ČD 220 a 221 - Trať České Budějovice-Praha s odbočkami

VáclavS

Průvodčí
Připravuji novou českou fiktivní trať. Jedná se o remake horské hlavní trati v českém stylu o délce asi 60 km. screeny v blízké době dodám.

VáclavS napsal:
můžete mi někdo poradit, jak sem dostat screeny? dík.[/img]

Musíš to udělat tak, že někde na webu si umístíš screeny a pak tady dáš na ty obrázky jenom odkaz.....použiješ to např. takto
obr.jpg

dělám k trati i aktivity. Mohl by mi prosím někdo vysvětlit jak nastavit předjíždění? díky

VáclavS napsal:
dělám k trati i aktivity. Mohl by mi prosím někdo vysvětlit jak nastavit předjíždění? díky

Podívej se tady http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/1842/ , je tam celkem podrobný a hlavně obrázkový návod od PPoolllla na tvorbu aktivit.....tam najdeš to co hledáš a i další .....

Odkazy na ostatní návody, o kterých vím, najdeš v sekci FAQ......

Snad tam najdeš co hledáš....ale určitě bych začal tím manuálem....je fakt dobrý.....jenom si to zobrazení přepni na zobrazování příspěvků od nejstarších...úplně na začátku je vlastní manuál, pak jsou už jenom dotazy, komnetáře a připomínky

Naposled editoval moderátor:
Prosím uživatele tohoto fora, jestli by mi někdo nezapujčil webový prostor na zveřejnění screenů a později i hotové trati. děkuji.

na screenech to vypadá velmi pěkně. A jenom malý dotaz : Ta trať je nově vymyšlená, nebo je to předělávka původní tratě Semmering na českou podobu ? Napadla mě ta otázka jenom kvůli tomu názvu,rozhodně bych nebyl ani proti jednomu :)

Sice nejsem modelář, ale vždyť můžeš použít cedule z nějaké hotové trati,akorát si pak přepíšeš jejich názvy.Případně jsem viděl někde na netu připravený cedule pro stavitele tratí.Myslím, že buď na trainstav.vz (doufám,že si to pamatuju dobře ten název), nebo se zkus podívat na stránky tratě 321, tam jsem myslím taky něco viděl

Proč modelovat znovu, co už je vymodelované???
Používáš názvy stanic z mé trati a tam jsou všechny cedule už vyrobené. A není nic jednodužšího si z nich vyrobit další, dle vlastní fantazie.

Jen jsem nepochopil tento projekt fiktivní tratě. Já kdybych dnes začínal stavět, jsou úplně jiné možnosti než před třemi lety.
Jestli se jendá jen o přeskinování Semmeringu OBB do české podoby, jako první bych vyměnil vegetaci za Trundovu, předělal bych kolejiště stanic, textury terénu a doplnil i české budovy, tunely i mosty.
Trunda i přejmenoval některé Forest, tak stačí z mé trati, odkaz je i v mých downloadech. Pak mávnutím proutku se všude přepíší 3 typy amerických stromů v lesích za české.
Neber to jako kritiku, ale jako návrh. Také jsem začínal editací hotových tratí, kde jsem si vše osahal a naučil a pak se pustil do projektu Breclav - Praha.

Back
Nahoře