Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Pokud vím tak v Mydlovarech bývala úpravna uranových rud podniku Diamo. Tenkrát se to ale jmenovalo trochu jinak.Čouda napsal:podívejte se pořádně co je napsáno na bočnici stroj. Vlečka - Mydlovary. Tam je agropodnik a bývala tam elektrárna. Dokonce Mydlovary je i název nového CD Tří sester nepočítám li čerstvě vydanou kompilaci na památku pana Sahuly.
duuso napsal:Ak by mal niekto záujem naskinovať KINEMATOVLAK, tak u mňa je materiál, navštívili aj Levice.

Zdeňku,nemáš nafocené prototypy 409 a 410?Zdeněk Itterheim napsal:V Děčíně se mimořádně vyskytla CD 180.001 snažil jsem se ve fofru nafotit na skin ..... .
Myslíš E 669.0001 ?Zdeněk Itterheim napsal:V Děčíně se mimořádně vyskytla CD 180.001 snažil jsem se ve fofru nafotit na skin ..... .
To máš bohužiaľ tak,Zdeněk Itterheim napsal:...Když jsem přišel dom, tak se povídalo po druhé...
duuso napsal:Ale k veci, tú 180 neplánoval náhodou Jarda Skura ?
Tenhle Viamont by možná šel, čelník a část čela se stejnou texturou má shodnou barvu, navíc jestli sjem dobře koukal, jsou obě čela shodná. Máte někdo použitelné fotky ?duuso napsal:Obávam sa Zdeňku že tento kus taktiež nepôjde spraviť kvôli mapovaniu textúr modelu 130, tento problém mám pri rozrobenej 130 044 SD-KD.Ale kto to zbadá nech to nafotí, však foto jesť nepýtajú a model sa možno časom upraví.
Ne,jedná se o 750 346 patřící osobce Trutnov...duuso napsal:Ten modrý brejlak, to bude ako ČD Cargo 755 ?