Aktivity pro trať Opava - Olomouc

irisbus_4293 napsal:
Mám skrokný dotaz k aktivitě Os 3503 ... kde mám rpoboha vzít modely CD 843.001-3 a CD 843.030-8?? díky

Nikde, ale doporučuji použít 843.026 z mých stránek, má vyladěný eng, kabinu i zvuky.

Nová aktivita pro trať Olomouc - Opava

Zdravím.

Mám udělanou aktivitu Os 23512-3 na trase Bruntál - Rýmařov a zpět. Je udělána na verzi tratě 1.07 (ke stažení na stránkách TRAIN-SIMu http://www.train-sim.cz/Trat_Op_Ol/Opava_Olomouc.php ) , tak kdo má zájem ozvěte se na e-mail. Aktivitu jsem se snažil udělat podle reálu i se zastávkama na znamení a má něco okolo 1:20 hod. Ještě dochytávám poslední detaily a o víkendu by měla být k mání.
Pokud bude zájem, mám v hlavě pár dalších aktivit k této i dalším "malým" tratím (Luhačovice, Bystřice, Zapadlá, Ztracená apod).

Naposled editoval moderátor:
Re: Nová aktivita pro trať Olomouc - Opava

Blackwolf napsal:
Zdravím.

Mám udělanou aktivitu Os 23512-3 na trase Bruntál - Rýmařov a zpět. Je udělána na verzi tratě 1.07 (ke stažení na stránkách TRAIN-SIMu http://www.train-sim.cz/Trat_Op_Ol/Opava_Olomouc.php ) , tak kdo má zájem ozvěte se na e-mail. Aktivitu jsem se snažil udělat podle reálu i se zastávkama na znamení a má něco okolo 1:20 hod. Ještě dochytávám poslední detaily a o víkendu by měla být k mání.
Pokud bude zájem, mám v hlavě pár dalších aktivit k této i dalším "malým" tratím (Luhačovice, Bystřice, Zapadlá, Ztracená apod).

Určitě, alespoň já teda ano. 310, 180 apod. tam je aktivit velmi málo. Rád se svezu :P

Malá prosbička

Zdravím.

Všem co si o aktivitu Os 23512-3 napsali vyhovím, jen co projde zkušební jízdou (což by mělo být o víkendu). V hlavě už mám pár dalších aktivit pro "malé" tratě, ale měl bych malou prosbičku.
Vzhledem k tomu, že jsem zdaleka, nevím řazení nákladních vlaků na trati Olomouc - Opava. Pokud je někdo místní mohl by mi prosím napsat alespoň přibližné řazení nákl. vlaků, nebo, a to by možná stačilo co se do které stanice vozí a vyváží za zboží. Díky moc.

Řazení nákladních vlaků neví snad an ti co s tím dělají ... uceláky sú napísané v pláne vlakotvorby, pri ostatných tam môžeš dať naozaj všetko. Odporúčam nejaké vozne na drevo, zopár vozňov krytých či prázndnych. Tu a tam Rils alebo cisterna. Toť vsjo ...

Nová aktivita pro trať Opava - Olomouc

Zdravím.

Na stránkách http://www.blackwolf-msts.ic.cz/ je ke stažení aktivita Os 23512-3 pro tuto trať. Aktivita je vytvořena pro verzi tratě 1.07 a je dlouhá něco okolo 1:20 hod.

Blackwolf

bob57_cz napsal:
Blackwolf napsal:
bob57_cz napsal:
Není tam ! Je tam jen obrázek vozidel z editoru.
Jses moc rychlej teprve to tam nahrávám - už tam je koukni.
To víš, tady jsme moc rychlí. Napřed si to máš udělat na cíli, pak vyzkoušet, že funguje a pak teprve sem dát avizo.
Já to tak dělám, než někomu napíšu, stáhni si tohle...
Že je tam? :
Not Found
The requested URL /aktivity/Bw_Os_23512-3.act.apk was not found on this server.
Požadovaná stránka /aktivity/Bw_Os_23512-3.act.apk nebyla nalezena.

Tak to prr tohle chodí, zkus to ještě jednou

Back
Nahoře