Zvlášní skiny a tipy na skinování

Tu Duuso:
Celý den stála tak pěkně a na potvoru stále svítilo slunce i večer okolo osmé to stálo za prd. Snad se mi podaří příště.

Další typ - MVTV
Foceno v Havel. Brodě, kdo to má blízko, ať si na to počíhá.

Ňoo ako tak na to kukám,tento Cargo náter mi na žehličky ozaj pasuje.Iným loko sa podľa mňa moc nehodí.Navyše mohol by to byť parádny repaint do MSTS

Naposled editoval moderátor:
Rocker napsal:
Ňoo ako tak na to kukám,tento Cargo náter mi na žehličky ozaj pasuje.Iným loko sa podľa mňa moc nehodí.Navyše mohol by to byť parádny repaint do MSTS
Si dovolím takové malé info. V Ostravě se na všechny 742, které již mají Cargo nátěr, dávaly o víkendu na bočnice nápisy "Cokoliv kamkoliv".

Naposled editoval moderátor:
Na tyto účely by byl potřeba nízkopolygonový nebo alespoň méněpolygonový model. Když to tak vezmeš, tak taková odstavená parní mašina má více polygonů, než celý zbytek objektů v nádraží a jeho okolí. To je ta věc, kvůli které se zdráhám Ti vyhovět ve Dvoukolejce a čekám, že se snad nad námi časem nějaký modelář smiluje

Zdravím Dane,

vůz Calm je na 100% odstavený a vyfocený v žst. Tišnov. Dost často ho tam vídávám. Pokud bude autor nízkopolygonového modelu, jsem ochotný zajet ho nafotit pro účel tvorby textur.

S pozdravem Heme

Back
Nahoře