mates.zscs
Skladník
milovnici cmeliakov mate tu vyzvu tato masina by vyzerala v MSTS zaujimavo http://www.railpage.net/modules/xcgal/displayimage.php?pid=7689
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ten šrot je božský, ale ten nátěr soukromé firmy si myslím že by stál za skin.duuso napsal:Choď o stranu späť.![]()
Najvydarenejšie loko sú od Škody 240 a od ČKD 770/771. Keby týchto dvoch rád nebolo tak dnes už majú železnice dávno problémy. Tú najťažšiu robotu odrobili práve tieto rady rušňov.duuso napsal:To neni žiadny šrot, keď dnešné loko s CAT-mi prepchaté elektronikou vydržia toľko, čo vydržali tieto loko tak bude dobre.A skin bude.
Ahoj Robo. No já osobně si nemyslím, že by jsi byl notorickej rejpal.Robo napsal:Zbyněk Šemora: Ak odvolá hlúposť, ktorá vďaka jeho osobe visí pod mojím nickom, obidva body zruším. Nedal mi na výber, je to jediná možnosť, ako sa brániť.
Istý člen fóra si toľko bude obtierať hubu o istého moderátora, až toho moderátora prejde trpezlivosť.Robo napsal:Istý moderátor preferuje dobu ČSD natoľko, že s kľudom porušuje pravidlá správania sa, ktoré sa tu stanovili....nemám čo k veci dodať.