Trať Kúty - Brno - Č.Třebová- Kolín - Praha - archív #3

Stav
nelze přidat další příspěvky.
AlesB napsal:
Chtěl jsem se zeptat Zbyňku,když projíždím kolem semaforů, tak když se k nim přiblížím na malou vzdálenost, tak to vypadá, jako by byly umístěné na nějakém zrcadle.Nevím,jestli je to problém třeba v alfakanálu, nebo v něčem jiném.Spíše se ptám, jestli je to jen můj problém, nebo si se s tím už taky setkal.

Ahoj Aleši, tohle se mi stávalo třeba u stromů, ale jen v případě, že jsem při spuštění tratě odklikával tuny hlášek o chybějících objektech, potom trať (jakákoliv) sice naběhla, ale nějak ji to pobláznilo a nastartovala se přesně s těmito chybami (asi v alfakanálech, na to nejsem odborník), vypadá to skutečně jako zrcadlo. Stačilo doplnit chybějící objekty a po opětovném spuštění tratě bylo vše OK. Měj se. Lord.

Zbyněk Šemora napsal:
Ale měl by za tímto být podpis "František Opršálek" a moderátor by potvrdil, že opravdu existuje. Neregistrovaní by mohli pouze číst, maximálně přispívat do hydeparku, jedině takto tady bude pořádek.
Příklad z Trainzu na Jedisoft (odstrašující). Ve zdejší diskusi údajně měli psát o mě versus příspěvek v televizi. Chtěl jsem si tohle přečíst, ale vstup pouze pro registrované. Tak jsem se zaregistroval a už asi tři týdny čekám na vstupní kod. Asi jako Šemora jsem tam nežádoucí. Takhle je to asi také špatně, tam to zavání kádrováním ve stylu bývalého režimu.
Tohle Zbyňku opravdu zavání tím, že jsi profláklý kolem MSTS a to si na Jedisoftu nemůžou dovolit ( ostatně, jestli to Sueneé ručně autorizuje, mohl mít i dovolenou). Přesto si myslím, že na mailu jsem relativně často a díky mobilním prostředkům jsem schopen novou registraci potvrdit do 24 hodin.....maximálně.....

Lord napsal:
AlesB napsal:
Chtěl jsem se zeptat Zbyňku,když projíždím kolem semaforů, tak když se k nim přiblížím na malou vzdálenost, tak to vypadá, jako by byly umístěné na nějakém zrcadle.Nevím,jestli je to problém třeba v alfakanálu, nebo v něčem jiném.Spíše se ptám, jestli je to jen můj problém, nebo si se s tím už taky setkal.

Ahoj Aleši, tohle se mi stávalo třeba u stromů, ale jen v případě, že jsem při spuštění tratě odklikával tuny hlášek o chybějících objektech, potom trať (jakákoliv) sice naběhla, ale nějak ji to pobláznilo a nastartovala se přesně s těmito chybami (asi v alfakanálech, na to nejsem odborník), vypadá to skutečně jako zrcadlo. Stačilo doplnit chybějící objekty a po opětovném spuštění tratě bylo vše OK. Měj se. Lord.

Mně toto občas dělají stromy. Žádná chybová hláška. Stačilo mi ukončit MSTS, spustit znovu a už to jelo normálně.

mě to právě taky žádnou hlášku nedává, všechno se načte v pořádku a pak tohle.Hlavu si s tím moc nelámu,akorát jsem se chtěl zeptat v případě, že bych nebyl sám.Alespoň vím,že je chyba u mě :)

AlesB: nemáš náhodou nainstalovanou úpravu návěstních světel tak, aby byla vidět i více z dálky? Jednou z podmínek tohoto totiž je, že světlo samotné je na větší textuře, a vše kolem světla je zprůhledněné alfa kanálem (ono tomu je tak i u původních světel, ale textura je výrazně menší a tak nepřesáhne velikost návěstní desky návěstidla)...tato velká textura výrazně přesáhne velikost desky návěstidla a taky svým alfa-kanálem filtruje objekty (např. zde stromy) za sebou (jako některé starší modely, zábradlí některých mostů atd.). Bohužel zde to nejde potlačit, jedině tam vrátit původní návěstní světla tak, že zase budou vidět jen zblízka

