Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.

Gmax neumí pokročilý způsob komprimování ACE, je potřeba texturu rozbalit třeba v AceIt nebo v TgaTool a znova zabalit.. Když chci načíst ace, tak program vyhodí chybu o nepodporovaném formátu. Přitom jinou texturu ace by to schválilo.
Zbyňku jukni na web Michala Tučka, tam je návod na modelování v GMax včetně vzorové stavby reléového domku, kde jsou tyto základy vysvětleny. Další návody jsou u Honzy Švece a u MIrana.... Navíc mi gmax nepustí konkrétně na tyto perony jiný formát než BMP. Když chci načíst ace, tak program vyhodí chybu o nepodporovaném formátu. ...

My si nerozumíme. Jasně že vždy zadávám. V tomto případě 1500. Ale po exportu mám většinou nulu. Možná to má souvislost s tím, že jsem model měl uložený a načetl jsem jej. Pokud od píky až do exportu nic neukládám, tak zadaná viditelnost drží.Viditelnost se při exportu musí zadat vždy

Však jsem navolil bílou a výsledek je na obrázku.zkuste navolit jinou barvu, třeba modrou
Ne, to je stav hned po "Create". Dotaz je spíš na základní nastavení, jestli nemám něco špatně. Nebo jestli ta černá nejde vyměnit.nemáš náhodou to čelo toho kvádru označené?
GMax máš nastaven na Open GL nebo DirectX?... Dotaz je spíš na základní nastavení, jestli nemám něco špatně. ...