Sešitové jízdní řády

742.041 napsal:
Nevím jestli ti pomuže zrovna toto ale aspoň něco málo tam snad najdeš http://www.starekniznijizdnirady.ic.cz/

To jsou šikovné řády a již několikráte jsem na tomto webu našel co jsem potřeboval,nicméně tentokrát mi tento zmíněný web moc nepomůže.Roky 1967/68 tam nejsou.Ale díky za tip.

Naposled editoval moderátor:
Zdravím,
je možné někde sehnat oběhy HDV DKV Ostrava a DKV Brno pro JŘ 2006/2007 ?
Předem díky za informaci.

David

Ve slovenském SJŘ 2006 (126) je uvedený vlak Pn 51002 Poprad-Bratislava-Kúty, tažený loko 742. Netušíte někdo, prosím, co vozil?

S.O.S

PROSÍM VŠECHNY ÚČASTNÍKY TOHOTO FÓRA O POMOC.

SHÁNÍM PRO TVORBU AUTENTICKÝCH AKTIVIT GVD,SJŘ Z DOBY,KDY NĚKTEŘÍ Z NÁS "CINKALI" KLÍČI A JINAK SE PROJEVOVALI V PRAZE A NA JINYCH MÍSTECH TEHDY ČSSR TJ. 1989-1990,1990-91(PŘÍPADNĚ 1991-92).

NEJLÉPE PRO TRAŤ ČESKÁ TŘEBOVÁ-PARDUBICE-KOLÍN-PRAHA,PRAHA-LYSÁ N.L.-V.OSEK-HK-TÝNIŠTĚ N.ORL. A HK-PARDUBICE.

DÍKY VŠEM ZA POMOC.(EMAIL JE V PROFILU).

Ahoj

To není moje, te někoho jiného, asi toho kdo dával k dispozici i minulé GVD. Už je to dlouho venku, tenkrát jsem to stihl jen tak tak si tu stránku uložit.

Zdravím pánové, tak po dohodě s Plukasem jsme dali k němu na web nákresné a sešitové JŘ pro trať 090 a někdo tu sháněl fonty SENA, tak tam jsou taky... Tady je link http://cd090msts.ic.cz/novinky.html

Nemáte někdo, prosím Vás, odkaz na pomůcky GVD 2007/2008 ? (SJŘ, NJŘ, turnusy), potřebných k tvorbě aktivit ? Zprávu, prosím, na SZ (jedná se o neveřejná data). Děkuji mnohokrát

ZCP

Máte niekto zcp a gvd z tejto stránky: http://gvd.wbs.cz ? Tuším už nefunguje a mne akosi padol windows a všetky su fuč. Kde by som ich našiel? Mohol by niekto poslať :?:

Chcel by som upozorniť všetkých prítomných, že k ešte platným pomôckam v elektronickej forme som sa dostal ako slepý k husliam, preto som ich ponúkol aktivitárom. Ja ich netlačím ani nevymýšlam. Budúcoročné NEMÁM, nemám ich mať odkial, keď ani pre služobnú potrebu ešte nič nemáme. Ak by som ich zas náhodou niekde získal, tak dám vedieť ako pred rokom. Ďakujem za pochopenie. Na maily so žiadosťami o pomôcky nebudem reagovať.

Dobrý den,
marně hledám na webu pro tratě ŽSR - NJŘ a SJŘ na rok 2006-07 a 2007-08. Info prosím na SZ.
Děkuji za případnou pomoc.

Nechal jsem si poslat od známého z GŘ sešiťáky a plachty 301, 305_308, 309, 316, 320, 324, 326, 501 a 525_526 což by mělo vystačit pro tratě BP a 321. Zašlu na požádání mailem. :study:
efko3@centrum.cz

Hezký den. Rád bych se zeptal, jek to je s hmotností psanou nad tabulkou sjř? Např Os 3429 "Lok. ř. 749. Normativ hmotnosti: R250 tun. Brzdy v poloze R". Co vyznačuje to "R" ty tuny jsou určo váha celé soupravy, nebo ne? Jde mi o to, v akt. jedu Pišta + BDms+2x Bai (Os 37741). Jak by měl vypydyt ten řádek, pak se vlak spojí s ZOs a pokracuje jako ZOs 37742, tj. souprava tažená Pištou + 4x Bai a vymění se lokomotivy za brejlouna. Takže výsledná souprava je: T478 + BDms + 6x Bai. (další tabulka sjř.) Už mám celý sjř k akt téměř hotový, jen nevím ty tuny a potom ještě rychlost. Jestli se do toho posl. sloupce píče skutečná rychlost na trati a nebo povolená rychlost soupravy a ty brzdy za lomítkem, tak to už nechápu vůbec. :D
Předem díky za radu. Dan.

Hmotnosť v záhlaví TCP udáva maximálnu prípustnú hmotnosť súpravy, aby stíhal jazdné doby určené tabelárnym cestovným poriadkom. Ak sa prekročí, žiadam dispečra o prepočítanie jazdných časov.

Normatív R znamená typ jazdného odporu.
U nás poznáme:
R:
Vlaky zostavené z podvozkových osobných vozňov normálnej stavby ( vrátane podvozkových vozňov na prepravu áut ) a osobných vozňov ľahkej stavby väčšej dĺžky ako 20 m

S:
Vlaky zostavené z dvojnápravových osobných vozňov normálnej stavby alebo z nákladných vozňov s priemernou hmotnosťou pripadajúcou na jedno vozňové dvojkolesie 10 až 15 t

T:
Nákladné vlaky s priemernou hmotnosťou pripadajúcou na jedno vozňové dvojkolesie väčšou ako 15 t

U:
Nákladné vlaky s priemernou hmotnosťou pripadajúcou na jedno vozňové dvojkolesie menšou ako 10 t

M:
Vlaky zostavené z vozňov ľahkej stavby dĺžky do 20 m

Rýchlosť v ZCP sa udáva maximálna dovolená rýchlosť na danom úseku. Obmedzená je traťovou rýchlosťou a konštrukčnou rýchlosťou vozidiel. Hnacích aj ťahaných. Číslo za lomítkom udáva potrebné brzdiace percento pre daný úsek a rýchlosť. Ak je skutočné percento (percentuálny podiel "brzdiacej hmotnosti/hmotnosti vlaku") menší ako potrebné percento, znižuje sa rýchlosť vlaku na takú rýchlosť, aby vlak bol na danom úseku ubrzdený skutočnými percentami. Existujú na to tabuľky. U nás D2/I, teraz už SR1013.

Back
Nahoře