Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
[NAME ERROR]
The engine file 151001.eng in the folder
E:\HRY\TRAINSIM\TRAINS\TRAINSET\CD_151\
does not match with the name found on the line "Wagon".
Edit this file and make this line the same as its file name without the .eng extension.
A difference in capitalization or a wrong linefeed character can also generate this error.
The error was found on this line: WagonShape ( 151001.s )
----------------------------------------
Kank napsal:Setkal se někdo s touto chybovou hláškou v CB (mám verzi 2.3.28 ):
Kód:[NAME ERROR] The engine file 151001.eng in the folder E:\HRY\TRAINSIM\TRAINS\TRAINSET\CD_151\ does not match with the name found on the line "Wagon". Edit this file and make this line the same as its file name without the .eng extension. A difference in capitalization or a wrong linefeed character can also generate this error. The error was found on this line: WagonShape ( 151001.s ) ----------------------------------------
Jedná se o test poslední verze 151čky z nejnovější akztualizace trainsetu BP. Stejnou chybu to hlásí i u slovenských 350tek. Zkoumal jsem eng, ale na nic bijícího do očí jsem nepřišel. Jediný viditelný důsledek jsem objevil v TrainStore - při výběru volné jízdy se loko v nabídce objeví, ale nezobrazí se u ní žádný consist. Pokud je loko pužita v aktivitě jako hráčova loko, TS aktivitu spustí.
V tom problém nebude - pro jistotu jsem si teď složku cd_151 ze sinu stáhnul znovu a poté do ní nakopíroval engy z 3. aktualizace trainsetu. Výše uvedenou chybu to píše u všech loko - 151001.s, 151004.s a cd_151006.sZbyněk Šemora napsal:Conbuilder se nemýlí, protože správně tam má být složka cd_151006.s
nebo máte starý eng. Jinými slovy to vypadá na vynechanou aktualizaci. Aktuální trainset je vždy na MSTS SINUS
Kank napsal:V tom problém nebude - pro jistotu jsem si teď složku cd_151 ze sinu stáhnul znovu a poté do ní nakopíroval engy z 3. aktualizace trainsetu. Výše uvedenou chybu to píše u všech loko - 151001.s, 151004.s a cd_151006.sZbyněk Šemora napsal:Conbuilder se nemýlí, protože správně tam má být složka cd_151006.s
nebo máte starý eng. Jinými slovy to vypadá na vynechanou aktualizaci. Aktuální trainset je vždy na MSTS SINUS
Type ( Engine )
WagonShape ( 151001.s )
Size ( 3.02m 4.64m 16.44m )
Type ( Engine )
WagonShape ( 151001.s )
Size ( 3.02m 4.64m 16.44m )
Kank napsal:Odstranění mezer pomohlo - CB je spokojen. Problém u TrainStore ale zůstává. Stále odmítá zobrazit jakýkoliv consist s "Krysou". Zajímavé je, že u loko dnt_114 CB hlásí stejnou chybu jako u neupravené 151ky (s mezerami), a přitom consist 114ky TrainStore normálně zobrazí...
Zbyněk Šemora napsal:Mezery tam nadělal kvůli úpravám Bob57. Ptal jsem se na to hned po zveřejnění laděné 350, protože Trainstore mi nechtěl některé tyto lokomotivy zobrazit. Po projetí údržbou Route Riterem se mezery zlikvidovaly a bylo po problému. Ale narazil jsem na připomínky, že s mezerami je eng přehlednější ke čtení ladiče.
Ale stejně se některé mezery kopírováním rozhodily, takže to opravdu nemá smysl a měla by se úprava podřídit původnímu nastavení MSTS. Tam problémy nebyly.
Ono záleží na zvyku, mně zase vyhovuje styl bez dlouhých mezer, ale s poctivými tabulátory v jednotlivých podsekcích. I když už jsem "naučil číst" i ty beztabulátorové...JOHNZ napsal:Keď je taký eng pre ladičov lepšie čitateľný tak bude dev verzia, kde medzery budú a distro verzia pre ostatných, kde medzery nebudú ... a budú spokojní všetci ... dev verzia sa nedostane "medzi ľudí" a naopak ladiči nebudú čítať distro verziu a nervovať sa ...
Používaš Tran Store? Ak áno, tak pred tým ako spustíš conbuilder daj vrátiť všetko naspäť (či ako sa to volá), tuším v nastaveniach.pajek napsal:Chtěl bych se zeptat jak dostat do conbuilderu všechny vozidla z trainset a ne jen ty které jsou jen v dané aktivitě.Možná tu někde byl návod ale já jsem nic takového nenašel.Mockrát děkuji za odpověd'.
Pokud používáš TrainStore, tak je potřeba přes TrainStore zvolit Vrátit vše do MSTS, kdy se zpátky naleje celý Trainset včetně tratí a consistů.pajek napsal:Chtěl bych se zeptat jak dostat do conbuilderu všechny vozidla z trainset a ne jen ty které jsou jen v dané aktivitě.Možná tu někde byl návod ale já jsem nic takového nenašel.Mockrát děkuji za odpověd'.
ruzeri napsal:Zdar lidi mohl bych vás poprosit o malou nápovědu v práci v ConBuilderu,díky.Pls psát na mail -> ruzeri@gmail.com <- díky moc
sem v tomhle lama!