriek všetkému nedodržovali.
Istý notorický rýpal označil moderátora za choromyselného len preto, že v rámci upratovania fóra presunul isté príspevky do nového vlákna. Ten člen za podobné rýpavé príspevky si iné, než notorický rýpal nezaslúži. Na iných fórach by sa už s ním nikto nebavil, pretože za napadanie moderátora by dostal autoamticky BAN.
Moderátor sa nemá čo zodpovedať a spovedať členovi fóra, zodpovedá sa len adminovi ...

Ešte keď je to k tomu aj moja srdcovka...
Som ju takto videl v Štúrove asi pred týždňom,no vidno že voda asi stále netečie a nie je ani saponátu

Back
Nahoře