Aktivity pro trať 321

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Vlado
  • Datum začátku Datum začátku

Mám pokračovat s tvorbou aktivit pro tuto trať???

• Ano.

Hlasů: 20 95.2%
  • Ne.

Hlasů: 0 0.0%
  • Je mi to jedno.

Hlasů: 1 4.8%

• Hlasovalo členů
    21
Kuba napsal:
Zdravím, po menších technických problémech s mým PC jsem vypotil další aktivitu, ted se jedná o R 720 v úseku Bohumín - Přerov. A jako obvykle mám problém. Tentokrát mi nic nepadá, aktivita je stabilní, ale mám problém s výpravčím v Suchdole. Na vjezdu mám STŮJ a to i přesto že v celém Suchdole není žádný traffic ani loose consists, aby aktivita nepadala. Nevíte proč mi nechce postavit??? Nevíte někdo proč??? V simulaci v editoru vlak normálně projede.
No tak to je záhada ... Keď tam nieje žiaden traffic ani LC, tak nechápem prečo ti nepostaví voľno? A navyše keď v AE je to v pohode ... Skús mi to poslať na mail, kuknem sa nato ...

Naposled editoval moderátor:
Asi bude nutné poslať tam návestných majstrov, aby dali do laty návestidklo ...

Toto robí zle nastavené návestidlo ...

Návestidlo, ktoré má zle nastavené linky, ktoré má 2 linky na jednu koľaj, alebo je nastavené iným spôosobm tak, že to skriptom vadí ...

No tak som to prešiel a je to naozaj pakárna ... Mám na Stoj!, cez TAB mi síce dá povolenie (písknutie) ale normálne ma po prejdení zruší ... V stanici niesú žiadne paths, pred a za stanicou sú, ale tie sú na druhej TK, takže je to OK.V editore je to naozaj v poriadku.Asi to naozaj bude nastavením návestidla ...

Mirec napsal:
No tak som to prešiel a je to naozaj pakárna ... Mám na Stoj!, cez TAB mi síce dá povolenie (písknutie) ale normálne ma po prejdení zruší ... V stanici niesú žiadne paths, pred a za stanicou sú, ale tie sú na druhej TK, takže je to OK.V editore je to naozaj v poriadku.Asi to naozaj bude nastavením návestidla ...

To jsem rád, že jsem to snad nezvoral já. :D :lol: :)

Tak jsem to vyřešil šalamounsky. Poslal jsem vlak do odbočky a už mě do Suchdolu pustí. Tak nevím, já se v tom moc nevyznám, ale nebude zakopaný pes opravdu v tom návěstidlu???

Kuba napsal:
Tak jsem to vyřešil šalamounsky. Poslal jsem vlak do odbočky a už mě do Suchdolu pustí. Tak nevím, já se v tom moc nevyznám, ale nebude zakopaný pes opravdu v tom návěstidlu???

Podle mě je to návěstidlo nadefinované správně.
Tak zkus vytvořit takovou zkušební aktivitu třeba ze Studénky do Suchdola. Bez Trafficu, jenom takovou jednoduchou jízdu, ať zjistíme, jestli je to návěstidlo opravdu špatné, nebo je chyba někde mezi židlí a klávesnicí :D :wink:

Prave som dohral aktivitu s pendolinom a fakt sa mi velmi pacila.

Zaujimalo by ma, ako je mozne, ze napr. aktivita Krivan, alebo Kysuca mi dost seká, ale to Pendolino islo relativne plynule a este k tomu tam bola aj dobra husta doprava.

Od coho vlastne zavisi ako pojde aktivita plynule?

Ivan.ps napsal:
Prave som dohral aktivitu s pendolinom a fakt sa mi velmi pacila.

Zaujimalo by ma, ako je mozne, ze napr. aktivita Krivan, alebo Kysuca mi dost seká, ale to Pendolino islo relativne plynule a este k tomu tam bola aj dobra husta doprava.

Od coho vlastne zavisi ako pojde aktivita plynule?
Od toho v ktorom úseku ideš, a od toho ako je aktivita vyvážená.

Pánové dodělávám aktivitu R423 v úseku ČT - Tatry a mám problém v 6:00 v Čadci mě to vyhodí. Žádný trafik tam není ani se v tů dobu nespustí. Nebude problém v rozedňování. Jede se v létě a v pět je ještě tma.

Stejný problém mám já u aktivity s 350,ale večer.Přeskočí kabina na noc a ujedu 2 metry a Bill.Po loadu je to v pohodě.

Pokud si vzpomínám, tak JP měl kdysi problém s přestavníky vyhybek, jejich nadefinovaným materiálem a přechodem mezi dnem a nocí. Není náhodou problém v tom co je použito za verzi modelů těch přestavníků? Teda pokud tam jsou.

Tak jsem nainstaloval nový bin a kriticka šestá hodina proběhla bez problému, ale stejnak by to chtělo něco udělat, aby se nevytvářel takovej skok mezi dnem a noci. Je to darda pro počítač, i když to možná Džorž vyřešil.

Tvořím aktivitu kde jedu z Pardubic se 350 směrem do HK.Vycházelo mi to tak,že při příjezdu(bez pádu při načtení rozhlasu) k peronu v 19:14:19 se mi změnila kabina na noční a hned pád.Fajn,HK je troche potíž tak jsem dal na vjezdu stůj a vyčkal kritického času.Kabina se změnila,ale efekt byl stejný jako při jízdě v HK u peronu.Více jsem to nestudoval,neb se ke studii při testování aktivity ještě 100% dostanu.Proč tomu tak je,je zatím otázka.

TN_142

Mě se stala teď taková zajímavá věc :? Zastavil jsem v aktivitě 142 s vlakem u vjezdu do Bohumína, kde jsem čekal na volno a asi po dvou minutách to do mě zezadu napral nějaký vlak, počítám že to bylo EC Wawa - dolů :( Máte někdo podobnou zkušenost?

Re: TN_142

jirikk napsal:
Mě se stala teď taková zajímavá věc :? Zastavil jsem v aktivitě 142 s vlakem u vjezdu do Bohumína, kde jsem čekal na volno a asi po dvou minutách to do mě zezadu napral nějaký vlak, počítám že to bylo EC Wawa - dolů :( Máte někdo podobnou zkušenost?
Už se tady o tom psalo, jel jsi pomalu, dávno jsi měl být v Bohumíně.

Back
Nahoře