Sešitové jízdní řády

Dan J. napsal:
Hezký den. Rád bych se zeptal, jek to je s hmotností psanou nad tabulkou sjř? ... Dan.
passion napsal:
Hmotnosť ...
Hmm..., dobrý elaborát. Stačilo by sdělit jednoduché info:
otevři si kterýkoliv SJŘ a na samém začátku je
Tabulka 1
Vysvětlení zkratek a značek
:study: :study: :study: :study: :study: :study: je tam opravdu vše popsáno.

bob57_cz napsal:
Dan J. napsal:
Hezký den. Rád bych se zeptal, jek to je s hmotností psanou nad tabulkou sjř? ... Dan.
passion napsal:
Hmotnosť ...
Hmm..., dobrý elaborát. Stačilo by sdělit jednoduché info:
otevři si kterýkoliv SJŘ a na samém začátku je
Tabulka 1
Vysvětlení zkratek a značek
:study: :study: :study: :study: :study: :study: je tam opravdu vše popsáno.
Bob_57, to je sice hezké, ale když jsem si nebyl jistý, tak se radši zeptám, abych nevyrobil totální hovadinu. Ty tabulky jsem samozřejmě četl, ale pokud člověk není zběhlý, tak moc moudra z toho nepobere. :D
S pozdravem Dan.

Dan J. napsal:
Bob_57, to je sice hezké, ale když jsem si nebyl jistý, tak se radši zeptám, abych nevyrobil totální hovadinu. Ty tabulky jsem samozřejmě četl, ale pokud člověk není zběhlý, tak moc moudra z toho nepobere. . .
To jakože těm tabulkám nevěříš ? :D

bob57_cz napsal:
Dan J. napsal:
Bob_57, to je sice hezké, ale když jsem si nebyl jistý, tak se radši zeptám, abych nevyrobil totální hovadinu. Ty tabulky jsem samozřejmě četl, ale pokud člověk není zběhlý, tak moc moudra z toho nepobere. . .
To jakože těm tabulkám nevěříš ? :D
Ale věřím, věřím. Jen jsem nevěděl jak se co propočítává, když jsem si dělal svůj sjř. k aktivitě. :D Zmátla mě ta písmena u hmotnosti a tak, no nicméně už mám hotovo. :D
S pozdravem Dan.

Chcem sa opýtať: Má niekto ZCP pre trate Bratislava - Púchov - Kraľovany - Košice (ŽSR 125,106,105)? Ja mám pre úsek Bratislava - Púchov z decembra 2005

Naposled editoval moderátor:
Kevin napsal:
Chcem sa opýtať: Má niekto ZCP pre trate Bratislava - Púchov - Kraľovany - Košice (ŽSR 125,106,105)? Ja mám pre úsek Bratislava - Púchov z decembra 2005

Mám 105 a 106, jenže z roku 1989. To je Ti asi k ničemu, co?

Zdravím.
Mohl by mi, prosím, někdo poslat SJŘ + grafikon tratě 502 a grafikon tratě 526, vše pro letošní rok se změnou 8. března? Díky předem.

Pre majstrov aktivitárov bude možno dobrým pomocníkom cestový poriadok nákladnej dopravy na území SR. Niečo o ňom, ako aj link na download je na obľúbených červených stránkach: http://www.vlaky.net/zeleznice/spravy/002870-Cestovny-poriadok-2009-nakladna-doprava.asp

Neposlal byste mi někdo jízdní řád nákladních vlaků pro trať 270 ČD, jedná se mi hlavně o úsek Bohumín - Přerov. Předem díky.

Ahoj, bola by možnosť poslať cez SZ, alebo mailom GVD a ZCP pre ŽSR/ZSSK/ZSCS pre túto sezónu? :oops:

Kevin napsal:
Ahoj, bola by možnosť poslať cez SZ, alebo mailom GVD a ZCP pre ŽSR/ZSSK/ZSCS pre túto sezónu? :oops:
Prosím i pro mě, předem děkuji.

Zdravim všechny

Měl bych dotaz ohledně oběhů lokomotiv. Jestli náhodou neví někdo, kde bych mohl stáhnout dokumentaci ohledně oběhů lokomotiv řady 150/151. Předem díky

ESoO45-6 napsal:
Zdravim všechny

Měl bych dotaz ohledně oběhů lokomotiv. Jestli náhodou neví někdo, kde bych mohl stáhnout dokumentaci ohledně oběhů lokomotiv řady 150/151. Předem díky
Zkus se podívat tady. http://iwan.eu07.pl/jw/john_woods2009/

Banán napsal:
ESoO45-6 napsal:
Zdravim všechny

Zkus se podívat tady. http://iwan.eu07.pl/jw/john_woods2009/
Hele fakt díky moc.

ESoO45-6 napsal:
http://iwan.eu07.pl/jw/john_woods2009/
Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli neexistuje něco podobného na Slovensku. Pro tvorbu aktivit by se to moc hodilo.;) Anebo kdyby někdo měl soukromě a byl by ochotný se poděit, ať se prosím ozve přes SZ.:roll:

Díky, Karel.

SJŘ 310

Zdravím. Měl by někdo sjř k trati 310? Ozvěte se na icq 352908658 nebo mail Jarek.Bzdil@seznam.cz Dík.

Back
Nahoře