Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Jacek napsal:No já jsem tu před dlouhým časem napsal, že eng udělám, když někdo nahraje zvuky. Spousta lidí mi slíbila nahrávky 814 i 810, ale jako obvykle nikdo nic.
810 už engy má, jsou u mě na stránkách.
Dobrá rada nad zlato, opravdu. A co asi bude dělat s ostatními položkami které tam jsou kvůli mechanice a kde vezme položky týkající se el. přenosu výkonu mu neprozradíš?zubacka napsal:V engu si v tomhle řádku DieselEngineType ( mechanic ) změň mechanic na electric .
mirda8412 napsal:Zdravím, mám drobný dotaz. Když po načtení aktivity Regionovu rozjedu, vše je OK ale když pak přejdu na opačný konec soupravy a chci jet zpět tak už ji nemůžu rozjet, zřejmě se ani neodbrzdí, nereaguje na žádný směr jízdy. Neví někdo co s tím? (oba koncové vozy jsou definovány jako řídící)
mirda8412 napsal:Zdravím, mám drobný dotaz. Když po načtení aktivity Regionovu rozjedu, vše je OK ale když pak přejdu na opačný konec soupravy a chci jet zpět tak už ji nemůžu rozjet, zřejmě se ani neodbrzdí, nereaguje na žádný směr jízdy. Neví někdo co s tím? (oba koncové vozy jsou definovány jako řídící)
Budu citovat sám sebe. Engy jsem stvořil nové, vyladěné. Kdyby byl zájem. Chová se to stejně při řízení z 814 i 914. Bylo by třeba ale u kabiny upravit animaci přídavné brzdy.Jacek napsal:No já jsem tu před dlouhým časem napsal, že eng udělám, když někdo nahraje zvuky. Spousta lidí mi slíbila nahrávky 814 i 810, ale jako obvykle nikdo nic.
810 už engy má, jsou u mě na stránkách.
Koukni na kujus a bude ti vše jasné.Mě by spíše zajímalo,nač stahovat starou regionovu,když u pikka na stránkách jsou regionovy nové.
DíkyDoporučuji se obrátit na uživatele dem a Pikku. Rádi vám poradí.