Zbyněk Šemora
Strojvedoucí
Tak už jezdím na okruhu do úplného uježdění stále do kola. Nic jsem nezměnil, jen jsem dosadil návěstidla. Nejprve jsem si po vjezdu na okruh musel cestu navekslovat a pak už jsem jezdil dokola, vyhýbky zůstaly jak jsou. Ale má to jeden vedlejší účinek. Bludný kruh se už nedá opustit, vyhýbky jsou po té nevunkční. Ale to není nic strašného. Okruh není pro aktivity, ale na testování vozidel. Hlavně, že MSTS nezamrzá. Ještě bych tam mohl nasimulovat smyčku malého okruhu.
Jinak okruh jsem opravdu neřešil, ale mohu prohlásit, že koleje mám přeskinovány ze Zábřehu až do Cerhenic. A to tak, že vlečky odbočující od koridoru jsou ze standartních pražců. (vlečka do cukrovaru v Cerhenicích je z kolejiva běžné tratě a vedle koridor, okruh a propojovací kolej s Velimí koleje běžné tratě). Nejhorší byly velké stanice jako Kolín, Pardubice a Česká Třebová
Jdu pokračovat. V Poříčanech odbočka na Nymburk a pak už konečně Praha.
Jinak okruh jsem opravdu neřešil, ale mohu prohlásit, že koleje mám přeskinovány ze Zábřehu až do Cerhenic. A to tak, že vlečky odbočující od koridoru jsou ze standartních pražců. (vlečka do cukrovaru v Cerhenicích je z kolejiva běžné tratě a vedle koridor, okruh a propojovací kolej s Velimí koleje běžné tratě). Nejhorší byly velké stanice jako Kolín, Pardubice a Česká Třebová
Jdu pokračovat. V Poříčanech odbočka na Nymburk a pak už konečně Praha.