M
Matuš777
Host
Chcem sa opýtata že ako si opravim consisti ked mi v con builder naslo chybne nejake mi napiste ako ich možem opravit aby mi aktivity sli bez problemov
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Matuš777 napsal:Chcem sa opýtata že ako si opravim consisti ked mi v con builder naslo chybne nejake mi napiste ako ich možem opravit aby mi aktivity sli bez problemov
Conbuilder musíš spouštět jako správce,pak se consist uloží tam,kam má.ma11tko napsal:Ahojte vsetci .
mam takz problem ze vytvorim si v conbuilderi consist ulozim ho ale ked si ho checm pustit tak nieje..ani nieje v zlozke consit v adresari hry.
co mam robit mam windows 7 a predtym mi to slo. conbuilder pouzivam zo zbynkoveho dvd....
Petr Novák napsal:Conbuilder musíš spouštět jako správce,pak se consist uloží tam,kam má.ma11tko napsal:Ahojte vsetci .
mam takz problem ze vytvorim si v conbuilderi consist ulozim ho ale ked si ho checm pustit tak nieje..ani nieje v zlozke consit v adresari hry.
co mam robit mam windows 7 a predtym mi to slo. conbuilder pouzivam zo zbynkoveho dvd....
Pavlík napsal:Petr Novák napsal:Conbuilder musíš spouštět jako správce,pak se consist uloží tam,kam má.ma11tko napsal:Ahojte vsetci .
Stačí z účtu administrátora. Nic víc v tom nehledejte.
Nezlob se,ale pracuješ jako pod XP.Při používání administrátorského účtu nemá nastavení UAC žádný vliv,protože jsi administrátorem.A to je zhovadilé používání W7,veškerá ochrana systému jde do kytek.Dal jsem svému synovi administrátorská práva na W7,která má na svém PC.Za týden byl nutný reinstal,protože jako administrátor zkurvil celý systém.Po reinstalu má normální user účet a systém běží bez problémů.Tak funguje UAC pro usery,ne pro administrátory,kterému je vše povoleno.Pavlík napsal:Nepracuji. Mám jediný účet, ve kterém jsem administrátorem (účet správce). UAC samozřejmě používám. Mám na UAC standardní nastavení.
Petr Novák napsal:Nezlob se,ale pracuješ jako pod XP........Pavlík napsal:Nepracuji. Mám jediný účet, ve kterém jsem administrátorem (účet správce). UAC samozřejmě používám. Mám na UAC standardní nastavení.
T47.004 napsal:Dobrý den, chci se jenom zeptat, asi to tu už někdy padlo, ale nevíte kde se dá stáhnout ConBuilder? Moc dík za odpověď.