814-914

No já jsem tu před dlouhým časem napsal, že eng udělám, když někdo nahraje zvuky. Spousta lidí mi slíbila nahrávky 814 i 810, ale jako obvykle nikdo nic.
810 už engy má, jsou u mě na stránkách.

Jacek napsal:
No já jsem tu před dlouhým časem napsal, že eng udělám, když někdo nahraje zvuky. Spousta lidí mi slíbila nahrávky 814 i 810, ale jako obvykle nikdo nic.

Chce to prověřit věrohodnější zdroje, 810 tak i 814 již nějaký pátek nahrané.

zubacka napsal:
V engu si v tomhle řádku DieselEngineType ( mechanic ) změň mechanic na electric .
Dobrá rada nad zlato, opravdu. A co asi bude dělat s ostatními položkami které tam jsou kvůli mechanice a kde vezme položky týkající se el. přenosu výkonu mu neprozradíš?
To Mario:
Nejlepší si je počkat, nebo se pustit do samostudia, neboť věc není tak jednoduchá jak se zdá být.

Zdravím, mám drobný dotaz. Když po načtení aktivity Regionovu rozjedu, vše je OK ale když pak přejdu na opačný konec soupravy a chci jet zpět tak už ji nemůžu rozjet, zřejmě se ani neodbrzdí, nereaguje na žádný směr jízdy. Neví někdo co s tím? (oba koncové vozy jsou definovány jako řídící)

mirda8412 napsal:
Zdravím, mám drobný dotaz. Když po načtení aktivity Regionovu rozjedu, vše je OK ale když pak přejdu na opačný konec soupravy a chci jet zpět tak už ji nemůžu rozjet, zřejmě se ani neodbrzdí, nereaguje na žádný směr jízdy. Neví někdo co s tím? (oba koncové vozy jsou definovány jako řídící)

Možná by ti mohlo pomoct kdybys odbrzdil vůz ze kterého přecházíš do jiného vozu. Když např. jedu s rakví a řidícím vozem a pak chci dejme tomu přejít z rakve do řidícího vozu musím rakev nechat kompletně odbrzděnou jinak se nerozjedu, protože souprava bude zabrzděná. Jestli je ale problém jinde pak envím jak poradit.

mirda8412 napsal:

aaa zkoušels vypustit brzdové válce?..myslím je to tu někde řešené kerou klávesou;)

Pri prechode na druhé stanovište musí byť prídavná brzda opúšťajúceho stanovišťa povolená, zabrzdí sa samočinnou brzdou, tá zároveň napustí aj valce jednej časti, čiže je zabrzdené, potom sa dá prejsť na druhú loko. Potom už len z tej loko odbrzdiť samočinnú brzdu.

Zdárek, tak už mi to jede:-). Když ji zabrzdím a pak přejdu na druhé stanoviště, tak ji rozjedu. Ale ten první rozjezd je brutus, bez dlouhého sypání se ani nehne. Dík za radu:-)

Jacek napsal:
Budu citovat sám sebe. Engy jsem stvořil nové, vyladěné. Kdyby byl zájem. Chová se to stejně při řízení z 814 i 914. Bylo by třeba ale u kabiny upravit animaci přídavné brzdy.

Mě by spíše zajímalo,nač stahovat starou regionovu,když u pikka na stránkách jsou regionovy nové.

Mě by spíše zajímalo,nač stahovat starou regionovu,když u pikka na stránkách jsou regionovy nové.
Koukni na kujus a bude ti vše jasné. :-) Navíc, jak Poison, tak i já používám verzi mimo službu do depa jak v HK, tak Pardubicích a to jsou stanice, kde každý počet kujus navíc je pro MSTS darda jsko prase. :-) Já si ji ještě "vylepšil" pro svůj pocit tak, že jsem si smazal afu, aby v noci nesvítil prázdný inetriér. Jinak všeobecně, nezavrhujte staré modely, poněvač do traffic dávat mašiny s 9 a více kujus, hlavně v takových stanicích jako Ostrava, Brno, Třebová, Praha, atd. atd..., je při jízdě na 90% pád MSTS.
Dan

Dobrý den,chci se zeptat,když mám 914 jako první vozidlo,tak se mi to vždy rozjede jenom na cca.30km.Mohl by mi prosim někdo poradit?
Předem děkuji

Pájo každý dotaz na fóre nie je adresovaný priamo tebe.....Môžeš si ho aj nevšímať....Kolegiálna rada, nie sekírovanie.

Back
Nahoře