Conbuilder

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Guest
  • Datum začátku Datum začátku
Chcem sa opýtata že ako si opravim consisti ked mi v con builder naslo chybne nejake mi napiste ako ich možem opravit aby mi aktivity sli bez problemov

Matuš777: na chybějící vozidlo v consistu poklepej myší a nahraď ho pak jiným z nabídky nahoře.

Matuš777 napsal:
Chcem sa opýtata že ako si opravim consisti ked mi v con builder naslo chybne nejake mi napiste ako ich možem opravit aby mi aktivity sli bez problemov

A co takhle chvilku pohledat na foru, než se začnu ptát člověče. Jen Conbuilderem by si všechny chyby neodstranil a za chvilku už by si se ptal znovu...
návod

Naposled editoval moderátor:
Ahojte vsetci .
mam takz problem ze vytvorim si v conbuilderi consist ulozim ho ale ked si ho checm pustit tak nieje..ani nieje v zlozke consit v adresari hry.
co mam robit mam windows 7 a predtym mi to slo. conbuilder pouzivam zo zbynkoveho dvd....

ma11tko napsal:
Ahojte vsetci .
mam takz problem ze vytvorim si v conbuilderi consist ulozim ho ale ked si ho checm pustit tak nieje..ani nieje v zlozke consit v adresari hry.
co mam robit mam windows 7 a predtym mi to slo. conbuilder pouzivam zo zbynkoveho dvd....
Conbuilder musíš spouštět jako správce,pak se consist uloží tam,kam má.

Petr Novák napsal:
ma11tko napsal:
Ahojte vsetci .

Stačí z účtu administrátora. Nic víc v tom nehledejte.

Pavlík napsal:
Petr Novák napsal:
ma11tko napsal:
Ahojte vsetci .

Stačí z účtu administrátora. Nic víc v tom nehledejte.

Ty pracuješ s právy administrátora?Tak na co tam je ochrana těch účtů UAC?Pro srandu králíkům?Mě fascinují lidé,kteří ve W7 pracují stejně jako pracovali pod XP.

Nepracuji. Mám jediný účet, ve kterém jsem administrátorem (účet správce). UAC samozřejmě používám. Mám na UAC standardní nastavení.

Pavlík napsal:
Nepracuji. Mám jediný účet, ve kterém jsem administrátorem (účet správce). UAC samozřejmě používám. Mám na UAC standardní nastavení.
Nezlob se,ale pracuješ jako pod XP.Při používání administrátorského účtu nemá nastavení UAC žádný vliv,protože jsi administrátorem.A to je zhovadilé používání W7,veškerá ochrana systému jde do kytek.Dal jsem svému synovi administrátorská práva na W7,která má na svém PC.Za týden byl nutný reinstal,protože jako administrátor zkurvil celý systém.Po reinstalu má normální user účet a systém běží bez problémů.Tak funguje UAC pro usery,ne pro administrátory,kterému je vše povoleno.

Kdo má zájem, poskytnu mu CZ verzi ConBuilderu 2.2.9. k vyzkoušení. Kromě Helpu s jistými omezeními funkční!

Dobrý den, chci se jenom zeptat, asi to tu už někdy padlo, ale nevíte kde se dá stáhnout ConBuilder? Moc dík za odpověď.

Petr Novák napsal:
Pavlík napsal:
Nezlob se,ale pracuješ jako pod XP........

Pretože pod Xp to šlapalo tak ako má. Jednoznačne po Win98, Win2000 je najlepší Xp. Keby som mal na 7 mu železo, tak to nezmyselne kontrolovanie učtov kopnem do zadnice ako prvé.

T47.004 napsal:
Dobrý den, chci se jenom zeptat, asi to tu už někdy padlo, ale nevíte kde se dá stáhnout ConBuilder? Moc dík za odpověď.

Jeden z mála ještě aktivních dowloadů starší verze je zde. Jinak je program v nových verzích již placený a většina lokálních downloadů i starších verzí (kromě nelegálních) byla z internetu odstraněna.

Narazil jsem na první omezení Conbuilderu - dokáže zpracovat max. 8000 vozů nebo lokomotiv - počítáno na eng nebo wag soubory. Hlavně u vozů by to mohl být problém v okamžiku, kdy máte u jednoho modelu více variant - ložený, prázdný, ložený různými variantami nákladu.

CB pak načte jen oněch prvních 8000 vozů a zbytek nevidí. Ověřeno na verzi 2.2.9.

Dobrý den,
mám problém s CB. Po spuštění když si chci prohlédnout nějaký vůz či lokomotivu a zmáčknu v horní nabídce tlačítko 3D, tak se mi objeví tato hláška:
Run-time error 339: Component comdlg32.ocx or one of it´s dependencies not correctly registered: a file is missing or invalid.
Mohli byste mi prosím poradit. Celou dobu mi CB fungoval a teď najednou toto.

Děkuji BOBBY

Najednou? Hmmm ... to bych chtěl vidět. Nečistil jsi registry? To je problém registrů, u taťky Googla za 10 s rada třeba zde http://support.nationallawforms.org/knowledgebase/index.php?article=66 ...

3D v Conbuilderu se musí v nastavení zadat. Například cesta k Shapevieweru nebo i něco jiného. Jestli to do teď fungovalo, tak je chyba ne v Conbuilderu ale v programu který zobrazuje 3D. Já například v Sedmičkách Shapeviewer nespustím v uživatelském účtu. Musím si aktivovat účet Administrator a pak už Shapeviewer šlape jak hodiny. a pak funguje i ikonka 3D v Conbuilderu.

Znovu jsem zadal cestu k ShapeVieweru, přeinstaloval jsem to, zkusil jsem to co radil Honza, ale bez úspěchu. Je ještě nějaká možnost? Bobby

Back
Nahoře