Aktivity pro trať 321

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Vlado
  • Datum začátku Datum začátku

Mám pokračovat s tvorbou aktivit pro tuto trať???

• Ano.

Hlasů: 20 95.2%
  • Ne.

Hlasů: 0 0.0%
  • Je mi to jedno.

Hlasů: 1 4.8%

• Hlasovalo členů
    21
Re: TN_142

Mondeo napsal:
jirikk napsal:
Mě se stala teď taková zajímavá věc :? Zastavil jsem v aktivitě 142 s vlakem u vjezdu do Bohumína, kde jsem čekal na volno a asi po dvou minutách to do mě zezadu napral nějaký vlak, počítám že to bylo EC Wawa - dolů :( Máte někdo podobnou zkušenost?
Už se tady o tom psalo, jel jsi pomalu, dávno jsi měl být v Bohumíně.

Tak mám pocit, že asi přestanu cestovat vlakem, pokud jsou takové situace, že když fíra jede pomalu, tak to do něho někdo napere zezadu :D :D :D

No to byla jenom jedna z mých blbých připomínek, spíš jsem chtěl říct, že všechny aktivity ze stránky Tratě 321 co nevidět smažu, ta stránka bude sloužit pouze pro info k trati 321, žádné aktivity, ani jiné doplňky do MSTS, nic víc.
Takže pokud chcete, tak si ještě postahujte prozatím zveřejněné aktivity a pokud by někdo chtěl, tak je může zveřejnit na nějaké jiné stránce.
Já už s aktivitama nechci mít nic společného, budu se věnovat pouze stavbě trati.
Martin

Mondeo napsal:
jirikk napsal:
Mě se stala teď taková zajímavá věc :? Zastavil jsem v aktivitě 142 s vlakem u vjezdu do Bohumína, kde jsem čekal na volno a asi po dvou minutách to do mě zezadu napral nějaký vlak, počítám že to bylo EC Wawa - dolů :( Máte někdo podobnou zkušenost?
Už se tady o tom psalo, jel jsi pomalu, dávno jsi měl být v Bohumíně.
Opravdu jsi jel pomalu, já tam měl vždy rezervu 2-3 minuty. Někdo ukončí aktivitu časovým bodem, projel jsi pozdě - konec aktivity. Já to neumím, tak to skončí takhle...

Stavitelxx napsal:
....Já už s aktivitama nechci mít nic společného, budu se věnovat pouze stavbě trati.
Martin
Děláš chybu. Každý stavitel trati by si měl alespoň jednu aktivitu vytvořit, aby věděl, jaké dělá chyby a na co má klást prioritu při stavbě trati.

Zbyněk Šemora napsal:
Stavitelxx napsal:
....Já už s aktivitama nechci mít nic společného, budu se věnovat pouze stavbě trati.
Martin
Děláš chybu. Každý stavitel trati by si měl alespoň jednu aktivitu vytvořit, aby věděl, jaké dělá chyby a na co má klást prioritu při stavbě trati.

Takhle jsem to zase nemyslel, já si vždy vytvářím aktivity a projíždím nově postavené úseky, případně staré opravené úseky, abych věděl, že je všechno funkční a bez chyb.
Ale nechci už na stránce zveřejňovat aktivity od jiných tvůrců, stejně už mi tam žádné nepřibývají (zveřejňují se jinde) a ty co tam mám, tak většina z nich není funkční, kvůli přestavbě kolejiště.

Stavitelxx napsal:
No to byla jenom jedna z mých blbých připomínek, spíš jsem chtěl říct, že všechny aktivity ze stránky Tratě 321 co nevidět smažu, ta stránka bude sloužit pouze pro info k trati 321, žádné aktivity, ani jiné doplňky do MSTS, nic víc.
Takže pokud chcete, tak si ještě postahujte prozatím zveřejněné aktivity a pokud by někdo chtěl, tak je může zveřejnit na nějaké jiné stránce.
Já už s aktivitama nechci mít nic společného, budu se věnovat pouze stavbě trati.
Martin
Děláš chybu .... To bych alespoň být tebou nechal odkazy na stránkách , kde by se daly stáhnout aktivity .... Alespoň pro ty co neradi hledají a hodlají potom ti psát x.... dotazů, kde se to dá stáhnout .... Že :wink:

Martens napsal:
phptt napsal:
Aktivita EC120
úsek Poprad - Púchov
Požadavky a bin na stránce
phptt aktivity

Proč máš na těch stránkách vystaveny jenom act soubory? Kde jsou ostatní (trf, srv a con)? Proč jsi to nevystavil v apk formátu?
Taková menší chyba v odkazu na webu ... Už je to opravené ... :eek: Takže si to můžete celé stáhnout znovu ....

Naposled editoval moderátor:
phptt:Zdravím.Aktivita EC120 nenačítá 4 engy a nejde rozjet. Bin mám 1.7. Kde bude chyba?

LUBOS BALUS napsal:
phptt:Zdravím.Aktivita EC120 nenačítá 4 engy a nejde rozjet. Bin mám 1.7. Kde bude chyba?

A máš ty engy staženy? Bylo tam uvedeno, že jsou ze stránek Duusa na http://duuso.demmsts.sk.

Lepší bude, když napíšeš, o jaké engy jde.

Takže tyto:cd_151006.ENG, Zssk_840.006_A.ENG, Zssk_840.006_B.ENG, Zssk_840.006_k.eng

LUBOS BALUS napsal:
Takže tyto:cd_151006.ENG, Zssk_840.006_A.ENG, Zssk_840.006_B.ENG, Zssk_840.006_k.eng
A máš jinak naistalovanou aktualizaci Trainsetu BP3?Testovaly mě toto 4 lidi na sobě nezávyslé a těm to jelo, takže potom aktualizovat a doplnit to co chybí ...

Když už tu byla řeč o EC Košičanu....byť je to už dlouho.......chtěl jsem si vytvořit jednoduchou activitu EC 120 Košičan mezi Košicemi a Púchovem-jelikož dál to zatím nejde.A narazil jsem na problém s JŘ. již mezi Kysakem a Spiší nejde dodržet reálný JŘ. Podle MSTS se to dá zajet za cca 45 min +/- a podle reálného JŘ za 36 min. Dle výpisu reálného JŘ je vzdálenost 59 km. Vlak staví v Kysaku i ve Spišské Nové Vsi. Dle výpočtu jede tedy vlak průměrnou rychlostí cca 98 km/hod. Co je tedy pravdou a kde je chyba ? Řazení vlaku je dle dostupnosti na netu (zssk 350+3xBpeer+3xBeer+BDbmrsee(nahr.BDbmsee)+Wrm+Apeer.

Zveřejnil by někdo moji aktvitu ? Jedná se o aktivitu EC 108 "Comenius",v úseku Bohumín - Praha, aktivita je dvoudílná, první část je pro trať 321 a druhá část pro trať Bratislava - Praha.

Aktivita,respektive obě její části,je již u mě na webu.Prosím autora o zapsání podrobností do vlákna Burza.

Back
Nahoře