Ahoj, chtěl bych se zeptat jestli se budou postupně vyměňovat všechna starší návěstidla za nová.?. A jestli se po předělání velkých stanic (Pardubice,Česká Třebová,Brno) a dodělání Prahy dočkáme na těchto stanicích starých kolejích, jako jsou v úseku Ústí n.O.-Brandýs n.O.? Díky :D

Wiff napsal:
Ahoj, chtěl bych se zeptat jestli se budou postupně vyměňovat všechna starší návěstidla za nová.?. A jestli se po předělání velkých stanic (Pardubice,Česká Třebová,Brno) a dodělání Prahy dočkáme na těchto stanicích starých kolejích, jako jsou v úseku Ústí n.O.-Brandýs n.O.? Díky :D

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
raději nejprve alespoň do vánoc dostavím Praha - Pardubice návěstidla a vyhýbky musí počkat. Jezdit se tam zatím dá, pražce podmáčené nejsou, autoblok funguje tak vo co go.
:lol: :lol: :lol:

Zbyněk Šemora napsal:
Wiff napsal:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
raději nejprve alespoň do vánoc dostavím Praha - Pardubice návěstidla a vyhýbky musí počkat. Jezdit se tam zatím dá, pražce podmáčené nejsou, autoblok funguje tak vo co go.
:lol: :lol: :lol:

:D

Plně postavena jsou nádraží Libeň, Masaryčka, Holešovice a Bubeneč. Hlavák je rozestavěn(chybí hala) a většinou v praze ještě chybí okolní krajina.

Takže si trať okamžitě(zítra) objednávám! Nebo až se dostaví hlavák?

A dá se spolehnout na přesnost nádraží hlavně masaryčky jak?
Nemohl by jsi mi poslat tak 6 screenů na drazanj@centrum.cz ??? byl bych ti vděčnej!!!
A Z.Semora psal že nevyužívá Xtracks takže padá možnost angličanů a jiných.. co je na tom pravdy??

Naposled editoval moderátor:
všechno tam je co se týče kolejiva a jinak pokud chceš co nejvíc informací o této trati, doporučuji Ti,pročti si tak posledních 10 - 15 stránek této diskuse k této trati.Myslím,že tam najdeš odpovědi na veškeré své otázky :P

Angličany už trať má i bez Xtracks.. Zbyněk našel cestu ke kolejivu ,které má MsTS už v základě ,ale nebylo použito.. Angličany jsou zatím použity v úseku Přelouč-Praha ,časem by měl postupně předělat i zbytek ,ale to je na dlouho..
Masaričku z BP ve screenshotech ti mohu poslat :wink:
Zdar a sílu

Hawk napsal:
Takže si trať okamžitě(zítra) objednávám! Nebo až se dostaví hlavák?

A dá se spolehnout na přesnost nádraží hlavně masaryčky jak?
Nemohl by jsi mi poslat tak 6 screenů na drazanj@centrum.cz ??? byl bych ti vděčnej!!!
A Z.Semora psal že nevyužívá Xtracks takže padá možnost angličanů a jiných.. co je na tom pravdy??

Kluci díky za info... zní to že to bude(je) vynikající trať

Masaričku z BP ve screenshotech ti mohu poslat :wink:
Byl bych ti moc vděčný :wink: Šlo by to ještě dnes abych se měl čím kochat? HEZKY PROSÍM!

Já se tam nějak blbě orientuju a moc jsem se toho nedozvěděl.
Hlavně tam nejsou screeny masaryčky které mi můžete zasílat z této tratě na drazanj@centrum.cz :) Děkuju

Ještě se chci zeptat,
Když si trať objednám tak aktualizace zahrnují dodělávky na trati? třeba nové úseky a doplnění budov třeba v případě prahy?
Dík

Hawk napsal:
Ještě se chci zeptat,
Když si trať objednám tak aktualizace zahrnují dodělávky na trati? třeba nové úseky a doplnění budov třeba v případě prahy?
Dík

jo, a dokonce jako bonus jsi dokonce o tom i včas informován......tady a na stránkách autora....

dagbedmen.jpg
Vrrrrr..Haf, haf. Dnes mne páníček vzal opět s sebou do terénu fotit. Kde jsme byli , nevím nechte se překvapit, mě Vaše MSTS moc nezajímá, ale velmi rád jezdím vlakem. Haf, haf.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře