Zvlášní skiny a tipy na skinování

Skoda ze neni nafotené ako vyzerá čelo a opačná strana,necháme sa prekvapiť,ale moj názor je taký že to vyzerá celkom obstojne,len ta biela farba nebude potom stále biela :D

Pěkná, líbí se mi.

Ale ta bílá za rok nebude bílá ani s pracím práškem.

Nevím u jakých reklamek ČD to bylo - tam měli ČD ve smlouvě povinnost udržovat lak v dobrém stavu.

PS: Úprava modelu nutná - viz klíma na střeše, jinak keců plno

Tú klímu na streche má už dosť slovenských 362 ale myslím že by nebol problém vyriešiť to s FT.A mimochodom neviem ako to myslíš s tými kecmi, ale keby to bolo v mojej moci tak ju nafotím hneď a určite by sa našiel človek čo by ju spravil, lebo ja mám roboty vyše hlavy.

No my jsme zase viděli krásnou přehlídku voj (a nejen voj.). techniky, kterou jsme si zaplatili.

Jednou ano, když jsem v práci pozdě doložil že jsem student, tak se na mě sty mrchy slítli a oškubali mě. :-D :-(

Edie napsal:
Jednou ano, když jsem v práci pozdě doložil že jsem student, tak se na mě sty mrchy slítli a oškubali mě. :-D :-(
Pak máš právo podat daňové přiznání a berňák v případě přeplatku je ti musí ze zákona vrátit..

Naposled editoval moderátor:
No jo, zbytečný papírování, a těch x korun mě nezabije. Ovšem řeším taky jeden případ, kdy jsem pracoval na brigádě celý prázdniny, firma krachla a dluží mi něco kolem 16 tisíc. To už je citelný. Ovšem jsou tam i tací borci, kterým dluží 30 a podobně. Celkem ta firma má něco kolem 100 - 150 lidí, kterým něco dluží.

No nic,zase důvod k nošení foťáku do zaměstnání. :rolleyes:
Jen chvíli počkáme,než se ten nátěr trošku "zgichá".Zatím se holka ještě trošku leskne.:D

David

Najväčšia haluz na tej mašine je, že už nemá tabuľky, aspoň nebudú mať zmrdi čo kradnúť.

Back
Nahoře