Aktivity pro trať 321

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Vlado
  • Datum začátku Datum začátku

Mám pokračovat s tvorbou aktivit pro tuto trať???

• Ano.

Hlasů: 20 95.2%
  • Ne.

Hlasů: 0 0.0%
  • Je mi to jedno.

Hlasů: 1 4.8%

• Hlasovalo členů
    21
321 aktivity

Nevím zda ta opravená R142ODRA je už na netu ke stažení ,ale pokud je tam spolu s těmi novými ,tak moc opravené nejsou!
Používají se tam vozidla která Zbyněk nenabízí ke stažení na stránkách BP!!
Autor aktivit by měl přiložit i nějaký textový soubor ,ve kterém uvede která vozidla v uvedené aktivitě použil!!!
Jinak tady ty aktivity nikdy nebudou souhlasit s trainsetem ,který každý používá..
Pokud nejsou nabízena v trainsetu BP ,měl by uvést kde jsou ke stažení ,a to nejlépe přímým odkazem!! .. :mad: :mad:

Jinak nevím kdo co myslí tím ,že je aktivita dle trainsetu BP ,ale podle mého to je to ,že se používají vozidla s tohoto trainsetu a ne že se používá systém pana T. ,tedy značení !! .. :wink:

Stavitelxx napsal:
Aktivita IC 142 ODRA už má opravený trainset, autor aktivitu opravil a poslal ji znovu, takže dneska ji umístím na stránku Tratě 321.

Naposled editoval moderátor:
Já jsem tyto aktivity nezkoušel, autor pouze napsal, že jsou podle Trainsetu BP, tak jsem je jenom umístil na web a napsal tady to samé.
Každopádně už začínám používat nový systém na aktivity, v nejbližší době získám aktuální Trainset od Zbyňka Šemory a každou aktivitu v něm otestuju a umístím na web pouze ty aktivity, které budou bez problémů fungovat.

Takže vydržte ještě chvíli, jakmile ten Trainset BP budu mít a aktivity otestuju, dám vědět.

Stavitelxx napsal:
Každopádně už začínám používat nový systém na aktivity, v nejbližší době získám aktuální Trainset od Zbyňka Šemory a každou aktivitu v něm otestuju a umístím na web pouze ty aktivity, které budou bez problémů fungovat.

Myslím si, že p. Šemora nemá toľko času aby udržiaval krok s vývojom modelov a skínov a tak Trainset uverejnený na jeho stránkach nie je až taký aktuálny - nemá v sebe zahrnuté posledné novinky a všetky vozidlá ktoré sa vyskytujú v aktivitách.
Na Mirecových stránkach (http://mirec-msts.szm.sk) je uverejnená databáza vozidiel ktoré sa používajú v aktivitách na trati Břeclav-Praha. Podľa mňa by bolo vhodnejšie keby ste spojili svoje sily a dohodli sa na jednom zozname vozidiel ktoré sa budú používať v aktivitách. Myslím si že by bolo nešťastím keby ste používali rozdielne zoznamy. Týmto by ste veľmi pomohli jak tvorcom tak aj užívateľom aktivít.

Kebarko napsal:
Myslím si, že p. Šemora nemá toľko času aby udržiaval krok s vývojom modelov a skínov a tak Trainset uverejnený na jeho stránkach nie je až taký aktuálny - nemá v sebe zahrnuté posledné novinky a všetky vozidlá ktoré sa vyskytujú v aktivitách.
Na Mirecových stránkach (http://mirec-msts.szm.sk) je uverejnená databáza vozidiel ktoré sa používajú v aktivitách na trati Břeclav-Praha. Podľa mňa by bolo vhodnejšie keby ste spojili svoje sily a dohodli sa na jednom zozname vozidiel ktoré sa budú používať v aktivitách. Myslím si že by bolo nešťastím keby ste používali rozdielne zoznamy. Týmto by ste veľmi pomohli jak tvorcom tak aj užívateľom aktivít.

Hele a co se domluvit s Marianom Šimom a někdo spolehlivý, kdo by chtěl....nehlaste se všichni...by si tyhle aktualizace vzal na starosti....alespoň Zbyňkovi ubude práce se sledováním změn a doplňováním nových modelů..... :?:

V noci jsem na stránky umístil aktivity R1541 a Os2850. Zatím tam jsou zkušebně, podle ohlasů se pak rozhodnu či je stáhnu a nebo nechám..

Dostal se mi do rukou nejnovější Trainset pana Šemory ze dne 31. 8. 2005. Otestoval jsem v něm aktivity pro Trať 321, některé požadovaly spoustu dalších vozů (ty jsem vyřadil) a některé aktivity prošly téměř bez problémů. Nyní už jsou na stránce http://www.trat321.webzdarma.cz pouze aktivity kompatibilní s výše uvedeným Trainsetem, akorát je nutné udělat ještě jednu věc, doplnit do Trainsetu vůz "cd_460" který se dá stáhnout zde:
ftp://msts.tyk0kso.sk/bpvlaky/cd_460.rar

Poté už by mělo vše 100% fungovat, můžete vyzkoušet... :roll:

(stahujte aktivity až po 17 hodině, ještě jsem dělal úpravy...)

