Jacek
Průvodčí
irisbus_4293 napsal:Mám skrokný dotaz k aktivitě Os 3503 ... kde mám rpoboha vzít modely CD 843.001-3 a CD 843.030-8?? díky
Nikde, ale doporučuji použít 843.026 z mých stránek, má vyladěný eng, kabinu i zvuky.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
irisbus_4293 napsal:Mám skrokný dotaz k aktivitě Os 3503 ... kde mám rpoboha vzít modely CD 843.001-3 a CD 843.030-8?? díky
Blackwolf napsal:Zdravím.
Mám udělanou aktivitu Os 23512-3 na trase Bruntál - Rýmařov a zpět. Je udělána na verzi tratě 1.07 (ke stažení na stránkách TRAIN-SIMu http://www.train-sim.cz/Trat_Op_Ol/Opava_Olomouc.php ) , tak kdo má zájem ozvěte se na e-mail. Aktivitu jsem se snažil udělat podle reálu i se zastávkama na znamení a má něco okolo 1:20 hod. Ještě dochytávám poslední detaily a o víkendu by měla být k mání.
Pokud bude zájem, mám v hlavě pár dalších aktivit k této i dalším "malým" tratím (Luhačovice, Bystřice, Zapadlá, Ztracená apod).
bob57_cz napsal:Není tam ! Je tam jen obrázek vozidel z editoru.
bob57_cz napsal:To víš, tady jsme moc rychlí. Napřed si to máš udělat na cíli, pak vyzkoušet, že funguje a pak teprve sem dát avizo.Blackwolf napsal:Jses moc rychlej teprve to tam nahrávám - už tam je koukni.bob57_cz napsal:Není tam ! Je tam jen obrázek vozidel z editoru.
Já to tak dělám, než někomu napíšu, stáhni si tohle...
Že je tam? :
Not Found
The requested URL /aktivity/Bw_Os_23512-3.act.apk was not found on this server.
Požadovaná stránka /aktivity/Bw_Os_23512-3.act.apk nebyla nalezena.