Zvlášní skiny a tipy na skinování

Další kousek do sbírky
730 631 Enargaspol ,Trmice 3-4-08
d2eb7ca5801e9edddfac91e270216170.jpg

Naposled editoval moderátor:
podívejte se pořádně co je napsáno na bočnici stroj. Vlečka - Mydlovary. Tam je agropodnik a bývala tam elektrárna. Dokonce Mydlovary je i název nového CD Tří sester nepočítám li čerstvě vydanou kompilaci na památku pana Sahuly.

Čouda napsal:
podívejte se pořádně co je napsáno na bočnici stroj. Vlečka - Mydlovary. Tam je agropodnik a bývala tam elektrárna. Dokonce Mydlovary je i název nového CD Tří sester nepočítám li čerstvě vydanou kompilaci na památku pana Sahuly.
Pokud vím tak v Mydlovarech bývala úpravna uranových rud podniku Diamo. Tenkrát se to ale jmenovalo trochu jinak.
A "Tři sestry" do toho nepočítej, protože původně v románu od A.P.Čechova měly vystupovat pouze 2 (slovy dvě) sestry. Teprve na popud našeho génia JdC to autor přepracoval. A stačilo k tomu pouze jediné setkání obou géniů:
"Co to píšete doktore Čechove?" "Píši dvě sestry." "A není to málo, Antone Pavloviči?...." :D :D :D :D :D

duuso napsal:
Ak by mal niekto záujem naskinovať KINEMATOVLAK, tak u mňa je materiál, navštívili aj Levice.

V sobotu som bol v Leviciach, aj som mal foťák a videl som tam tie vozne. Len svietilo dosť silné Slnko, tak som to nefotil...

5c1c1034040c4a8d3e71574cdcfd8878.jpg
770.513-0 získala v roce 2005 nový nátěr. Zde se představuje odstavená u depa SU v Novém Sedle u Lokte
(foto Vlastimil Budař 17. 8. 2005).

zdroj: k-report.net

Toto sú veľmi impozantné stroje, povedal by som bez nadsázky, že to je ďalšia ukážka perfektného estetického cítenia škodováckych dizajnérov, bohužiaľ nie je model, ale fotky sa určite raz zídu.

Jj včera se vyskytla v Děčíně, z DB ji něco přivezlo nějaký okružák, a já bzl poblíž depa. Divil jsem se co to tam je za barču a nevíc divně dlouhou. Nelenil jsem šup pro foťák a bylo, akorát počasí se měnilo z min. na min. Mam asi 400 MB fotek. Kam jsem se nedostal tak to byla strecha a spodek.Fíra byl velmi vstřícný a povídavý. Když jsem přišel dom, tak se povídalo po druhé .... . :( .

Zdeněk Itterheim napsal:
...Když jsem přišel dom, tak se povídalo po druhé...
To máš bohužiaľ tak, :lol: aj ja keď idem na menší nákup do Billy tak pre istotu nosím so sebou foťák a niekedy sa stane že je rada pri pokladniach poriadne dlhá a ja dojdem domov za dve hodiny....ale s textúrami vo foťáku. :lol: Môžem ja z toho, že ten obchod postavili vedľa stanice ?
Ale k veci, tú 180 neplánoval náhodou Jarda Skura ?

Obávam sa Zdeňku že tento kus taktiež nepôjde spraviť kvôli mapovaniu textúr modelu 130, tento problém mám pri rozrobenej 130 044 SD-KD.Ale kto to zbadá nech to nafotí, však foto jesť nepýtajú a model sa možno časom upraví.

duuso napsal:
Obávam sa Zdeňku že tento kus taktiež nepôjde spraviť kvôli mapovaniu textúr modelu 130, tento problém mám pri rozrobenej 130 044 SD-KD.Ale kto to zbadá nech to nafotí, však foto jesť nepýtajú a model sa možno časom upraví.
Tenhle Viamont by možná šel, čelník a část čela se stejnou texturou má shodnou barvu, navíc jestli sjem dobře koukal, jsou obě čela shodná. Máte někdo použitelné fotky ?

Back
Nahoře