Další aktivity pro tuto trať jsou na stránce:
http://aktivity321.wz.cz/
ale ty jsem nezkoušel otestovat, tam tomu šéfuje autor Vlado.

Jinak díky všem (hlavně Maxovi) za tvorbu skvělých aktivit.

Alepoň se tady mohlo dát upozornění,že cd_460 má velikost 45,4MB,aby se někdo nedivil,že to stahuje tak dlouho.Používám Operu 8.02 a při stahování mi vždy ukáže velikost stahovaného souboru a předpokládanou dobou stažení a průběh stahování.Jenže server msts.tyk0so.sk toto neumožňuje,tak mám všude pouze otazníky.Tenhle model má bezkonkurenčně největší velikost,tak pro příště by tam mohla být uvedena velikost archivu.A malá poznámka - formulace "vůz cd_460" je zavádějící,slovo vůz se používá pro silniční dopravu,v archivu je wagon - nečinná 460.Aby ten vůz někdo pak nehledal a nenadával,že ho v archivu nenašel... :roll:

Ono se sem to upozornění dalo, ale už je to nějaký pátek.
Stahuj přes vzoreček z bpvlaky od Zbyňka a velikost uvidíš :wink:

Boby napsal:
To právě dělám a velikost jsem nikdy neviděl,je to už nějaký pátek :cry:
cd_460 u Zbyňka bohužel není ...jen cd_560

Petr Novák napsal:
Boby napsal:
Nechcu vám do toho skákat, ale Zbyněk tady taky psal kdysi dávno, že nestíhá aktualizovat odkazy, ale podle vzorečků to lze najít....viz. co napsal Boby..a. tady to je ....ftp://msts.tyk0kso.sk/bpvlaky/cd_460.rar

Petr Novák napsal:
Boby napsal:

Tak to promiň, myslel jsem, že je ke stažení přes vzoreček od Zbyňka.
Mě ten pack stahoval kvůli velikosti známý hned jak došlo k přeskinování, ale bohužel už si nepamatuji odkud.

Zkusil jsem ten vzoreček,cd_460 se dá od Zbyňka stáhnout,ale nezobrazují se žádné údaje o archvivu.Takže jsme tam,kde jsme byli.

Ano daly by se postahovat i vozy (wagony) do aktivit Vlada, ale má své aktivity už na své stránce i s pěkným návodem na doplnění Trainsetu, takže to nemusí být i na mých stránkách.

A jinak je určitě lepší používat slovo VŮZ, než WAGON, hlášení ve stanicích taky hlásí, že VOZY 1 třídy jsou řazeny za lokomotivou.............. A né WAGONY 1 třídy jsou............atd.
Ale to jen tak bokem :D

Petr Novák napsal:
Zkusil jsem ten vzoreček,cd_460 se dá od Zbyňka stáhnout,ale nezobrazují se žádné údaje o archvivu.Takže jsme tam,kde jsme byli.

Pak je možnost použít pluggin. Např GetRight je na velmi dobré úrovni a velikost se Ti zobrazí vždy.

Přes Download Accelerator Plus jsem stahoval cd_460 ze stránek BP v pohodě.. Velikost archivu je 45,37mb.. :wink:

Petr Novák napsal:

ocelot24 napsal:
Přes Download Accelerator Plus jsem stahoval cd_460 ze stránek BP v pohodě.. Velikost archivu je 45,37mb.. :wink:

Petr Novák napsal:

My ale používáme Operu, takže pluggin :wink:

Tak bohužel i mě Trainset neodpovídá eng a wag souborům ,které opravují ty staré v aktivitách.. :cry:

Asi ještě záleží na tom jaký trainset je ke stažení na BP ,pač jinak už si to nedokáži vysvětlit..

Já stahoval před 3 týdny komplet ,ale vůbec to není asi ten co Zbyněk posílá na DVD :roll:

Stavitelxx napsal:
Dostal se mi do rukou nejnovější Trainset pana Šemory ze dne 31. 8. 2005. Otestoval jsem v něm aktivity pro Trať 321, některé požadovaly spoustu dalších vozů (ty jsem vyřadil) a některé aktivity prošly téměř bez problémů. Nyní už jsou na stránce http://www.trat321.webzdarma.cz pouze aktivity kompatibilní s výše uvedeným Trainsetem, akorát je nutné udělat ještě jednu věc, doplnit do Trainsetu vůz "cd_460" který se dá stáhnout zde:
ftp://msts.tyk0kso.sk/bpvlaky/cd_460.rar

Poté už by mělo vše 100% fungovat, můžete vyzkoušet... :roll:

(stahujte aktivity až po 17 hodině, ještě jsem dělal úpravy...)

Další aktivity pro tuto trať jsou na stránce:
http://aktivity321.wz.cz/
ale ty jsem nezkoušel otestovat, tam tomu šéfuje autor Vlado.

Jinak díky všem (hlavně Maxovi) za tvorbu skvělých aktivit.

Back
Nahoře