Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Jee skoda ja moc prekvapej nebudu protoze vim kde to jeZbyněk Šemora napsal:Vrrrrr..Haf, haf. Dnes mne páníček vzal opět s sebou do terénu fotit. Kde jsme byli , nevím nechte se překvapit, mě Vaše MSTS moc nezajímá, ale velmi rád jezdím vlakem. Haf, haf.
V Protrainech 471 nejezdíHawk napsal:Kluci hodně se tu mluví o pro trainech..... je to asi něco co už k MSTS neodmyslitelně patří, ale co je to za addony? nebo vůbec co to je?
Kdyby to tak šlo v kliduAlesB napsal:Zbyňku, v klidu pracuj, my rádi počkáme![]()
....už dnes, už dnes. Jen upozorňuji, po nainstalování se msts bude načítat několik minut. Je to způsobeno délkou trati a počtem aktivit. Start msts lze výrazně urychlit spouštěním přes Trainstore, je přiložen na DVD, včetně češtiny.Hawk napsal:Tak klucííí.... do pondělka to mam doma.....už s etěším na aktivity a celou trať!!!!!
prostě Břeclav-Praha and Zbyněk Šemora 4EVER!
Roberte, Trainstore tohle neřeší. ten načte jen jednu aktivitu a k ní odpovídající vlaky. Tady se jedná o uživatele, kteří chtějí mít v menu komplet vozidla a pokud si nainstalují nějakou aktivitu a ta jim např. zablokuje MSTS, aby ji mohli jednoduše odebrat. Nebo odložit aktuvity už ohrané, aby uvolnily místo novým a neprodlužoval se zbytečně start MSTS.bob57_cz napsal:Zbyňku,tohle přece dělá právě TrainStore.Zvolíš aktivitu a on ti ze zásobníku přesune do MSTS vše,co k aktivitě potřebuješ,ostatní zůstane mimo.Startneš MSTS a bez hraní zase ukončíš.Pak z MSTS odstraníš,co tam nechceš.NEodstranit musíš trasy a vozidla+con.
Znovu spustíš TS a dáš vše zpět do MSTS pro kontrolu.
Možná je to pro úplné laiky složité (ty to znáš).
Horší je,že TS neumí přesouvat SOUNDS v MSTS a každá trať chce něco jiné.Jak už jsem psal někde dříve,já si pomáhám baťáky.
Hawk napsal:Zbyňku, projížděl jsem prahu a ta trať je boží!!!!!!
Koleje přesně odpovídají reálu...prostě libovka!!!
Jinde jsem zatím nebyl!
Tak GL do updatu 1.60!
Zbyněk Šemora napsal:Roberte, Trainstore tohle neřeší. ten načte jen jednu aktivitu a k ní odpovídající vlaky. Tady se jedná o uživatele, kteří chtějí mít v menu komplet vozidla a pokud si nainstalují nějakou aktivitu a ta jim např. zablokuje MSTS, aby ji mohli jednoduše odebrat. Nebo odložit aktuvity už ohrané, aby uvolnily místo novým a neprodlužoval se zbytečně start MSTS.bob57_cz napsal:Zbyňku,tohle přece dělá právě TrainStore.Zvolíš aktivitu a on ti ze zásobníku přesune do MSTS vše,co k aktivitě potřebuješ,ostatní zůstane mimo.Startneš MSTS a bez hraní zase ukončíš.Pak z MSTS odstraníš,co tam nechceš.NEodstranit musíš trasy a vozidla+con.
Znovu spustíš TS a dáš vše zpět do MSTS pro kontrolu.
Možná je to pro úplné laiky složité (ty to znáš).
Horší je,že TS neumí přesouvat SOUNDS v MSTS a každá trať chce něco jiné.Jak už jsem psal někde dříve,já si pomáhám baťáky.